Maminky - Písek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
4.2.14 21:48

@Lucella Zatím ještě chodím do práce, ale už jen dva týdny. Už to nějak nezvladam… @jajjina tak to mi pak musíš říct jaké to je, protože partner chce čtyři a já si to neumím představit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.2.14 21:49

@Jajo82 a kolik je prvnímu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.2.14 07:03
@moje891 píše:
@Jajo82 a kolik je prvnímu? :)

První slečně bude v dubnu už devět let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 17:38

Ahoj holky, já mám tří-měsíční a kousek holčičku a nezvládám nic jiného :? Ani manžela :lol: Na procházky chodím denně a většinou sama - pouze s kelímkem výborného cappuccina ze stánku u st. mostu :palec: Taky jsem náplava, bydlím tu asi 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.2.14 18:10

Tak já mám dvě holky..jedna 2,5 a druhá 1,5 a jsou to pěkný čerti…dopoledne chodíme ven…na procházky, a by se unavily a odpoledne spaly…jinak stíhám akorád brigády, uvařit, uklidit…a když je doma manžel tak odpočívám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 21:55

No tak já vaření vůbec nestíhám. Mám malé klíšťátko a jak nemá fyzický kontakt tak pláče. Kdyby pofňukávala tak to dám, ale jsou to záchvaty řevu - nejdéle jsem vydržela 45 minut. Když už byla tak rudá že začínala být až průsvitná tak jsem to nevydržela :hug: Takže když vařím tak musí fungovat manža, nebo vaří on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.2.14 22:06

@LucinkaLuca @Anieee holky docela mně desite. :) Nemyslím si ze to bude procházka ruzovim sadem, ale az takhle? :mrgreen:
@Anieee tak az budu na nemocenské, což bude za dva týdny, tak se klidně ráda pridam na procházku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 22:47

Taky jsem si to představovala jinak, nicméně si to krásně užívám :srdce: K čemu bych ji měla kdyby se mi život s ní neotočil o 180 stupňů. Miminko, které je hodné a jen leží v postýlce by nebylo tak zábavné ;) @moje891 Tak se určitě ozvi, za společnost budu ráda :kytka: Napiš mi zprávu. Můžeme si vyměnit tel. čísla, to bude asi nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.2.14 11:45

Ahoj holky, pokud máte kdy, zajděte s potomstvem na tuhle výstavu
http://www.sladovna.cz/…ehrajem-1520
dětem se opravdu líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.2.14 16:57

@jajjina My uz byli a museli nas vyhodit, protoze uz zavirali :lol: :lol:
Doporucuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.2.14 17:06

@jajjina my se tam chystáme, ale zrovna máme doma neštovice, takže to bude muset počkat… :nevim:

A kdo má rád pravěká zvířata, tak je výstava na výstavišti v ČB - ale jen do konce února. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.2.14 17:24

Ahoj, my dnes byly na novém cvičení http://www.praveted.websnadno.cz/…a-cenik.html bylo to bezva, v neděli mají karneval. Lidové ceny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 17:35

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Písku? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová