Ošklivá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
11.10.23 02:18
@Bingjetrapak píše:
@sunnyfox No konečně tady někdo pochopil 😀 Hele upřímně, je mi 24. To mi jako už život skončil a mám teď být jen máma a nic víc? Pro mě byl ten zájem hrozně důležitej a teď bez něj si přijdu, jako bych už kromě mateřské role neměla vůbec žádnou váhu (paradoxně, protože váha je fakt problém i doslova 😀). Už nikoho nezajímám a nikdy zajímat nebudu? S tím se mám smířit? To je fakt na hovno, ti si jdu radši rovnou vzít úvěr na plastiku komplet všeho 😂

Me fascinuje, jak stavis hodnotu zeny na prsou.

Muzi si zen vsimaji uplne normalne, pokud jsou zajimave, sympaticke, vesele, neco umi, atd atd, prsa neprsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
11.10.23 05:41
@Bingjetrapak píše:
Heleďte asi takhle - moje mindráky nemají absolutně nic společného s mými rodičovskými dovednostmi, to je prvá věc. Svou dceru vychovávám jako svůj přesný opak, takže určitě nehrozí, že by to byla stejná pipina, jako já, protože ona má narozdíl ode mě milující rodiče a vždy je mít bude.
Co se týče názoru chlapů na umělý prsa - jako buď by měli volit mezi kůži bez ničeho nebo alespoň hezkými silikony. Volba je myslím jasná.
Na plastiku půjdu příští rok, sice to není tak brzy, jak jsem chtěla a budu možná muset přetrpět ještě jedno léto v kožené bundě a tričkách ke krku, ale alespoň vím přibližnou dobu.Jinak někdo mi tady radil relax v přírodě a klid - chtěla bych vědět, jestli má dotyčný dítě, protože já už dva roky nerelaxovala ani pět vteřin :D

Tak to jsi na tom ještě hůř než si myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.10.23 08:43
@Lucie_Sx píše:
Me fascinuje, jak stavis hodnotu zeny na prsou.Muzi si zen vsimaji uplne normalne, pokud jsou zajimave, sympaticke, vesele, neco umi, atd atd, prsa neprsa.

Taky by me zajimalo, jak zakladatelka prisla na to, ze chlapi zajimaji jen zeny s peknyma prsama :think:
Ja mela kdysi vystavni trojky, ktere se fakt vyjimaly na me jinak velmi stihle postave. Nerikam, fakt se mi libily a rada jsem se jima pochlubila. Jenze pak jsem se zamilovala do behu a z vystavnich trojek zbylo neco mezi A a B, nicmene stale pekne pevne a soumerne. Pak jsem porodila a odkojila dite a uz nejsou ani pevne ani soumerne :lol: Nicmene za cele ty roky jsem nezaznanenala, ze by to melo vliv na zajem muzu o mou osobu, to uz pusobi hur ten snubak nebo dite, co vlacim za sebou :mrgreen: Ale jako zcela vazne me chlapi oslovuji i s prsama skoro nulovyma, paradoxne se mi za posledni dobu nejvic osloveni dostalo na bazene, kde mam na sobe z meho pohledu dosti asexualni plavky, plaveckou cepici a bryle :mrgreen: Je smutne, ze zakladatelka svou hodnotu zaklada na necem tak pomijivem, jako je vzhled, to do budoucna prinese jen vic a vic frustrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:05
@Ernais píše:
Taky by me zajimalo, jak zakladatelka prisla na to, ze chlapi zajimaji jen zeny s peknyma prsama :think:
Ja mela kdysi vystavni trojky, ktere se fakt vyjimaly na me jinak velmi stihle postave. Nerikam, fakt se mi libily a rada jsem se jima pochlubila. Jenze pak jsem se zamilovala do behu a z vystavnich trojek zbylo neco mezi A a B, nicmene stale pekne pevne a soumerne. Pak jsem porodila a odkojila dite a uz nejsou ani pevne ani soumerne :lol: Nicmene za cele ty roky jsem nezaznanenala, ze by to melo vliv na zajem muzu o mou osobu, to uz pusobi hur ten snubak nebo dite, co vlacim za sebou :mrgreen: Ale jako zcela vazne me chlapi oslovuji i s prsama skoro nulovyma, paradoxne se mi za posledni dobu nejvic osloveni dostalo na bazene, kde mam na sobe z meho pohledu dosti asexualni plavky, plaveckou cepici a bryle :mrgreen: Je smutne, ze zakladatelka svou hodnotu zaklada na necem tak pomijivem, jako je vzhled, to do budoucna prinese jen vic a vic frustrace…

Je to blbost. Neprestali se za ní otáčet protože uz nemá prsa.. Přestali se za ni otáčet protože nevyzaruje nic pozitivniho. Nevěřím, že se takhle naladenej člověk na ulici usmívá a působí pozitivně. Proč by se někdo otacel za holkou, co se tváří jak kakabus. Fakt každej chlap hned nekoukne na prsa :mrgreen: vždyť v tomhle počasí uz je má málokterá vidět :mrgreen: když si vezme ještě něco přes triko.. Dneska je moderní oversize, že na těch ženských žádný křivky ani vidět nejsou. Mladý holky na, sebe hodí nakej neforemnej pytel, ale vyzařujou pozitivní energii a klidně se za nima lidi otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:06
@Ernais píše:
Ja mela kdysi vystavni trojky, ktere se fakt vyjimaly na me jinak velmi stihle postave. Nerikam, fakt se mi libily a rada jsem se jima pochlubila. Jenze pak jsem se zamilovala do behu a z vystavnich trojek zbylo neco mezi A a B, nicmene stale pekne pevne a soumerne. Pak jsem porodila a odkojila dite a uz nejsou ani pevne ani soumerne :lol: Nicmene za cele ty roky jsem nezaznanenala, ze by to melo vliv na zajem muzu o mou osobu, to uz pusobi hur ten snubak nebo dite, co vlacim za sebou :mrgreen: Ale jako zcela vazne me chlapi oslovuji i s prsama skoro nulovyma, paradoxne se mi z @Ernais a posledni dobu nejvic osloveni dostalo na bazene, kde mam na sobe z meho pohledu dosti asexualni plavky, plaveckou cepici a bryle :mrgreen: Je smutne, ze zakladatelka svou hodnotu zaklada na necem tak pomijivem, jako je vzhled, to do budoucna prinese jen vic a vic frustrace…

Tak přišla jsem na to jednoduše - zmizela prsa, zmizel zájem.
Máte asi štěstí, protože od doby, co ta prsa nemám, je to fakt bída. Ono bohužel v ničem jiném, než ve vzhledu, jsem nikdy nevynikala a asi nikdy vynikat nebudu, takže je těžké svou hodnotu stavět jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.10.23 09:07
@Bingjetrapak píše:
Heleďte asi takhle - moje mindráky nemají absolutně nic společného s mými rodičovskými dovednostmi, to je prvá věc. Svou dceru vychovávám jako svůj přesný opak, takže určitě nehrozí, že by to byla stejná pipina, jako já, protože ona má narozdíl ode mě milující rodiče a vždy je mít bude.
Co se týče názoru chlapů na umělý prsa - jako buď by měli volit mezi kůži bez ničeho nebo alespoň hezkými silikony. Volba je myslím jasná.
Na plastiku půjdu příští rok, sice to není tak brzy, jak jsem chtělaa budu možná muset přetrpět ještě jedno léto v kožené bundě a tričkách ke krku,ale alespoň vím přibližnou dobu.Jinak někdo mi tady radil relax v přírodě a klid - chtěla bych vědět, jestli má dotyčný dítě, protože já už dva roky nerelaxovala ani pět vteřin :D

Ty jsi opravdu nemocná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:08
@Bingjetrapak píše:
Tak přišla jsem na to jednoduše - zmizela prsa, zmizel zájem.
Máte asi štěstí, protože od doby, co ta prsa nemám, je to fakt bída. Ono bohužel v ničem jiném, než ve vzhledu, jsem nikdy nevynikala a asi nikdy vynikat nebudu, takže je těžké svou hodnotu stavět jinde.

Spíš si se nastavila tak, že si matka, nemáš prsa, není zájem. Zas tolik chlapů se asi za ženskou s malým dítětem neotočí. A kdyby si vynikala vzhledem, otočí se i bez prsou. Takže vzhledem to asi úplně nebylo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:09
@a12
@a12 píše:
Je to blbost. Neprestali se za ní otáčet protože uz nemá prsa.. Přestali se za ni otáčet protože nevyzaruje nic pozitivniho. Nevěřím, že se takhle naladenej člověk na ulici usmívá a působí pozitivně. Proč by se někdo otacel za holkou, co se tváří jak kakabus. Fakt každej chlap hned nekoukne na prsa :mrgreen: vždyť v tomhle počasí uz je má málokterá vidět :mrgreen: když si vezme ještě něco přes triko.. Dneska je moderní oversize, že na těch ženských žádný křivky ani vidět nejsou. Mladý holky na, sebe hodí nakej neforemnej pytel, ale vyzařujou pozitivní energii a klidně se za nima lidi otočí.

Jelikož vím, jak se chovat na veřejnosti a mám s sebou povětšinou dítě, takže ne, nemračím se :D Jako to, že se vnímám negativně ještě neznamená, že se mračím na celý svět. Jinak by se na ulici smějete od ucha k uchu? To bych chtěla docela vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:10
@arinecka píše:

Je sibla, ty uz neni pomoci.. Nevim, co od nás jako chce slyšet :nevim: ze je chudák, protože ji zmizely prsa? :nevim: pane bože, jsou horší věci na světě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:10
@a12 píše:
Spíš si se nastavila tak, že si matka, nemáš prsa, není zájem. Zas tolik chlapů se asi za ženskou s malým dítětem neotočí. A kdyby si vynikala vzhledem, otočí se i bez prsou. Takže vzhledem to asi úplně nebylo, ne?

@a12
Ježišmarja třeba si jdeme občas taky někam sednout nebo když má chlap volno, jdu někam sama že jo. A to prostě poznáš ten rozdíl tehdy a teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:11
@arinecka píše:

Proč to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:13
@Bingjetrapak píše:
@a12Jelikož vím, jak se chovat na veřejnosti a mám s sebou povětšinou dítě, takže ne, nemračím se :D Jako to, že se vnímám negativně ještě neznamená, že se mračím na celý svět. Jinak by se na ulici smějete od ucha k uchu? To bych chtěla docela vidět

Na ulici ne, ale v obchodě se na prodavače usměju, v autobuse pozdravím řidiče, usměju se.. Ale jo v práci se usmívám pořád :mrgreen: a kupodivu se lidi usmivaj i na mě.. Pak tu mám kolegyně co jen jecej a mračej se a světě div se lidi se na ně mraci taky a hrozně se diví, že nikdo ani nepozdravi :lol: nemusíš se přeci smát od ucha k uchu, ale tvářit se normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:14
@Bingjetrapak píše:
@a12
Ježišmarja třeba si jdeme občas taky někam sednout nebo když má chlap volno, jdu někam sama že jo. A to prostě poznáš ten rozdíl tehdy a teď.

Tak si ty vycpi a pak napis jak se za tebou otaceli, kdyz si byla s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.10.23 09:27
@Bingjetrapak píše:
Proč to?

Proc? Opravdu ti to nedochazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.10.23 09:28
@a12 píše:
Je sibla, ty uz neni pomoci.. Nevim, co od nás jako chce slyšet :nevim: ze je chudák, protože ji zmizely prsa? :nevim: pane bože, jsou horší věci na světě. :roll:

Ja nemam uz slov, tohle neni normalni uz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová