Oslava nevhodná pro děti

6794
15.2.22 13:24

Oslava nevhodna pro deti

Jdu s kuzi na trh. Ja uz nevim, jestli jsem blazen ja nebo moje matka.
Mama bude na konci unora slavit 65 let. Pozvala nas na oslavu (ja, dva synove, manzel) a vcera prisla pozvanka. Ona to ma na diskotece, zna se s majitelem, diskosku ji otevre driv a v devet se pak otevre i pro verejnost, oslava je od peti. No mladsi syn v pet veceri, v sest se koupe, kolem sedme kojim, syn usina.
Takze ja jsem mamce rekla, ze ja prijdu kolem osme, jen na chvili, protoze kojim. Spustila tyjatr, ze ji to delam schvalne 8o
Proc jako nemuzeme prijit vsichni, ja jsem se vytocila a rekla ji, ze normalni clovek, ktery je babickou nekolika malych deti, nedela oslavu pozde vecer na diskotece, kdyz je tam chce mit, ale pozve rodinu treba na obed. Tak ona at prijde aspon manzel se starsim synem, jenze manzel ji nema rad a beze me tam jit nechce, tak at posleme starsiho kluka. To jsem se omluvila, ze bych musela s klukem tam, pak pro nej a nakonec tam jit ja sama, ze se mi to nehodi, ty vecery jsou u nas proste hekticke. Navic, co by tam kluk delal, na diskotece s ozralyma seniorkama :mrgreen: Segra taky nejde, nema hlidani. Jeji muz je hasic a ma ctyriadvacitku. Tak, nejake rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
15.2.22 13:26

Pozvěte maminku na rodinny oběd se slovy, že prostě nemáte tolik energie jako ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.2.22 13:27

Pošli ji přáníčko a omluvu, že se nemůžeš oslavy zúčastnit z důvodu toho, že máš malé děti. Více bych to nijak nekomentoval. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148844
15.2.22 13:27

Rady asi nemám, ale sama jsem babička a já na místě tvé maminky bych si udělala diskotéku s kamarádkami ( mimochodem skvělý nápad :pankac: ),malé děti bych tam ani netahala, a rodinu -děti s vnuky bych pozvala na jinou oslavu, třeba oběd v restauraci nebo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
15.2.22 13:30

Zvláštní oslava, to je pravda, ale každý asi slaví jinak :nevim: No pokud tam nemůžeš jít na tu pátou, tak prostě nechoď. Běž tam až po té osmé, nebo tam nechoď vůbec :nevim: Tohle asi nemá moc řešení. Pokud to teda mamka nepřehodí na ten oběd. Proč ségra nejde bez manžela? Taky mají malé děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.2.22 13:31

@alejandra Uplne male ne, ale samy doma byt nemuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.2.22 13:32

@Elishka1 Jo, obed bych mohla zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@VitaminC píše:
Mama bude na konci unora slavit 65 let. Pozvala nas na oslavu (ja, dva synove, manzel) a vcera prisla pozvanka. Ona to ma na diskotece, zna se s majitelem, diskosku ji otevre driv a v devet se pak otevre i pro verejnost, oslava je od peti. No mladsi syn v pet veceri, v sest se koupe, kolem sedme kojim, syn usina.
Takze ja jsem mamce rekla, ze ja prijdu kolem osme, jen na chvili, protoze kojim. Spustila tyjatr, ze ji to delam schvalne 8o
Proc jako nemuzeme prijit vsichni, ja jsem se vytocila a rekla ji, ze normalni clovek, ktery je babickou nekolika malych deti, nedela oslavu pozde vecer na diskotece, kdyz je tam chce mit, ale pozve rodinu treba na obed. Tak ona at prijde aspon manzel se starsim synem, jenze manzel ji nema rad a beze me tam jit nechce, tak at posleme starsiho kluka. To jsem se omluvila, ze bych musela s klukem tam, pak pro nej a nakonec tam jit ja sama, ze se mi to nehodi, ty vecery jsou u nas proste hekticke. Navic, co by tam kluk delal, na diskotece s ozralyma seniorkama :mrgreen: Segra taky nejde, nema hlidani. Jeji muz je hasic a ma ctyriadvacitku. Tak, nejake rady?

Přišla bych jí popřát extra. Na diskotéku bych nešla. To ať si pořádá pro dospělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
@VitaminC píše:
@alejandra Uplne male ne, ale samy doma byt nemuzou.

aha, no prostě bych se asi omluvila, že se ti to časově nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
15.2.22 13:33

Nevím, byla jsem určitě na oslavách, které byly zcela mimo běžný režim děti. Ve zdraví to přežili všichni včetně dětí. Třeba u sestrenky na svatbě mi spalo 4mesicni mimino v kočáru a všichni se chodili dívat, jak je možné, že ho nebudi hudba.
Já bych klidně přivedla všechny na pátou, dala dárek, babička by udělala kuci kuci na děti a v 7 bychom se rozloučili a šli domů. Je to takový problém?
Oslava má být podle přání oslavence, ne hostů..

• Citovat
  • Upravit
26864
15.2.22 13:37

Jak pise @Svetluska55 na pet bychom tam jako rodina dosli, v osm odesli. Pro jednou se domaci vecerni rezim proste narusi, svet se proto nezbori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
15.2.22 13:37
@VitaminC píše:
Proc jako nemuzeme prijit vsichni, ja jsem se vytocila a rekla ji, ze normalni clovek, ktery je babickou nekolika malych deti, nedela oslavu pozde vecer na diskotece, kdyz je tam chce mit, ale pozve rodinu treba na obed. Tak ona at prijde aspon manzel se starsim synem, jenze manzel ji nema rad a beze me tam jit nechce, tak at posleme starsiho kluka. To jsem se omluvila, ze bych musela s klukem tam, pak pro nej a nakonec tam jit ja sama, ze se mi to nehodi, ty vecery jsou u nas proste hekticke. Navic, co by tam kluk delal, na diskotece s ozralyma seniorkama :mrgreen: Segra taky nejde, nema hlidani. Jeji muz je hasic a ma ctyriadvacitku. Tak, nejake rady?

Já bych tam s celou rodinou v 5 přišla, popřála a podle toho, jak to tam bude vypadat se zdržela nebo nezdržela. Zase z jednoho narušení režimu bych nedělala takovou vědu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
15.2.22 13:38
@VitaminC píše:

A co chceš radit? Vždyť už máš ve všem jasno, účastnit se nechceš… :nevim:

Osobně bych se zúčastnila začátku - v pět hodin to opravdu není žádné drama, navečeřet se starší dítě může tam a koupání mladšího se taky dá pro jednou zkrátit či vynechat - a v půl sedmé bychom se všichni rozloučili a popřáli babičce i jejím kamarádkám hezkou zábavu.

A určitě bych si odpustila urážlivé výroky o tom, jak to dělá „normální babička od několika vnoučat“… o tom bych si třeba něco pomyslela, ale jen tiše… nevidím důvod takto plivat zlost někomu do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30987
15.2.22 13:39

Souhlasim se @Svetluska55, ja bych normalne sla na patou treba do 8, tak se syn naveceri o neco driv, neokoupe se a usne behem oslavy treba v nostiku, byl by to problem? Ja byla s malymi detmi na celodennich svatbach, turach, zvladali jsme delsi cesty vlakem, kolikrat s velkym zpozdenim a prijezdem davno po vecerce, za cenu urciteho nepohodli to bylo, ale jednou za cas vylezt z komfortni zony nikoho nezabije :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.2.22 13:40

Já bych ty oslavy rozdělila. Dýza se seniorkama a takový normal rodinný oběd. S naší mámou to děláme zrovna tak. Je hyperaktivní a její kámošky taky, by nás seniorky utahaly. To se nedá s nima. Buď bych oslavu pojala i jako dárek pro mamku nebo klidně nějakou restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová