Ošklivá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.10.23 19:52
@Lu66 píše:
Blbá bys byla kdybys do plastiky šla. Koukej něco nabrat a naberou i prsa. Jsou z větší části z tuku…

@Lu66 Bohužel, jak jsem psala, snažím se přibrat už asi půl roku a nic nezabírá. Místo toho jenom hubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 19:54
@Azeretereza píše:
Kup si ty pásky a neřeš blbosti. Na kozy našetříš. Někdy. Ted to holt nejde, ale jednou to půjde. Tak se tim netrap. Prostě to tak je.

@Azeretereza Jaké pásky? 😀 Na moje „prsa“ nefungujou ani pushupky, když je to jen kůže. Nějaký pásky by z toho udělaly jenom větší hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
9.10.23 19:55
@Bingjetrapak píše:
@Taktinevím
Lepší mít alespoň nějaké druhotné pohlavní znaky, než vypadat jako bezpohlavní kostra 😀

no to je ovšem milé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 19:57
@inzenyrka85 píše:
no to je ovšem milé :zed:

@inzenyrka85
Jo, je to hnusně napsaný, ale takhle přesně od krku dolů vypadám 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
9.10.23 19:59
@Lu66 píše:
Blbá bys byla kdybys do plastiky šla. Koukej něco nabrat a naberou i prsa. Jsou z větší části z tuku…

Už to tu psala nejedna - na každého tohle fakt nefunguje. Já bych se mohla vyžrat o dvacet kilo a prsa se mi nezvětší ani o mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
9.10.23 20:20
@Prosimklid píše:
Už to tu psala nejedna - na každého tohle fakt nefunguje. Já bych se mohla vyžrat o dvacet kilo a prsa se mi nezvětší ani o mm.

Aha, no děkuji za informaci… :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
9.10.23 20:23
@Bingjetrapak píše:
@inzenyrka85
Jo, je to hnusně napsaný, ale takhle přesně od krku dolů vypadám 😀

jooo ty jsi zakladatelka tak to sorry :lol: no hele já mam zadek a klukům to stačí a mně už taky, i když teda nějaký to kilčo dolů bych brala. jenže nemam nějak motivaci, když si ten muj zadek chlap tak užívá :P ale ty těhotenský kozy bych si klidně nechala, to bylo hezký vyzkoušet si jaký je to mít aspoň trochu prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
9.10.23 20:25
@Lu66 píše:
Aha, no děkuji za informaci… :think: :kytka:

no já napřed naberu zadek a břicho, a prsa se ztratí v tom nepoměru, i když samozřejmě trochu tuku tam proklouzne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61120
9.10.23 20:36
@Bingjetrapak píše:
@Lu66 Bohužel, jak jsem psala, snažím se přibrat už asi půl roku a nic nezabírá. Místo toho jenom hubnu.

Možná kdyby ses nestresovala blbostma, tak bys přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61120
9.10.23 20:38
@Bingjetrapak píše:
@Azeretereza Jaké pásky? 😀 Na moje „prsa“ nefungujou ani pushupky, když je to jen kůže. Nějaký pásky by z toho udělaly jenom větší hnus.

Prosimte, jsou podprsenky, který udelaj prsa i chlapovi, tak nekecej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 20:54
@a12 píše:
Prosimte, jsou podprsenky, který udelaj prsa i chlapovi, tak nekecej.

@a12 Prosimtě, už jsem to zkoušela. Navíc to nejsou prsa, jen vycpávky, ani kousek z toho by nebylo moje tělo, ale jen ta podprsenka. To je mi silně proti srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.10.23 21:01

Nečetla jsem diskuzi. Ale pokud máš pocit, že tě po porodu chlap odmítá kvůli prsům, tak bych začala tam. Nechápu. Kdyby měl úraz a třeba kulhal, vyměnila bys ho? :nevim: Ty nemáš ráda sama sebe a dáváš to najevo. Zkus se mít ráda i s prsy, které připomínají uši psa baseta. A věř, že mít ráda sama sebe i s nedostatky je počátek úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.10.23 21:16
@Bingjetrapak píše:
@Azeretereza Jaké pásky? 😀 Na moje „prsa“ nefungujou ani pushupky, když je to jen kůže. Nějaký pásky by z toho udělaly jenom větší hnus.

Boobie tapes nebo tak nějak se to jmenuje. Nešlo by je tím pozvednout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 21:16
@Veruš1 píše:
Nečetla jsem diskuzi. Ale pokud máš pocit, že tě po porodu chlap odmítá kvůli prsům, tak bych začala tam. Nechápu. Kdyby měl úraz a třeba kulhal, vyměnila bys ho? :nevim: Ty nemáš ráda sama sebe a dáváš to najevo. Zkus se mít ráda i s prsy, které připomínají uši psa baseta. A věř, že mít ráda sama sebe i s nedostatky je počátek úspěchu.

@Veruš1 Já se nemáme celkově ráda, ono to totiž bylo pořád něco. Nejdřív jsem se cítila pod psa, protože mi ze života dělal peklo otec. Pak jsem zjistila, že mám problémy s plodností a necítila jsem se díky tomu jako plnohodnotná žena. Když už jsme si horko těžko to dítě udělali, zničilo mi to komplet tělo i psychiku, jedno je s druhým spojené. Prostě jsem ve 24 letech na pokraji sil, díky nízké váze nemám energii a díky psychice nemám ani vůli. Prsa jsou jen vrchol ledovce, ale jsou důležitá, protože díky nim mě alespoň chlap považoval za atraktivní. Teď jsem asi pro něj jen zadek, ten mám prý hezký furt, ale od pasu nahoru se mě ani nedotkne. No, nemám, když jsem kost a kůže, ale budiž, nemůže mi kritizovat všechno, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 21:17
@Azeretereza píše:
Boobie tapes nebo tak nějak se to jmenuje. Nešlo by je tím pozvednout?

@Azeretereza Jo tohle 😀 Tak to jde u prsou, které mají alespoň nějakou výplň. Já mám jen kůži, žádný tuk. Moje „prsa“ jsou jen kůže, žlázy a strie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová