Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na NT screening opravdu posílá jen když se jí něco nelíbí nebo kvůli věku - takové vyšetření pro jistotu.
A k Čutkovi tě pošle na další kontrole, ono je tam nějaké rozmezí a tam jsou krátké objednací doby. Buď si to neuvědomila ti to říct na té minulé kontrole, nebo to nechala na ten 20tt schválně. Těžko říct. Každopádně - jestli máš pochybnosti, zkus tam zavolat a zeptat se. ![]()
Díky, zkusím tam brnknout.
Jsem trubka, že sem se jí nezeptala osobně, jenže jsem si to spočítala až po příchodu domu.
Tak uvidíme
Každopádně děkuji za info, pomohlo mi to. Jsem hned klidnější.
Tak to je zvláštní, mě objednávala k Čutkovi asi v 16.týdnu. Spíš mi připadá, že na to zapomněla. Určitě bych jí minimálně zavolala a zeptala se na to. A všechny moje známé u Čutky v těhotenství byly.
@wix77 Klidně do ČB zavolej sama. Nemusíš se nikoho ptát na vyjádření.
A volej hned zítra. ![]()
Aby tam na mě pak nevybafli, ať si to zaplatím.
Ale zavolám.
Ahoj, prosím můžete mi poradit, zda je v Písku nějaké dětské centrum, něco jako je hopsárium, ale samozřejmě menší. Výmýšlím kam o víkendu. Slyšela jsem, že má být něco v obchoďáku PPP?
@blanka111
nahoře v PPP je Safari - místo pro sezení pro doprovod a pro děti oddělený velký hrací kout i s dopravním hřištěm
Myška v Čechovce (kousek od starého mostu) - větší a příjemnější, sezení je přímo v place (nemusíš se pořád zouvat, obouvat)
Mamas and Papas - kousek od náměstí, docela dobrý, ale malý
Nevím, jak máš velké děti, ale v současnosti probíhá ve Sladovně interaktivní výstava Mraveniště a pro děti super! http://www.sladovna.cz/
Ahoj, děkuji za odkaz. Večer nastuduji
, děti mám 12 a 5 let.
@blanka111 tak to bych řekla, že by bylo pro ně nejlepší Mraveniště! ![]()
Najde se písečanda co hledá kamarádku? Bydlím zde jen krátce a jsem poprvé těhotná. Najdu někoho na klaboseni o všem možném?
Ahoj, já jsem zpátky v Písku - tedy né přesně v Písku, ale kousek za, už dva roky. Teď tedy každou chvíli čekám druhé. @moje891 a jsi doma, nebo chodíš do práce? A jak sr ti tu líbí? @jajjina Třetí? super!!! a jak to zvládáš? kolik je prvním dvěma? Já taky rozvažuju o konečném počtu dětí a tři je lákavé, jen si to teda neumím představit…už teď toho mám plné kecky s dvouleťákem v zádech, natož kdyby takoví experti byli dva.
Ahoj, já jsem taky z Písku, bydlím tu pár let, čekám druhé v květnu ![]()