Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rádo se stalo, taky jsem ráda za různé tipy na trasy. Možná mám v nohách jen na in-linech už víc, teď učím další (v pořadí asi pátou) osobu bruslit
Jinak skoro celou zimu chodím x km denně s kočárkem, kompenzuju si tak absťák po sjezdovkách
Holt nemám hlídací babičky a kojím. Nj, tak příští sezónu, jestli nebudu těhule ![]()
lumáťa píše:
Díky Háto x !Na Lipně jsem bruslila jen v zimě na ledu, před cca 3lety. A bylo tam super.
Ty už jsi letos nabruslila 100kiláků ? Tý jo![]()
Odkud jsi ? Kde běžně bruslíš ?
Háta_x píše:
Rádo se stalo, taky jsem ráda za různé tipy na trasy. Možná mám v nohách jen na in-linech už víc, teď učím další (v pořadí asi pátou) osobu bruslitJinak skoro celou zimu chodím x km denně s kočárkem, kompenzuju si tak absťák po sjezdovkách
Holt nemám hlídací babičky a kojím. Nj, tak příští sezónu, jestli nebudu těhule
lumáťa píše:
Díky Háto x !Na Lipně jsem bruslila jen v zimě na ledu, před cca 3lety. A bylo tam super.
Ty už jsi letos nabruslila 100kiláků ? Tý jo![]()
Odkud jsi ? Kde běžně bruslíš ?
Tak to jsi dobrá
Taky bych potřebovala naučit bruslit. Až odložím kočár, nebudu umět ani zastavit
ha ha.
Jo, to mi povídej!
Půjčila jsem croozera při první lekci, aby sebou dotyčná hned neřízla a jak jsem byla bez něj, jelo to úplně jinak!
Jak jsem kolem ní rotovala, při otočce jsem sebou málem řízla já
a při brždění téčkem jsem hodila parádní „hodiny“ a jen taktak to ustála ![]()
lumáťa píše:
Tak to jsi dobráTaky bych potřebovala naučit bruslit. Až odložím kočár, nebudu umět ani zastavit
ha ha.
žirafííí píše:Rona píše:to neni stará
A může být i stará maminka? Je mi 34, synovi 4 měsíce a naposledy jsem na bruslích stála před těhotenstvím, takže nevím, jak mi to s kočárkem půjde a jestli mi to vůbec ještě půjde, rozhodně nejsem žádná inlineová Sáblíková. Jezdívala jsem podél Vltavy cca od Podolí na Zbraslav. Tak jestli bys se mnou chtěla zkusit vyrazit napiš
.
..dobře tak vyrazíme,jak pak seš na tom časově? Myslela jsem že u kočárku se bude jezdit blbě, ale jezdí se mi dobře tak se neboj že by ti to nešlo
Já bych se taky na brusle asi přidala, bydlím na Letný, takže se tu dá jezdit, ale už jsem na tom přes rok nestála, tak nevím jestli to ještě zvládnu, natož s kočárkem ![]()
ahoj holky, a co letna nebo stromovka?
Ahoj Evko:-)
na brusle se mnou taky pocitej:-) taky jezdim, ja jezdila i na podzim a s kocarkem je to lepsi, mas se ceho drzet:-)
Ahoj Pájenko,
tak to je super, doufám že nespadnu i s kočárkem abych malou nepřevrhla. To víš, už je to doba, trochu se bojím, ale musím se hejbat ![]()
to ja musim taky, ale ta lennost nekdy..:-)ale kdyz budeme dve tak se spis donutim:-)zkusime tedy tu letnou ne? pristi tyden ma byt v patek dokonce 20 stupnu!
no já se právě taky sama nedonutím, ale potřebuju shodit a zpevnit a tak vůbec, sama jsem taky pěknej lenoch, potřbuju vyhecovat ![]()
No koukala jsem, že v pátek má být teploučko, to jdeme dopo k doktorce na 6-ti měsíční kontrolu a budeme píchat ouška, už teď mě to děsí. Ještě musíme během týdne koupit někde naušničky, aby nevypadala jak kluk, občas jí tak oblíkám ![]()
Mě to jako malý hrozně vadilo, že si mysleli že jsem kluk ![]()
Už se těším až bude zase hezky a teplo
ja jsem ji taky chtela nausnice uz dat, ale moje doktorka jen picha, nenastreluje,takze jsem si to rozmyslela a az se k tomu dokopu tak ji je necham nekde nastrelit..nausnice mi koupila babicka, normalne ve zlatnictvi,jen reknes ze potrebujes pro male mimco…
Ta naše myslím taky jen píchá. Ke které chodíš? Já k MUDr. Tesařové
Evko,
ke stejne:-)))) oni tu jsou jen 4, a jen MUDr.Tesarova brala v sprnu nove pacienty:-))
Aha, tak to jsme se tam mohly potkat
Já když jsem se tam hlásila, tak říkala, že jich má už spoustu, ale prý je dobrá a mě přijde stršně milá
vidis treba se zname ani o tom nevime:-)Nechces jit dneska na chvili ven? Ja stejne musim nakoupit a pak bych na chvili sla…tak kolem 2?
Šla bych ráda, ale mají mi přijet elektrikáři, udělat nějaké věci, takže nevím jak to stihnou. Měli tady být mezi 9-10 a psal mi že budou vyrážet asi před 30 minutami a mají to prý cca na 2 hoďky. Kdyžtak ti před 2 písnu, jak to snáma vypadá ![]()
Na zítřek mi přítel naplánoval procházku s tchánem,švagrovou a jejími prcky, ani nevím kam chtějí jít, oni bydlí u Černého mostu.
V každém případě počítám s příštím týdnem, jen v úterý nám mají přivézt nábytek do obýváku, tak musím být od 12 - 15 doma, ale pak už pohoda, třeba to přivezou v poledne