Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
Budeme mít doufám
časem miminko. Jelikož je to hodně čerstvé, tak to nechceme říkat zatím okolo.
Po miminku už dlouho toužím, tak jsem už déle přemýšlela o jméně. Libí se mi jich mnoho, ale poslední dobou jsem se zamilovala do holčičího jména Lily, pokud to bude kluk, tak na tatínkovo přání bychom ho pojmenovali Jiří.
Ale s tou holčičkou je to těžší. Tatínek nechce dávat Lily do papírů, což já také nevyžaduji, ale jemu se například Liliana, nebo Lilien nelíbí. Takže jsem uspořádala tažení za jmény se kterými bych případné princezničce mohla říkat Lily
.
Přivedla mě na to jedna diskuse na emiminu, kde někdo říkal, že Amálii říkají Lily. Pak jsem si vzpomněla na Lilili (Ludmilu, Lidku) z Cirkusu Humberto. Dále mě napadlo i Libuše.
PS: Dvě jména také bohužel nepřipadají v úvahu
.
Příspěvek upraven 15.04.16 v 08:57
Mno tak s tou anonymitou se nezadařilo
. Mrzí mě to, protože už to jednou vypadalo na miminko a nezadařilo se. Tak snad už nyní.
Mějte se krásně
@centra Sice neporadím, ale jméno Lilly je moje velmi oblíbené ![]()
A co takhle Liliana? A já měla spolužačku ta se jmenovala Lia.. taky se jí říkalo Lily
Já znám jednu Lilianu a všichni ji říkají Lilka nebo Lila. Hele, já taky nechtěla Maxmiliána, můj pořád chodil, že se bude jmenovat Maximus Decimus z Gladiátora
, pořád chodil, hučel, až nakonec toho Maxe máme. A zrovna dneska jsem si říkala, jak se k němu to jméno hodí
Takže poradím, hučet, hučet, hučet, on si zvykne ![]()
@centra píše:
@jdukolem Liliana je bohužel také zavržená :/
Hmm tak to pak nevím, přitom Lily zní moc hezky
@centra píše:
@cheekymonkey To je dobrá taktika. Dík za radu
No my jméno tajili. Muž vždycky všem říkal, že to bude Maximus Decimus Merídius a všechny ty jeho tituly kolem a samozřejmě nikdo nevěřil
A pak po porodu přišla sms, že to je Maxmilián ![]()
Jo, a kdyby nic nepomohlo, tak ji můžeš pojmenovat třeba Kateřina a přesto jí říkat Lily
Sousedi mají Tamaru a říkají ji Kačko ![]()