Osmička, bolest až do ucha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
4.10.21 13:40

@NEITIRI Jako o víkendu to bylo strašné. Bez prášku bych se nevyspala. A jednu noc dokonce prášek nezabral a to byly jako by vlny bolesti. Prostě 5-10 minut šílené bolesti a pak najednou nic a pak zase a tak furt dokola až to přešlo a já se vyspala..

Zubař zkoušel ťukat na ty zuby, chlad (to některé trochu bolely), ale prostě nedokázal najít nic co by mi spustilo tu bolest. A sice jeden zub na ten chlad reagoval hodně, ale ne tak moc aby si byl zubař fakt 100% jistý, že ten zub bolest způsobuje, vytáhneme nervy a bude to v pohodě. Jako říkal, že to můžeme udělat, ale že je ten zákrok nevratný.
Na rentgenu pak na dvou zubech byly náznaky asi kazu (fakt malého). Taky jsem říkala, že mě hodně bolela jedna mezera mezi zuby, když jsem tam najela mezizubním kartáčkem (ale to může být způsobené tím nateklým dásněm). Ale stejně říkal, že nic z tohoto nemůže způsobovat takové bolesti, že bych se bez prášku nevyspala.
Takže mi dal do toho jednoho mezizubního prostoru u té osmičky dren a že uvidíme a zítra se mám ozvat co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
4.10.21 13:44

@NEITIRI A musíš říct, že mi dost pomohla slivovice. Jsem udělala výplach a hned bolest přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.