Maminky - Písek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
10.10.13 21:03

Na NT screening opravdu posílá jen když se jí něco nelíbí nebo kvůli věku - takové vyšetření pro jistotu.
A k Čutkovi tě pošle na další kontrole, ono je tam nějaké rozmezí a tam jsou krátké objednací doby. Buď si to neuvědomila ti to říct na té minulé kontrole, nebo to nechala na ten 20tt schválně. Těžko říct. Každopádně - jestli máš pochybnosti, zkus tam zavolat a zeptat se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.10.13 21:06

Díky, zkusím tam brnknout. :think: Jsem trubka, že sem se jí nezeptala osobně, jenže jsem si to spočítala až po příchodu domu. :) Tak uvidíme :) Každopádně děkuji za info, pomohlo mi to. Jsem hned klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
10.10.13 21:10

Tak to je zvláštní, mě objednávala k Čutkovi asi v 16.týdnu. Spíš mi připadá, že na to zapomněla. Určitě bych jí minimálně zavolala a zeptala se na to. A všechny moje známé u Čutky v těhotenství byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
10.10.13 21:22

@wix77 Klidně do ČB zavolej sama. Nemusíš se nikoho ptát na vyjádření. :D A volej hned zítra. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.10.13 21:25

Aby tam na mě pak nevybafli, ať si to zaplatím. :) Ale zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
18.10.13 13:38

dětské zábavné centrum

Ahoj, prosím můžete mi poradit, zda je v Písku nějaké dětské centrum, něco jako je hopsárium, ale samozřejmě menší. Výmýšlím kam o víkendu. Slyšela jsem, že má být něco v obchoďáku PPP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
18.10.13 14:38

Poslala jsem ti SZ ;)

• Citovat
  • Upravit
3368
18.10.13 16:15

@blanka111
nahoře v PPP je Safari - místo pro sezení pro doprovod a pro děti oddělený velký hrací kout i s dopravním hřištěm
Myška v Čechovce (kousek od starého mostu) - větší a příjemnější, sezení je přímo v place (nemusíš se pořád zouvat, obouvat)
Mamas and Papas - kousek od náměstí, docela dobrý, ale malý
Nevím, jak máš velké děti, ale v současnosti probíhá ve Sladovně interaktivní výstava Mraveniště a pro děti super! http://www.sladovna.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.10.13 15:20

Ahoj, děkuji za odkaz. Večer nastuduji :D, děti mám 12 a 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
19.10.13 15:41

@blanka111 tak to bych řekla, že by bylo pro ně nejlepší Mraveniště! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.2.14 00:32

Najde se písečanda co hledá kamarádku? Bydlím zde jen krátce a jsem poprvé těhotná. Najdu někoho na klaboseni o všem možném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.14 07:57

@moje891, Ahoj, já očekávám třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.2.14 08:05

Ahoj, já také čekám první (9+0) a v Písku jsem už dlóóóuho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.2.14 08:35

Ahoj, já jsem zpátky v Písku - tedy né přesně v Písku, ale kousek za, už dva roky. Teď tedy každou chvíli čekám druhé. @moje891 a jsi doma, nebo chodíš do práce? A jak sr ti tu líbí? @jajjina Třetí? super!!! a jak to zvládáš? kolik je prvním dvěma? Já taky rozvažuju o konečném počtu dětí a tři je lákavé, jen si to teda neumím představit…už teď toho mám plné kecky s dvouleťákem v zádech, natož kdyby takoví experti byli dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.2.14 08:38

Ahoj, já jsem taky z Písku, bydlím tu pár let, čekám druhé v květnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová