Mladá maminka na brusle - Praha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
15.4.11 12:10

jeste zarizujete co?:-))tomu rozumim, s mimcem jsou holt jine starosti, my dodnes mame jen zarovky v 1 pokoji a koupelne-)a o nabytku se radsi moc nezminuji:-)
oki dame si vedet kolem te 2, jinak se uvidime pristi tyden, ja tu po+ut nejsem, tak od stredy kdykoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 12:15

no jo, stále zařizujeme, v obýváku máme jen sedačku a teď právě přivezou nábytek. No a stěmi žárovkami jsme na tom podobně, kdybysme 2 lustry nedostali, tak máme žárovky v celém bytě :mrgreen:
Nějak nejsme schopný dokoupit nějaké věci a to jsme i bez záclon, teda krom ložnice, je to ještě běh na dlouhou trať.
Tak já ještě písnu a jinak se budu příští týden těšit, navíc má být fakt pěkný počasí, tak to bude taky o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.4.11 12:21

to jsi me pobavila:-) ja jsem zaclony vyresila zaluziemi:-) a nekde jsme taky bez obojiho:-)klasika koukam:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 12:43

jj, vypadá to, že je to všude dost podobné, jsem ráda, že nejsme jediní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 13:07

Tak to nestihnu, ještě nedorazili, mantáci… Ach jo, doufám že dorazí, když to slíbili. Pak až to dodělají, tak už bude snad drahá polovička zpátky a chceme se jít podívat po těch naušničkách, tak doufám že na Miladě Horákový něco hezkýho najdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.4.11 13:27

jasne, v pohode tak pristi tyden,ok?snad ti dorazi..:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.4.11 13:41

to doufám, že dorazí :pocitac: a s příštím týdnem určitě počítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.4.11 10:07

Ahoj Evko,
tak jsem zpet,a zitra mam cely den volno, nezajdeme tedy spolecne ven?na brusle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.4.11 11:11

Ahoj, tak to je super. Zítra se to hodí, kolem 14 vyhovuje? Můžeme zkusit i ty brusle, ačkoliv já se toho trochu bojím. V každém případku si zítra upřesníme čas a vyrazíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.4.11 11:46

oki domluveno, pocitam s tim, muzu klidne kolem te 2, uvidis jak se ti bude na brusle chtit…kde si dame sraz?u technickeho muzea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.4.11 12:07

jj, myslím, že to bude nejlepší. Doufám, že tam nebude hromada lidí, abysme se našly :-D
Tak já s tím také zítra počítám kolém druhé, ale ještě upřesnim jestli třeba o půl hoďky dřív nebo později. Uvidím co malá jestli zrovna nebude chrnět nebo tak, je nějaká protivná, už 2. den, pořád fňuká a pobrekává :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.4.11 12:49

jasne domluveno jak ti to bude vyhovovat ja se prispusobim. Poznas me podle cerneho kocaru, jinak mam svetle vlasy,modre dziny a asi nejake triko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.4.11 12:51

jinak u nas to bylo podobny, uderem 6 mesice zacala byt protivna,v noci se budila a plakala,vsichni rikali ze to budou zuby a zub zadnej, prvni vylezl az ted..u nas to trvalo cely mesic nez zase zacala byt pohodove mimco tak snad to nebudes mit stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.4.11 12:54

ježíš, tak to je strašný, doufám že ji to přejde dřív, ještě mě napadl jestli nemá růstovej spurtík, protože je nenažraná ještě víc než normálně, že už jí zase po 2 hodinách, katastrofa. Snad se to zlepší, cpala jsem jí teď mrkev, tak uvidíme. Je fakt, že pořád dělá něco s jatykem, ale třeba jen blbne.
Mě snad poznáš, fotka jse stará cca 14 dní a kočár mám zelenošedý, tříkolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.4.11 13:02

vidis spurt to by taky mohlo byt,to me hned nenapadlo…to bude asi spis, me nejedla v tomhle obdobi skoro vubec, jen v noci.Natoz mrkev,mliko nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová