Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucella, Kluci jsou červencoví, takže v létě budeme slavit osm a dva roky, přičemž očekávané třetí by mělo být na přelomu květen, červen.
Ahoj, 3 děti je brnkačka. Musíš jsi dát do hlavy mám uklizeno mám uklizeno. ![]()
@mama08
To si říkám u toho jednoho, ale jen minutu, než prcek přijde a je zase vše vzhůru nohama, ale mít uklizeno, není zas tak důležitý si myslím, i když se člověk snaží
@Peťulka2608 píše:
@mama08![]()
To si říkám u toho jednoho, ale jen minutu, než prcek přijde a je zase vše vzhůru nohama, ale mít uklizeno, není zas tak důležitý si myslím, i když se člověk snaží
Dělám to celý den, ale někdy kolabuji ![]()
@mama08 jo já se přistihla, že když jdu s malým do dětského centra, tak uklízím i tam
![]()
@Peťulka2608 Já tam nestihnu ani dojít
, tak ono je to uklizené za chvilku, musí se povolat děti a je to hotové v mžiku
Já mám dcerku, už jí bude v dubnu 9let a termín mám 12.5.
Máte některá zkušenost s těhotenským cvičením u PA Kácové?
@Jajo82 Zkušenost u paní Kácové mám výbornou, chodila jsem na kurz a cvičení když jsem čekala prvního a chodím v rámci možností cvičit i teď. Prostředí příjemné, ceny vlídné, atmosféra přátelská, je to takové příjemně osobní, není to anonymní cvičírna. Málokdy se sejde víc jak 4 holky, takže je to fakt na pohodu, můžu jen doporučit!
Ahoj, a kdy s ti mimčo narodí?? Odkud si se sem přestěhovala? Taky jsem přistěhovalec
Mám 19.měs. kloučka.