Osmička, bolest až do ucha?

389
13.5.20 23:03

Osmička, bolest az do ucha?

Ahoj vsem, leze mi moudrak vpravo dole… citila jsem tlak, trosku bolest. Ale dneska ted k veceru mam dost velkou bolest a tlak jakoby ve tvari jde mi to az do ucha. U zubare sem byla rikal, ze by mel rust dobre a pokud nebudu natekat tak ho mam nechat vylezt. Mate zkusenosti s rustem moudraku? Bolelo vas to hodne? Boli me i zuby v te rade. A jeste tam mam rozvrtanou sestku, tam mi dal nejakou vlozku. Dekuji za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35489
13.5.20 23:15

Boli to hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.5.20 23:18

@vodolejka ach jo 😔 zatim to zvladam jen s jednim brufenem denne, ale mam strach, ze se to bude zhorsovat. Jak dlouho to muze takhle bolet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
13.5.20 23:33
@Sophia.888 píše:
@vodolejka ach jo 😔 zatim to zvladam jen s jednim brufenem denne, ale mam strach, ze se to bude zhorsovat. Jak dlouho to muze takhle bolet?

Já to měla vždy tak 3-4dny, kdy jsem byla na algifenovych kapkách a Nimesilu. Mě to šlo přes ucho na hlavu a spouštělo mi to šílenou bolest hlavy… Nemohla jsem ani spát bez léků od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
13.5.20 23:41

Mě vyrostli osmičky a ani jsem o nich nevěděla. Kdyby mi zubařka neřekla dáme je pryč z důvodu že mám malou pusu. Tak ani nevím že už mi vyrostli

• Citovat
  • Upravit
4595
13.5.20 23:42

To je individualni, mam prorezany 3 moudraky absolutne bez bolesti, proste se mi objevil zub, manzelovi se ted jeden prorezal a mel nekolik dni bolesti do pulky hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
14.5.20 00:05

Ja teda ani nevedela ze nejake osmicky mam, az mi to ukazal zubar, ale muz si tim vytrpel. Natekly mu uzliny na krku, bolesti do spanku. Trvalo to asi dvanact dnu, nechal si napsat aulin a ten pomohl od bolesti, ale je to dryak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.5.20 00:37
@Sophia.888 píše:
@vodolejka ach jo 😔 zatim to zvladam jen s jednim brufenem denne, ale mam strach, ze se to bude zhorsovat. Jak dlouho to muze takhle bolet?

Vetsinou se to nezhorsuje. Nebyla jsi nastydla? Typicke je, ze 8 se probouzi po viroze. Par dni to bolet bude a pak to ustoupi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.20 06:57
@Sophia.888 píše:
Ahoj vsem, leze mi moudrak vpravo dole… citila jsem tlak, trosku bolest. Ale dneska ted k veceru mam dost velkou bolest a tlak jakoby ve tvari jde mi to az do ucha. U zubare sem byla rikal, ze by mel rust dobre a pokud nebudu natekat tak ho mam nechat vylezt. Mate zkusenosti s rustem moudraku? Bolelo vas to hodne? Boli me i zuby v te rade. A jeste tam mam rozvrtanou sestku, tam mi dal nejakou vlozku. Dekuji za zkusenosti

Bolí to pekelně taky mě to bolelo až do ucha z toho hlava vždy tak 3,4 dny. A bolí i zuby okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.5.20 18:02

@Alexankazoeyna jojo zuby okolo me taky boli. Jeste mam na te strane rozvrtanou sestku. Mam tam vlozku. A je mozne, ze me ta sestka boli na skus po vrtani a je citliva na studene? Dekuji vsem za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.5.20 18:03

@vodolejka nastydla jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
4.10.21 13:03

Zdravím,
od pátku mě bolí zub, teda v pátek to začalo zubem nahoře a v neděli to už bolela snad celá levá strana. Dnes už nebolí skoro nic nebo jenom trochu. Je možné, že ta bolest byla způsobena růstem osmičky? Byla jsem totiž u zubaře ráno a nedokázal právě určit co mi tu bolest způsobovalo, ale je možné, že je to ta osmička…
Dásně v okolí toho zubu jsou trochu nateklá. Netušíte jak dlouho to takhle může bolet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.10.21 13:11
@ritterqa píše:
Zdravím,
od pátku mě bolí zub, teda v pátek to začalo zubem nahoře a v neděli to už bolela snad celá levá strana. Dnes už nebolí skoro nic nebo jenom trochu. Je možné, že ta bolest byla způsobena růstem osmičky? Byla jsem totiž u zubaře ráno a nedokázal právě určit co mi tu bolest způsobovalo, ale je možné, že je to ta osmička…
Dásně v okolí toho zubu jsou trochu nateklá. Netušíte jak dlouho to takhle může bolet?

Mně nedávno začaly růst obě osmičky, z toho jedna mi způsobovala bolest, která vystřelovala až k uchu, bylo to takové mírně ostré, ale nic, co by se nedalo vydržet. Zubařka mi říkala, že je to možné. Trvalo to pár dní, pak to přešlo, pak zase chvíli znova a po týdnu dvou už o ničem nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
4.10.21 13:17

@NEITIRI Já právě čtu o vystřelujících bolestech až k uchu, nateklé uzliny, horečky…ale toto já jako nemám, jen mám prostě neidentifikovatelnout bolest :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.10.21 13:20
@ritterqa píše:
@NEITIRI Já právě čtu o vystřelujících bolestech až k uchu, nateklé uzliny, horečky…ale toto já jako nemám, jen mám prostě neidentifikovatelnout bolest :(

Myslím, že pokud tam ten zubař nic neviděl, tak to klidně ta osmička být může. Třeba ta druhá mi nevystřeluje, spíš jen tak tlačí a jakoby řeže do dásně, takže ji mám takovou lehce nateklou. Bolí to moc? Zkus rozkousat a požužlat hřebíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.