Mladá maminka na brusle - Praha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
11.3.11 13:17

Rádo se stalo, taky jsem ráda za různé tipy na trasy. Možná mám v nohách jen na in-linech už víc, teď učím další (v pořadí asi pátou) osobu bruslit :mrgreen: Jinak skoro celou zimu chodím x km denně s kočárkem, kompenzuju si tak absťák po sjezdovkách :cry: Holt nemám hlídací babičky a kojím. Nj, tak příští sezónu, jestli nebudu těhule :andel:

lumáťa píše:
Díky Háto x ! :) Na Lipně jsem bruslila jen v zimě na ledu, před cca 3lety. A bylo tam super.
Ty už jsi letos nabruslila 100kiláků ? Tý jo :potlesk: :palec:
Odkud jsi ? Kde běžně bruslíš ? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 13:56
Háta_x píše:
Rádo se stalo, taky jsem ráda za různé tipy na trasy. Možná mám v nohách jen na in-linech už víc, teď učím další (v pořadí asi pátou) osobu bruslit :mrgreen: Jinak skoro celou zimu chodím x km denně s kočárkem, kompenzuju si tak absťák po sjezdovkách :cry: Holt nemám hlídací babičky a kojím. Nj, tak příští sezónu, jestli nebudu těhule :andel:
lumáťa píše:
Díky Háto x ! :) Na Lipně jsem bruslila jen v zimě na ledu, před cca 3lety. A bylo tam super.
Ty už jsi letos nabruslila 100kiláků ? Tý jo :potlesk: :palec:
Odkud jsi ? Kde běžně bruslíš ? :mavam:

Tak to jsi dobrá :palec: Taky bych potřebovala naučit bruslit. Až odložím kočár, nebudu umět ani zastavit :mrgreen: ha ha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.3.11 14:12

Jo, to mi povídej! :lol: Půjčila jsem croozera při první lekci, aby sebou dotyčná hned neřízla a jak jsem byla bez něj, jelo to úplně jinak! :cert: :cert: :cert: Jak jsem kolem ní rotovala, při otočce jsem sebou málem řízla já :mrgreen: a při brždění téčkem jsem hodila parádní „hodiny“ a jen taktak to ustála :mrgreen:

lumáťa píše:
Tak to jsi dobrá :palec: Taky bych potřebovala naučit bruslit. Až odložím kočár, nebudu umět ani zastavit :mrgreen: ha ha.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.3.11 21:30
Super, vyrazíme… příští týden nejsem v Praze, pak už jsem na tom s časem dobře… asi by bylo lepší vyjet dopoledne, když jsme na mateřským, v dobách před miminem, když jsem chodila po práci nebo nedej bože o víkendu tam bejvalo pěkně narváno…když tak napiš mejl na morgiana77@centrum.cz a domluvíme podrobnosti :)
žirafííí píše:
Rona píše:
A může být i stará maminka :-D? Je mi 34, synovi 4 měsíce a naposledy jsem na bruslích stála před těhotenstvím, takže nevím, jak mi to s kočárkem půjde a jestli mi to vůbec ještě půjde, rozhodně nejsem žádná inlineová Sáblíková. Jezdívala jsem podél Vltavy cca od Podolí na Zbraslav. Tak jestli bys se mnou chtěla zkusit vyrazit napiš :-).
to neni stará :mrgreen:..dobře tak vyrazíme,jak pak seš na tom časově? Myslela jsem že u kočárku se bude jezdit blbě, ale jezdí se mi dobře tak se neboj že by ti to nešlo :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
14.4.11 18:09

Já bych se taky na brusle asi přidala, bydlím na Letný, takže se tu dá jezdit, ale už jsem na tom přes rok nestála, tak nevím jestli to ještě zvládnu, natož s kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.4.11 18:21

ahoj holky, a co letna nebo stromovka?
Ahoj Evko:-)
na brusle se mnou taky pocitej:-) taky jezdim, ja jezdila i na podzim a s kocarkem je to lepsi, mas se ceho drzet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
14.4.11 18:25

Ahoj Pájenko,
tak to je super, doufám že nespadnu i s kočárkem abych malou nepřevrhla. To víš, už je to doba, trochu se bojím, ale musím se hejbat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.4.11 20:43

to ja musim taky, ale ta lennost nekdy..:-)ale kdyz budeme dve tak se spis donutim:-)zkusime tedy tu letnou ne? pristi tyden ma byt v patek dokonce 20 stupnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
14.4.11 21:34

no já se právě taky sama nedonutím, ale potřebuju shodit a zpevnit a tak vůbec, sama jsem taky pěknej lenoch, potřbuju vyhecovat :mrgreen:
No koukala jsem, že v pátek má být teploučko, to jdeme dopo k doktorce na 6-ti měsíční kontrolu a budeme píchat ouška, už teď mě to děsí. Ještě musíme během týdne koupit někde naušničky, aby nevypadala jak kluk, občas jí tak oblíkám :-D
Mě to jako malý hrozně vadilo, že si mysleli že jsem kluk :-?
Už se těším až bude zase hezky a teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.4.11 07:55

ja jsem ji taky chtela nausnice uz dat, ale moje doktorka jen picha, nenastreluje,takze jsem si to rozmyslela a az se k tomu dokopu tak ji je necham nekde nastrelit..nausnice mi koupila babicka, normalne ve zlatnictvi,jen reknes ze potrebujes pro male mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 10:14

Ta naše myslím taky jen píchá. Ke které chodíš? Já k MUDr. Tesařové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.4.11 11:41

Evko,
ke stejne:-)))) oni tu jsou jen 4, a jen MUDr.Tesarova brala v sprnu nove pacienty:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 11:46

Aha, tak to jsme se tam mohly potkat :-D Já když jsem se tam hlásila, tak říkala, že jich má už spoustu, ale prý je dobrá a mě přijde stršně milá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.4.11 11:58

:-) vidis treba se zname ani o tom nevime:-)Nechces jit dneska na chvili ven? Ja stejne musim nakoupit a pak bych na chvili sla…tak kolem 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 12:05

Šla bych ráda, ale mají mi přijet elektrikáři, udělat nějaké věci, takže nevím jak to stihnou. Měli tady být mezi 9-10 a psal mi že budou vyrážet asi před 30 minutami a mají to prý cca na 2 hoďky. Kdyžtak ti před 2 písnu, jak to snáma vypadá :-D
Na zítřek mi přítel naplánoval procházku s tchánem,švagrovou a jejími prcky, ani nevím kam chtějí jít, oni bydlí u Černého mostu.
V každém případě počítám s příštím týdnem, jen v úterý nám mají přivézt nábytek do obýváku, tak musím být od 12 - 15 doma, ale pak už pohoda, třeba to přivezou v poledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová