Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aha, tak to bude spurt, chjo, to trvá cca týden, no to mám radost, ona ho má vždy dost výraznej. A hlavně je vždy strašně protivná ![]()
Ahoj Pájenko, jsi tam?
Vidím to na tu 2 u muzea, teď malou nakrmím, oblíkneme se a vyrazíme, ale dnes asi bez bruslí, jestli to neva, doteď jsme běgali po naušničkách a právě jsme dorazili
ahojky, jsem-)jasne, tak bez brusli. Dejme sraz 14.10,musim jeste pres CS,ju?
ahoj Evi,ja dnes prochazku nestihnu,pujdeme s drahou polovickou zarizovat:-)zase v utery oki?
Ahoj Pavlo,
to se nedá nic dělat, ale v úterý se těším, dej vědět jak se ti to bude hodit, jen my jdeme nakonec na píchnutí uší v úterý, protože se nám tam ty naušničky rozbili a tak jsme je museli vyreklamovat a koupili jsme ty co jsem chtěla
)
V úterý si dáme vědět, já budu doma taky sama
no vidis tak to mas radost,ze mas ty co jsi chtela,ze?:-))supr aspon i uvidim jak to vypada po pichnuti..tak pekny vikend a v utery!
no jasně, jsem ráda. Taky přeji pěkný víkend a v úterý se uvidíme
Ahoj Pavlo,
omlouvám se, ale dnes mi to nevyjde. Jak jsi na tom zítra? To bych měla mít úplně celý den volný, tak se přizpůsobím ![]()
Tak super, řekni čas a můžeme to naplánovat. Už máme naušničky ![]()
ja muzu od 13 hod kdykoliv,tak si napiseme po 13hod,ok?to jsem zvedava, jak jste zafacovane-) kdy to budete moci sundat?plakala hodne?
o.k., tak dej zítra po 13 vědět. Tak moc neplakala, sestřička říkala že byla statečná. Zafačované nejsme, zítra to uvidíš. Musím jí to 2× denně očistit lihem a maznout framykoinem
tak to jsem zvedava! snad nebude zitra prset cele odpoledne…
zítra už by mělo být líp, dnes prý bylo nejhůř z celého týdne a teď už je celkem hezky