Oslava hrůzy - jaký máte názor vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.18 13:49

@medunka23 nene bylo tam 6 dospělích a 4 děti stejně staré se kterýma chodí do školky jejich rodiče tam nebyli jen je tam odvezli a pak si pro ně přijeli a náš malí roční syn

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 13:50

@mamusa0914 nemám důvod si vymyslet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 13:51

@J_Doe myslím že se mě ptala asi kvůli tomu že jsme s přítelem koukali co se to děje a asi ji to přišlo blbí nebo nevím

• Citovat
  • Upravit
18304
26.11.18 13:54
@Andrea.Tom píše:
Já nevím, ale oslavu jako z Hororu si představuju jinak :D Thle je spíš oslava k pokukání :D určitě bych jim řekla ať s tím koukají za včasu něco udělat, jinak dopadnou všichni špatně.. Chlap se na nich vysere, protože v tom nebude chtít žít, matka si nebude vědět rady a dítě jim poskáče po hlavách :D :D děs.. Ale na nějaké řezání je myslím dost pozdě.. Já začínala od malička, jak byl nějaký větší náznak výkyvu v chování, dostali po zadku, tak aby věděli a myslím, že mám hodně děti :)

Wow, Andrejko, tebe bych chtěla mít doma :roll:
Jakoby někdy neexistoval kompromis mezi rozmazlováním a řezáním za každou kravinu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
26.11.18 13:57
@Anonymní píše:
@Zelnicka ano taky jsme mysleli že tam Budem jen rodina jelikož její maminka je přítelova teta tak jsme zvaný na všechny oslavy ale minuli a předminulý rok jsme nebyli protože byla malá nemocná (je nemocná skoro každý víkend) tak měla oslavu jen s maminkou a tatínkem

No, tohle je teda taky podivnost :think:
Holka je asi nervák..nervama má i podlomenou imunitu. Nějaký důvod to určitě má, něco je tam prostě v té rodině blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 14:02
@Anonymní píše:
Včera jsme byli na oslavě u známé jejich 6ti leté holčičky… Byla to katastrofa ptala jsem se co jí mám koupit.. Prý pyžamo a nějakou maličkost tak jsme koupili pyžamo, zubní kartáček s minie a knížku s minie protože má ráda minie. Když jsem dorazily na oslavu už ve dveřích nás holčička přivítala s tím co to jako je za dárky když se to vejde to jedné tašky že chtěla velké dárky a že jí kazime oslavu :lol: maminka ani tatínek nic neřekli a šli jsme dal bylo nás tam asi 10.. Po pár minutách jsme ji všichni popřáli a dali jí dárky tak si sedla na zem k darkum a vše co bylo v dárkových taskach házela rovnou za sebe… Pak se začala rozčilovat že chtěla miminko a že ho nedostala a dělala hrozný cirkus kopala nohama mlátila mámu i tátu se slovy kde mám miminko… Maminka ji řekla že za pár minut přijde babička s dědou a třeba ji přinesou miminko tak seděla zády k nám a každou chvilku se ptala kde jsou že chce už to miminko pak tedy konečně přišly a přinesly ji to její miminko i s nocnikem a výbavou to ji ovšem bavilo asi 5 minut a zahodila to pak přišel na řadu dort… Rodiče ji nechali udělat krásný růžový 3 patrový dort :srdce: a měla sfouknout svíčky v tom holčička řekla na co budu sfoukavat pitomi svíčky.. Tak je sfoukla maminka… A seděli jsme dal a ona seděla na zemi zády k nám a začala si povídat maminka nám řekla že má virtuální kamarádku tak jsme si toho nevšimali.. Po zbytek oslavy měla holčička řeči na tátu a babičku proč musejí na její oslavě chlastat že smrdí a že to jsou alkoholici a ať vypadnou že je tu nechce a že chce mít klid… To už jsme s přítelem měli dost a řekli jsme že už půjdem maminka holčičky si mě vzala stranou a ptala se mě jak vidím jejich holčičku jestli je normální že se takto chová a jaký mám na to názor já tak jsem ji jen řekla ať se na mě nezlobí ale že u mě je pěkně rozmazlena a že oni si nechají vše líbit a že by měli být trochu tvrdý ve výchově jaký máte názor vy? Jinak z toho 3 patrového dortu jsme nikdo nedostal ani kousek protože když se měl rozkrajet tak holčička začala ječet že to je její a že nechce aby to někdo jedl že ho chce pro sebe svou kamarádku (virtuální) doufám že na takovou oslavu už nikdy nepůjdeme byl to horor :lol:

Ahoj muj názor je takový že holčička má nejspíš nějakou diagnozu..mám doma to stejný jen kluka… věř mi že jsem neštastna že se tak chová… zkoušela jsem po dobrým po zlým, vařečka,.vyhrožování, ignorování, vysvětlování, motivace…beze změny..dostal nastestí odklad. ted čekáme na vyšetření u psychiatra.A máš pravdu navenek to vypadá že máme rozmazleneho fracka.. taky to tak vidím. bohužel zabít ho nemužu .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 14:42

@Evulina myslím že to bude tím že se jí rodiče vůbec nevenuji bydlíme s přítelova babičkou v jednom domě ona má spodek my vršek každý víkend holčičku hlídá protože rodiče chodí na diskotéky a podobně v týdnu pro ni chodí do školky také babička protože si její maminka potřebuje odpočinout po práci… :roll: po práci sekretářky babička dělá 3 směnný provoz a i přesto hlídá holčičku která si neumí s ničím hrát a nic ji nebaví když jsme šli v létě společně na hřiště tak si stoupla k lavičce sklonila hlavu a nechtěla si hrát ale nechtěla jít ani pryč z hřiště.. Jelikož s rodičem na hřiště nechodí a ve školce dělá to samé jen sedí se sklopenou hlavou a nebo si prohlíží knížku je mi ji líto ale já stim nic neudělám

• Citovat
  • Upravit
9025
26.11.18 14:56

Promiň, ale je to imaginární kamarádka ne virtuální :lol: alespoň předpokládám, že si nešla psát s někým na Facebook nebo někam jinam na sociální sítě :D Jinak to k smíchu není, podle mě nemá poruchu, jen je rozcapená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 15:03

@Serpentini omlouvám se :lol: :lol: :lol: popletla jsem si to

• Citovat
  • Upravit
4155
26.11.18 15:20

Nečtu komentáře.
Zakladatelko, podle mě je to rozmazlenej spratek, kolem kterého rodiče chodí po špičkách. Pokud nezmění styl výchovy, tak z ní vyroste něco, co ani neumím nazvat. Už po příchodu, kdy měla poznámky k dárkům, bych se asi otočila a odešla i s dárkama domů. Na tohle já bych neměla nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
26.11.18 15:25

To je síla tedy.Holčička je rozmazlený spratek,ale zároveň chudák,protože rodiče jí nenastavili mantinely a ty děti rozhodně potřebují.Už bych tam nikdy nešla.
My jdeme na oslavu šestileté ve čtvrtek,tak snad dopadneme lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
26.11.18 16:03

Hahaha, zní to jak popis nějaký filmový postavy, ale bohužel tohle se fakt děje. Já zas slyšela od mamky historku její zákaznice, co byla takhle na dětské oslavě holčičky ze školky. Oslavenkyně v převleku Elsy seděla v čele stolu a kouzelnou hůlkou ukazovala a určovala, kam si kdo má sednout :D Potom zase hůlkou jen ukazovala, kdo jí smí předat dárek. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 19:34
@Anonymní píše:
@Evulina myslím že to bude tím že se jí rodiče vůbec nevenuji bydlíme s přítelova babičkou v jednom domě ona má spodek my vršek každý víkend holčičku hlídá protože rodiče chodí na diskotéky a podobně v týdnu pro ni chodí do školky také babička protože si její maminka potřebuje odpočinout po práci… :roll: po práci sekretářky babička dělá 3 směnný provoz a i přesto hlídá holčičku která si neumí s ničím hrát a nic ji nebaví když jsme šli v létě společně na hřiště tak si stoupla k lavičce sklonila hlavu a nechtěla si hrát ale nechtěla jít ani pryč z hřiště.. Jelikož s rodičem na hřiště nechodí a ve školce dělá to samé jen sedí se sklopenou hlavou a nebo si prohlíží knížku je mi ji líto ale já stim nic neudělám

Zakladatelko, tak to už moc na rozmazlenost nevypadá. Nicméně pokud mají rodiče pochyby o jejím zdravím, tak ať začnou obíhat odborníky. Jako normální chování to není, ted je otázka, z čeho to pramení. Mám syna, který má poruchu sociálního cítění a kdybychom ho od začátku nevedli, jak se má chovat, tak to nechci ani domýšlet. Nicméně synovi je nyní 5 let a toto by si v žádném případě nedovolil a to ani sedmiletá dcera s ADHD. 8o Pokud jste v příbuzenském vztahu nějak bližším, zkusila bych si s ní o tom promluvit…U syna nám dalo hodně práce ho naučit ty vzorce chování a ještě nám to spoustu práce dá, u dcery taky, ale tam to nebylo tak hrozné

• Citovat
  • Upravit
1054
26.11.18 21:08

holka je rozmazlená,ale za to si můžou rodiče sami ,jaký si to udělali takový to mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
27.11.18 11:39
@Evulina píše:
Wow, Andrejko, tebe bych chtěla mít doma :roll:
Jakoby někdy neexistoval kompromis mezi rozmazlováním a řezáním za každou kravinu. :zed:

Já tebe ne, děkuji ;) Nepsala jsem řezat za každou cenu ;) A rozmazlovat vůbec ne! Když si zaslouží to nebo ono, tak vyrovnaně.. Né, že budu zavírat oči a dělat, že to není moje dítě ;) Naštěstí mé děti jsou hodné. Umím si je vychovat ke spokojenosti ;) Zatímco jsem zrovna včera viděla v obchodě otce, který své 1,5leté dítě nechal klidně pobíhat volně po obchodě, otevřít dveře únikového východu, takže spustil pěkný alarm atd.. Na to se otec otočil na druhou stranu a dodal, že však on to zjistí, až mu někdo cizí klepne přes prsty.. Někteří počítají s výchovou spíše od cizích .. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí