Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jezdím a zase chci na jaře začít
Jezdím všude možně: Ladronka, Galerie Butovice, Modřany, zajedu si do Poděbrad, do Budějc - krásná stezka okolo Vltavy až na Hlubokou… Kde ty ?
já už jsem začala,potřebuju do léta schodit kila dolů
.teda koukám jezdíš pěkně,já mám nejraději ty modřany
.
to ani nevim že v butovicích se dá jezdit.
Zakladatelko, pardon ![]()
Lumáťo, znáš třeba Stožec-Nová Pec? To je pecka! Hlídané parkoviště, 30km lesem bez aut, asfalt jak víno ![]()
lumáťa píše:
Já jezdím a zase chci na jaře začítJezdím všude možně: Ladronka, Galerie Butovice, Modřany, zajedu si do Poděbrad, do Budějc - krásná stezka okolo Vltavy až na Hlubokou… Kde ty ?
Háta_x píše:
Zakladatelko, pardon![]()
Lumáťo, znáš třeba Stožec-Nová Pec? To je pecka! Hlídané parkoviště, 30km lesem bez aut, asfalt jak víno
lumáťa píše:
Já jezdím a zase chci na jaře začítJezdím všude možně: Ladronka, Galerie Butovice, Modřany, zajedu si do Poděbrad, do Budějc - krásná stezka okolo Vltavy až na Hlubokou… Kde ty ?
Neznám, díky za tip !
Jdu si to najít.
žirafííí píše:
já už jsem začala,potřebuju do léta schodit kila dolů.teda koukám jezdíš pěkně,já mám nejraději ty modřany
.
to ani nevim že v butovicích se dá jezdit.
Je tam krásný kratší okruh, sice kratší, ale zato je to chvilkami trošku do kopce
Stačí mi tam jezdit kratší dobu
a vedle si můžu nakoupit ![]()
Já bych šla hned, jenže samuel už není na dlouhý sezení v kočáru :-/ ![]()
Michaelakkk píše:
Já bych šla hned, jenže samuel už není na dlouhý sezení v kočáru :-/
to je škoda,kolik mu je?
..a co kdyby jsme zastavovaly? ![]()
žirafííí píše:Michaelakkk píše:to je škoda,kolik mu je?
Já bych šla hned, jenže samuel už není na dlouhý sezení v kočáru :-/..a co kdyby jsme zastavovaly?
je mu skoro rok a půl a v kočáru to nemá rád, chodíme venku už bez kočáru a jakmile je v něm dělá psí kusy :-/
nechápu matky co vozej děti do 3 let… ![]()
A může být i stará maminka
? Je mi 34, synovi 4 měsíce a naposledy jsem na bruslích stála před těhotenstvím, takže nevím, jak mi to s kočárkem půjde a jestli mi to vůbec ještě půjde, rozhodně nejsem žádná inlineová Sáblíková. Jezdívala jsem podél Vltavy cca od Podolí na Zbraslav. Tak jestli bys se mnou chtěla zkusit vyrazit napiš
.
No tak to já jsem obzvlášť stará matka
. Vůbec jsem si nevšimla v nadpisu „mladá“ cha chá.
Koukala jsem na ten Stožec - Nová Pec. Příroda krásná, na Lipno také jezdím, tak se tam pojedu podívat. Píšou tam ale bruslaři příspěvky, že ta trať je dost náročná, je tam kopcovitý terén, několik sjezdů a hlavně asi 9železničních přejezdů. A prý je popraskaný povrch. Jak to vidíš ty ?
Háta_x píše:
Lumáťo, znáš třeba Stožec-Nová Pec? To je pecka! Hlídané parkoviště, 30km lesem bez aut, asfalt jak víno
lumáťa píše:
Rona píše:
A může být i stará maminka? Je mi 34, synovi 4 měsíce a naposledy jsem na bruslích stála před těhotenstvím, takže nevím, jak mi to s kočárkem půjde a jestli mi to vůbec ještě půjde, rozhodně nejsem žádná inlineová Sáblíková. Jezdívala jsem podél Vltavy cca od Podolí na Zbraslav. Tak jestli bys se mnou chtěla zkusit vyrazit napiš
.
to neni stará
..dobře tak vyrazíme,jak pak seš na tom časově? Myslela jsem že u kočárku se bude jezdit blbě, ale jezdí se mi dobře tak se neboj že by ti to nešlo ![]()
Lumáťo, 9 přejezdů tam je, nic strašného a jsou opravené = žádné dřevěné pražce a kamení (mezi kolejemi je rovný beton) a 2 z nich jsou nepatrně v dolíčku,
asi 3 malá převýšení tam jsou, jsou táhlá a žádné prudké zatáčky, takže krásně sjízdná,
popraskaný asfalt je trošku ze začátku od parkoviště ze Stožce u té restaurace/penzionu, v délce cca 100m a jsou sjízdné v pohodě, jen zpomalíš.
Trať je náročná tím, že jedeš 2× 15km, takže ke konci je člověk trochu unavený a zdá se mu každé nepatrné naklonění asfaltu jako kopec ![]()
Byla jsem tam prvně před lety, to jsem jezdila asi druhou nebo třetí sezónu a bylo to úžasné, ani mě nohy nějak extra nebolely. Jen loni coby těhule jsem tam nebyla. Ale neumim si představit, že by se za jeden rok trať zničila. Známí tam mají povolenku vjezdu díky chalupě a nic neříkali
Letos tam budu jezdit s Croozerem, už mám od začátku roku v bruslích tak 100km, tak snad ho uvezu těch 30km na jeden zátah
![]()
PS: zkoušela jsi tu novou trať kolem Lipna?
Taky pecka.
lumáťa píše:
Koukala jsem na ten Stožec - Nová Pec. Příroda krásná, na Lipno také jezdím, tak se tam pojedu podívat. Píšou tam ale bruslaři příspěvky, že ta trať je dost náročná, je tam kopcovitý terén, několik sjezdů a hlavně asi 9železničních přejezdů. A prý je popraskaný povrch. Jak to vidíš ty ?Háta_x píše:
lumáťa píše:
Díky Háto x !
Na Lipně jsem bruslila jen v zimě na ledu, před cca 3lety. A bylo tam super.
Ty už jsi letos nabruslila 100kiláků ? Tý jo
![]()
Odkud jsi ? Kde běžně bruslíš ? ![]()
ahojky,chtěla bych se zeptat zda by se tu nenašla mládá mamča z Prahy , která by ráda vyjela na brusle? jezdím s kočárkem sama,tak kdyby se chtěl někdo připojit tak se ozvěte