Oslava nevhodná pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.2.22 13:52
@VitaminC píše:
@Lucie_Sx Jsem otrok rezimu, protoze syn bez nej nespi nebo spi pak blbe v noci.

Já to chápu, taky jsem měla přísně režimové kojence. Ale pro jednou, když jde o jednoho z nejbližších lidí, bych to zvládla. Já takhle jela s 3 měsíčním dítětem popřát 60km nejlepšímu kamarádovi k narozeninám. Ano, večer, ano, mezi lidi už lehce pod parou a ano, hrála tam taky hudba :mrgreen: Světe div se, dítě to přežilo a ještě bylo jak u vytržení ze všech těch lidí a nových vjemů 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
15.2.22 13:52
@VitaminC píše:
@Lucie_Sx Jsem otrok rezimu, protoze syn bez nej nespi nebo spi pak blbe v noci.

Já to fakt chápu, syn byl stejný, ten dokonce chodil spát hodinku ještě v době kdy chodil do předškolního ročníku, s tím nešlo jít nikam. Zase dcera ta byla v pohodě od miminka a nevadilo jí nic. Každé dítě je jiné no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.2.22 13:53

@unuděná Jo, to je pravda, treba se tancit bude az pozdeji. Ale s tim mojim mladsim deckem se fakt nehodi nikam jit. Staci, kdyz chytneme nekde zacpu nebo vyjedeme pozdeji z navstevy a neda se s nim domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
@VitaminC píše:
@Jana525 Ja prave chtela jit od tech osmi. To bych si uzila - bez deti. Ale to se zas nelibi mame.

No a stavit se tam celá rodina na 5, popřát, předvést děti a do hodiny odejít a pak se tam večer vráti sama, to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
@VitaminC píše:
@unuděná S veceri bych mela problem uplne stejne, ale byl by tam bonus - ticho. Mluvila jsem o obede.

No a po obědě bys stejně zase musela domů, protože ti dítě spí jen v manželské posteli… tak já fakt nevim co řešíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
15.2.22 13:54

Máma má 65? Podle reakce, na pro vás s miminem nerealizovatelnou oslavu, mi přijde že 15. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@VitaminC píše:
@unuděná Jo, to je pravda, treba se tancit bude az pozdeji. Ale s tim mojim mladsim deckem se fakt nehodi nikam jit. Staci, kdyz chytneme nekde zacpu nebo vyjedeme pozdeji z navstevy a neda se s nim domluvit.

Jak domluvit? Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
@VitaminC píše:
@Svetluska55 No, ono se to nezbori, ale to nase mimino nespi ani v kocare, jen v manzelske posteli… A ani se mi nechce tahat kojenec do takoveho rachotu.

Tak se slusne omluv a nepomlouvej babicku na netu. Tvoje dite je tvuj problem a ne jeji a podle tebe se svet netočí. A tedy v 5 hodin fakt neni pozde vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
15.2.22 13:55
@Myšák24 píše:
Taky mi to přijde divné. Chápala bych diskotéku u mladších a asi i u starších, ale tam, kde nejsou ve hře děti. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale diskotéka, ještě když bude mít normální provoz, není místo pro děti. Babičce bych se omluvila a popřála bych někdy jindy. Tohle si myslím, že by měla pochopit.Příspěvek upraven 15.02.22 v 13:47

Tak ta diskoteka bude mit normalni provoz od 9, mezi 5 a devatou je čistě jen pro ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.2.22 13:57
@j.a.n.i1 píše:
Tak ta diskoteka bude mit normalni provoz od 9, mezi 5 a devatou je čistě jen pro ne.

Ne, hudba tam bude uz od peti. Ten majitel je i DJ. Ale mozna nebude hrat hned a „naplno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.2.22 13:58

@j.a.n.i1 Aha,tak to jsem nějak nepostřehla. Tak to potom jo. Šla bych na těch pět hodin s celou rodinou a v devět bych šla s dětmi domů. Nebo ještě líp, zajistit jim od osmi hlídání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
15.2.22 13:59

Šla bych s dětmi na 5 a podle únavy dětí bych odešla. Nejpozději v těch 9, kdy by se otvíralo pro veřejnost.

• Citovat
  • Upravit
9918
@VitaminC píše:
@Jana525 Ja prave chtela jit od tech osmi. To bych si uzila - bez deti. Ale to se zas nelibi mame.

Mozna se chce mamka pred kamaradkama pochlubit rodinou a vnoucatama? Jak uz tu nekdo psal, co tam proste skocit na chvilku a pak prijit tedy vecer sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8896

Ona je nějaká povinnost dělat oslavu podle toho, co se hodí příbuzným? Moji rodiče si taky slavili kdesi v nobl restauraci, byla tam celá rodina krom mě, měli je v té době mimino a dvě skolkovy děti, v restauraci zadnej dětské koutek, to by byly akorát nervy pro všechny zúčastněné. Jo, mrzelo mě to, ale chápala jsem to, chtěli to oslavit takhle a přišel holt jen ten komu to vyhovovalo. S námi se pak sešli jindy, měli jsme vlastní mini oslavu. Bez nervů. Manžel letos slavil s kamarády na chatě, spolu jsme pak měli zase svoji oslavu. Já budu letos slavit víkendem s kamarádkou a mamkou. Se zbytkem bude další oslava. Není třeba lpet na společné oslavě pro všechny, když je už už podstaty věci jasný, že něco, co vyhovuje všem, je nereálný najít. Vysvětli mamce, že to s ní ráda oslavis nekde, kde to bude pro vás všechny přijatelnější. Tuto oslavu ať si užije po svém, že se pak ráda mrkněte na fotky a ať ti povypravi. Žádná věda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
@j.a.n.i1 píše:
Tak se slusne omluv a nepomlouvej babicku na netu. Tvoje dite je tvuj problem a ne jeji a podle tebe se svet netočí. A tedy v 5 hodin fakt neni pozde vecer.

Prosim te, dej si pohov. Nikoho nepomlouvam. To uz se nesmi ani zalozit diskuze, kde je zminen jiny clovek? Ano, moje dite je muj problem, ja po ni taky nechci, aby ho resila, nechci, aby menila misto ani cas oslavy, ale ona by zas mela respektovat, ze se to nekomu nehodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová