Oslava hrůzy - jaký máte názor vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
26.11.18 13:17

Vcelku se divim, ze se te kamaradka ptala na nazor. Obycejne taci rodice vidi sve dite jako pupek sveta, a ty nedokonalosti jsou vsechny dys- , za ktere dite samozrejme nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
26.11.18 13:17

No, páááni, mám z toho husinu. Takhle se chovat moje dcera, tak se propadnu hanbou. Nás čeká oslava 6. narozenin za 14 dnů a vím stoprocentně, že se takhle hrozně chovat nebude. Uplně jsem si dceru představila, ona by skákala do stropu radostí, kdyby dostala knížku, kartáček a pyžamo s Minnie, ona ji miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
26.11.18 13:19

mě se nechce ani věřit, že je to skutečnost, že se opravdu děcko takhle chová a hlavně rodiče toto vychovaly :zed: :roll: To snad ani není možný, co z ní vyroste ? Děkuji za všchny svoje děti, co mají radost z jakéhokoliv dárku, byť maličkosti a chovají se slušně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
26.11.18 13:20

Jestli je to špatná výchova, tak je to blbé. Holka bude mít v dospělosti problém se uhlídat, protože tyhle sociální dovednosti (a nedovednosti) z raného dětství jí zůstanou v hlavičce už napořád. Jestli je to třeba disociální porucha osobnosti, tak je na tom chudák ještě hůř, to ani nebude vědět, že se má krotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
26.11.18 13:20

Já nevím, ale oslavu jako z Hororu si představuju jinak :D Thle je spíš oslava k pokukání :D určitě bych jim řekla ať s tím koukají za včasu něco udělat, jinak dopadnou všichni špatně.. Chlap se na nich vysere, protože v tom nebude chtít žít, matka si nebude vědět rady a dítě jim poskáče po hlavách :D :D děs.. Ale na nějaké řezání je myslím dost pozdě.. Já začínala od malička, jak byl nějaký větší náznak výkyvu v chování, dostali po zadku, tak aby věděli a myslím, že mám hodně děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.11.18 13:23

No pěkná práce. Já na první čtení přehlídla věk, a tak sem si říkala, nojo, tříleťák…ale ona z toho vyroste.Pak sem si přečetla, že jí je šest 8o
I když, řekla bych, že je prostě chyba na obou stranách. Za prvý, pokud si dítě přálo jediný dárek a to tu panenku, tak dokážu pochopit, že se nedokázala ovládnout během několika vteřin s tím, že její nejmilovanější dárek nebude…Popravdě, z toho důvodu my dětem vždy přejeme buď až všichni najednou, nebo se ten nejvíc nejlepší dá první.
Dospělý se s tím, že nedostal to, co chce vyrovná (a taky né zas tak dobře, když si tu každoročně přečteme desítky vztekajících diskusí, co bylo a nebylo pod stromkem), u holčičky bych to ještě pochopila.
Co se týče dortu, tam jí měl někdo už před tak čtyřmi lety vysvětlit, že dort je pohoštění pro všechny, že není „její“.
Jinak obecně, pokud by mi dítě na oslavě takhle vyvádělo, nechtělo se dělit o pohoštění a ještě dělalo uražené scény, tak bych oslavu rozpustila, hostům se omluvila, že si dáme kávu jindy a dceři bych následně řekla, že když neví, jak se na oslavě chovat (předpokládám, že už na několika oslavách byla a tím pádem jí rodiče vysvětlili, jak se na oslavě chovat už desetkrát), tak že žádnou mít nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
26.11.18 13:25

Zakladatelko, to je teda mazec. Obdivuju tě, žes to tam vydržela. Ale kromě výše řečeného (podle mého názoru nevychovaný spratek nebo nějaká vada, ale spíše to první, že), prosím nenosit na narozeninovou oslavu šestileté slečny jako dárek pyžamo a kartáček :lol: Jestli její máti dala takhle šílený tip na dárek i ostatním, tak se vlastně ani nedivím, že to nevybalené házela za sebe. Samozřejmě obrazně řečeno, měla to vybalit a slušně poděkovat a někam odložit, ale tohle není dárek na narozeninovou oslavu. Z hadrů pro takhle starou holčičku tak maximálně tylovou sukýnku se spoustou flitrů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
26.11.18 13:31

spíš bych řekla, že holčička z nějakého důvodu nezvládla takový nápor lidí, že zřejmě o takovou velkolepou oslavu nestála - byla by jistě spokojenější, kdyby narozeniny oslavila v klidu jen s rodinou - dostala by miminko a sama si rozkrájela svůj růžový dort, je mi ji líto. Tohle už by přece měli její rodiče vytušit a ne ji tlačit do velkých oslav s „cizími“ lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 13:32

@FenekUsaty koupili jsme co nám řekla maminka všichni ???? jinak kartáček byl elektrický protože si holčička odmítá čistit zuby tak jsme mysleli že by se jí mohl kartáček zalíbit a třeba ní ji to i s tímto kartáčkem bavilo :D

• Citovat
  • Upravit
18304
26.11.18 13:34
@Zelnicka píše:
spíš bych řekla, že holčička z nějakého důvodu nezvládla takový nápor lidí, že zřejmě o takovou velkolepou oslavu nestála - byla by jistě spokojenější, kdyby narozeniny oslavila v klidu jen s rodinou - dostala by miminko a sama si rozkrájela svůj růžový dort, je mi ji líto. Tohle už by přece měli její rodiče vytušit a ne ji tlačit do velkých oslav s „cizími“ lidmi.

Tak i toto je možné, pravda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 13:35

@Zelnicka ano taky jsme mysleli že tam Budem jen rodina jelikož její maminka je přítelova teta tak jsme zvaný na všechny oslavy ale minuli a předminulý rok jsme nebyli protože byla malá nemocná (je nemocná skoro každý víkend) tak měla oslavu jen s maminkou a tatínkem

• Citovat
  • Upravit
217
26.11.18 13:36
@J_Doe píše:
Vcelku se divim, ze se te kamaradka ptala na nazor. Obycejne taci rodice vidi sve dite jako pupek sveta, a ty nedokonalosti jsou vsechny dys- , za @J_Doe ktere dite samozrejme nemuze…

Take mi to prijde divne, ze se ptala. Myslim, ze by tam mohla byt nejaka porucha chovani ditete a oslavu nezvladla a nebo si pisatelka trisku vymysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.11.18 13:36

Jinak syn měl sedmé narozky teď o víkendu. Přál si velkou oslavu (v hracím domě), takže bylo dohodnuto, že bude velká oslava a tím pádem menší dárky.
Od hostů dostal hromádku čokoládek, kindervejcí a gumových medvídků, protože bylo dohodnuto, že dostane lego, na které se složíme, a tak ať už nic jiného nekupují (max. sladkost, ať tedy gratulující kamarádi mají co mít v ruce). Nakonec dostal tu krabici lega.
Pak děti zmizely a hrály si zbytek odpoledne až do večera, a my dospělí si mohli povídat v klidu a pohodě.

Takže ono by taky bylo řešením udělat dítěti oslavu dle jeho gusta, domluvit se s ním, jak by chtělo, aby vypadala. Stejně tak dárky. Dospělý člověk se umí tvářit, že je vlastně hrozně v pohodě sedět v obýváku plným lidí úplně jiné věkové kategorie, nemít tam ani jedinýho kamaráda, nudit se k smrti a ještě se tvářit, jaký je to báječný (když ani nedostal dárek, který nejvíc na světě očekával a přál si-respektive dostal ho později, ale to v tu chvíli ještě nevěděl, že jo…). A děti to prostě ještě neumí, ani šestileté, dost možná ani desetileté… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.11.18 13:40

Jen se zeptám, to byla její oslava narozenin, kde byli samí dospělí?? Nebo jste tam vedli stejně staré děti?? Protože ano, chování bylo na ten věk šílené, ale pokud vy jste tam jako dospělí sedeli a ona tam byla sama dítě a měla to být její oslava,tak se najednu stranu nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.11.18 13:41
@Andrea.Tom píše:
Já začínala od malička, jak byl nějaký větší náznak výkyvu v chování, dostali po zadku, tak aby věděli a myslím, že mám hodně děti :)

no těprsk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect