Ošklivá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5710
11.10.23 09:33

Nikdy jsem si nevsimla, ze by zajem o zenu urcovala jen velikost poprsi. 8o Nektere byly hodne obletovane a klidne mely jednicky prsa. A opacne, znam jednu s obrovskym poprsim, ale zase vubec nebyla hezka a projevovala se utaple a hadej co, kluci se ji v dospivani dokonce nekdy posmivali, nastesti to psychicky ustala a nakonec se taky stastne zadala. Ja mam dvojky, nemenila bych a ctitelu jsem mela spousty, konec se ctiteli nastal po narozeni prvniho ditete, s prsy to vubec nesouvisi, ty mam stejna, a vis co, je mi to fuk, jsem stastna za deti, manzela mam a fakt jineho nehledam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:34
@a12 píše:
Tak si ty vycpi a pak napis jak se za tebou otaceli, kdyz si byla s chlapem.

A na co jsou ženský vycpávky, když to je jen kus látky a vůbec to nejsou její prsa? Tohle mi spíš přijde komický a smutný, než plastika prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:35
@Martina D. píše:
Nikdy jsem si nevsimla, ze by zajem o zenu urcovala jen velikost poprsi. 8o Nektere byly hodne obletovane a klidne mely jednicky prsa. A opacne, znam jednu s obrovskym poprsim, ale zase vubec nebyla hezka a projevovala se utaple a hadej co, kluci se ji v dospivani dokonce nekdy posmivali, nastesti to psychicky ustala a nakonec se taky stastne zadala. Ja mam dvojky, nemenila bych a ctitelu jsem mela spousty, konec se ctiteli nastal po narozeni prvniho ditete, s prsy to vubec nesouvisi, ty mam stejna, a vis co, je mi to fuk, jsem stastna za deti, manzela mam a fakt jineho nehledam.

Tak já taky jinýho nehledám, ale přece jenom není smutný být vnímaná jen matka a ne jako ženská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 09:37
@a12 píše:
Na ulici ne, ale v obchodě se na prodavače usměju, v autobuse pozdravím řidiče, usměju se.. Ale jo v práci se usmívám pořád :mrgreen: a kupodivu se lidi usmivaj i na mě.. Pak tu mám kolegyně co jen jecej a mračej se a světě div se lidi se na ně mraci taky a hrozně se diví, že nikdo ani nepozdravi :lol: nemusíš se přeci smát od ucha k uchu, ale tvářit se normálně

To kupodivu dělám také. Člověk, co se nemá rád nemusí být nutně bručoun mračoun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
11.10.23 09:47
@Bingjetrapak píše:
A na co jsou ženský vycpávky, když to je jen kus látky a vůbec to nejsou její prsa? Tohle mi spíš přijde komický a smutný, než plastika prsou.

Tak jde ti o zajem cizich muzu, nebo s nimi chces i spat? V prvnim pripade jsou vycpavky naprosto dostacujici, zvysi ti sebevedomi, zacnes se chovat prijemneji a pritahne to zajem opacneho pohlavi. A nebo je nenos, bud sebevedoma a mila a zajem se dostavi. A na nova prsa muzes mezitím setrit. Lepsi nez se v lete potit v bunde, tomu fakt nerozumim.
Ale nebal chlapy s miminem v kocarku, to spis kazdy utece a o poprsi to fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.10.23 09:48
@Bingjetrapak píše:
Tak já taky jinýho nehledám, ale přece jenom není smutný být vnímaná jen matka a ne jako ženská?

To si namlouvas, uz jsem ti to psala, at se tolik neprozivas. Nejsi jedina zena na svete, ktera porodila a zmenila se ji postava a s narozenim ditete v podstate i zivot. Asi na to nejsi jeste dostatecne vyzrala, mozna jsi mohla s materstvim jeste par let pockat a dosyta si uzit ten pocit, jak jsi krasna a obletovana a postupne to nechat prirozene dojit do faze, kdy by tidoslo, ze ano, je to fajn, ten zajem, ale v podstate je to k nicemu a jako zivotni napln a uspokojeni je to fakt nedostacujici. Proste bys dozrala a az by se ti pak narodilo dite, ani by te nenapadlo fnukat nad tim, ze z tebe chlapi nepadaji na zadek. Bylo by ti to uz uplne jedno. Zbytecne sis to uspechala, preskocila jsi fazi, kterou jsi potrebovala projit a ted se v tom placas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:48
@arinecka píše:
Ja nemam uz slov, tohle neni normalni uz :nevim:

Hrozne mě takový lidi rozcilujou :oops: v reálu bych to asi nedala :mrgreen: chudák manžel, jestli před ním takhle mluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:49
@Bingjetrapak píše:
A na co jsou ženský vycpávky, když to je jen kus látky a vůbec to nejsou její prsa? Tohle mi spíš přijde komický a smutný, než plastika prsou.

Protože ty chlapi to na první pohled nepoznaj, tak schválně, jestli se za tebou otočí. Oni fakt nevidí, co máš v podprde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
11.10.23 09:51
@Bingjetrapak píše:

Mně teda stačí, když mě tak vnímá můj muž, k čemu mi bude když se za mnou otočí cizí chlap? Ja osobně si jich teda ani nevšímám, tak ani nevím, jestli se někdo otáčí, ja se za nima totiž neotacim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
11.10.23 09:54
@Bingjetrapak píše:

Mne je to fuk, vlecu za sebou 3 deti a jsem spokojena, me vzdycky stresovalo chlapy odmitat, nekteri byli dost neodbytni, parkrat jsem uz ztratila nervy a jen jsem utikala… :lol: A hadej co, honili me a kriceli za mnou pozvani na rande… A to mam jen dvojky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
@Denisa56 píše:
To si namlouvas, uz jsem ti to psala, at se tolik neprozivas. Nejsi jedina zena na svete, ktera porodila a zmenila se ji postava a s narozenim ditete v podstate i zivot. Asi na to nejsi jeste dostatecne vyzrala, mozna jsi mohla s materstvim jeste par let pockat a dosyta si uzit ten pocit, jak jsi krasna a obletovana a postupne to nechat prirozene dojit do faze, kdy by tidoslo, ze ano, je to fajn, ten zajem, ale v podstate je to k nicemu a jako zivotni napln a uspokojeni je to fakt nedostacujici. Proste bys dozrala a az by se ti pak narodilo dite, ani by te nenapadlo fnukat nad tim, ze z tebe chlapi nepadaji na zadek. Bylo by ti to uz uplne jedno. Zbytecne sis to uspechala, preskocila jsi fazi, kterou jsi potrebovala projit a ted se v tom placas.

Ono je to celý divný.. Je jí 24, je na mateřský, novorozence asi nemá a psala tu o neplodnosti a jak se strašně dlouho snažili a ze myslela, že ani deti mít nebude.. Takže souhlasím, ve 24 mi tohle všechno přijde brzo. Pokud nemá 50ti letyho chlapa, kterej chtěl mladou sexy kočku a teď ji podle ní zas nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
@a12 píše:
Hrozne mě takový lidi rozcilujou :oops: v reálu bych to asi nedala :mrgreen: chudák manžel, jestli před ním takhle mluví

Me taky, to je sileny. A nejhorsi je, ze takovym lidem to proste nejde vymluvit. Porad dokola, jak kolovratek. Proste nema prsa, tak se ji mamzel stiti a chlapi na ulici se na ni ani nepodivaj. Vzdyt je to uplne smesny uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
@Bingjetrapak píše:

Prosimte, a od kdy se velikost prsou odvozuje od toho nakolik je žena ženou? :think:
Já mám jedničky, po detech trochu spadly. Jsem hodně hubena a malá. A věř že se zamnou chlapi točí, a fakt to není o velikosti prsou. Mám se ráda, a cítím se být sexy. To proste z tebe musí vyzarovat.

• Citovat
  • Upravit
a12
61118
11.10.23 09:56
@Martina D. píše:
Mne je to fuk, vlecu za sebou 3 deti a jsem spokojena, me vzdycky stresovalo chlapy odmitat, nekteri byli dost neodbytni, parkrat jsem uz ztratila nervy a jen jsem utikala… :lol: A hadej co, honili me a kriceli za mnou pozvani na rande… A to mam jen dvojky. :mrgreen:

Mně je to teda taky nepříjemný, i nějaký pohledy cizích, natož lichotky. To může jen můj muž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.10.23 11:21
@Bingjetrapak píše:
Tak přišla jsem na to jednoduše - zmizela prsa, zmizel zájem.
Máte asi štěstí, protože od doby, co ta prsa nemám, je to fakt bída. Ono bohužel v ničem jiném, než ve vzhledu, jsem nikdy nevynikala a asi nikdy vynikat nebudu, takže je těžké svou hodnotu stavět jinde.

Hele kazdy clovek muze mit svou hodnotu jinde, nez ve vzhledu. Vzhled je strasne pomijiva vec a je opravdu blbost dle nej porovnavat svou hodnotu. Kdyz jsem se seznamila se svym manzelem, byl to fakt krasnej chlap, jenze pak mel nehodu a zustaly mu v obliceji viditelne jizvy. Kdyby smyslel jako ty, tak si to muze jit rovnou hodit, protoze na tohle mu ani plastika nepomuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová