Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeste zarizujete co?:-))tomu rozumim, s mimcem jsou holt jine starosti, my dodnes mame jen zarovky v 1 pokoji a koupelne-)a o nabytku se radsi moc nezminuji:-)
oki dame si vedet kolem te 2, jinak se uvidime pristi tyden, ja tu po+ut nejsem, tak od stredy kdykoliv:-)
no jo, stále zařizujeme, v obýváku máme jen sedačku a teď právě přivezou nábytek. No a stěmi žárovkami jsme na tom podobně, kdybysme 2 lustry nedostali, tak máme žárovky v celém bytě ![]()
Nějak nejsme schopný dokoupit nějaké věci a to jsme i bez záclon, teda krom ložnice, je to ještě běh na dlouhou trať.
Tak já ještě písnu a jinak se budu příští týden těšit, navíc má být fakt pěkný počasí, tak to bude taky o něčem jiném
to jsi me pobavila:-) ja jsem zaclony vyresila zaluziemi:-) a nekde jsme taky bez obojiho:-)klasika koukam:-)))
jj, vypadá to, že je to všude dost podobné, jsem ráda, že nejsme jediní ![]()
Tak to nestihnu, ještě nedorazili, mantáci… Ach jo, doufám že dorazí, když to slíbili. Pak až to dodělají, tak už bude snad drahá polovička zpátky a chceme se jít podívat po těch naušničkách, tak doufám že na Miladě Horákový něco hezkýho najdeme
Ahoj Evko,
tak jsem zpet,a zitra mam cely den volno, nezajdeme tedy spolecne ven?na brusle?
Ahoj, tak to je super. Zítra se to hodí, kolem 14 vyhovuje? Můžeme zkusit i ty brusle, ačkoliv já se toho trochu bojím. V každém případku si zítra upřesníme čas a vyrazíme ![]()
oki domluveno, pocitam s tim, muzu klidne kolem te 2, uvidis jak se ti bude na brusle chtit…kde si dame sraz?u technickeho muzea?
jj, myslím, že to bude nejlepší. Doufám, že tam nebude hromada lidí, abysme se našly ![]()
Tak já s tím také zítra počítám kolém druhé, ale ještě upřesnim jestli třeba o půl hoďky dřív nebo později. Uvidím co malá jestli zrovna nebude chrnět nebo tak, je nějaká protivná, už 2. den, pořád fňuká a pobrekává ![]()
jasne domluveno jak ti to bude vyhovovat ja se prispusobim. Poznas me podle cerneho kocaru, jinak mam svetle vlasy,modre dziny a asi nejake triko:-)
jinak u nas to bylo podobny, uderem 6 mesice zacala byt protivna,v noci se budila a plakala,vsichni rikali ze to budou zuby a zub zadnej, prvni vylezl az ted..u nas to trvalo cely mesic nez zase zacala byt pohodove mimco tak snad to nebudes mit stejne…
ježíš, tak to je strašný, doufám že ji to přejde dřív, ještě mě napadl jestli nemá růstovej spurtík, protože je nenažraná ještě víc než normálně, že už jí zase po 2 hodinách, katastrofa. Snad se to zlepší, cpala jsem jí teď mrkev, tak uvidíme. Je fakt, že pořád dělá něco s jatykem, ale třeba jen blbne.
Mě snad poznáš, fotka jse stará cca 14 dní a kočár mám zelenošedý, tříkolka
vidis spurt to by taky mohlo byt,to me hned nenapadlo…to bude asi spis, me nejedla v tomhle obdobi skoro vubec, jen v noci.Natoz mrkev,mliko nic…