Osmiletá je cítit

Anonymní
28.11.17 09:28

Osmiletá je cítit

Ahoj, naše osmiletá dcera je cítit a bojím se, aby se jí jednou někdo nesmál.
Umyju jí vlasy a ať použiju jakýkoli šampón, vlasy jsou cítit jako zvířecí srst. Má je tedy hodně husté.
A druhá věc - je jí hodně cítit z pusy. I těsně po vyčištění zubů. k zubařce chodíme každých půl roku a vše OK.
Problémy se zažíváním nepozoruju. Je při chuti, průjmy nemá, ani bolesti břicha.
Máme ještě šestiletého syna a ten „voní“.
Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
28.11.17 09:37

Co je týče hlavy:Používáte krom šampónu a kondicionéru také MASKU na vlasy? Ta “promašťuje”i pokožku hlavy, která může zapáchat.
Zápach z úst může mít různé příčiny, ale pokud nemá problémy s žaludkem, bude to problém dutiny ústní. Zajděte na dobrou ústní hygienu a uvidíš, že to pomůže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.11.17 09:40

Pětiletému taky smrdí vlasy a z pusy, vlasy má husté. Z pusy mu prý smrdí, protože málo pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.11.17 09:45

To je zvláštní :think: holce vlasy voní normálně. Zkus začít používat pro dceru hodně voňavé šampóny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.11.17 09:46

Vlasy bych prostrihala at je nema tolik huste a pouzivat krom samponu i kondicioner aspon. Nechodi spat s mokrou hlavou? To se vlasy pak zapari. Z ust to muze mit spoustu duvodu je mozne ze malo pije, mate prehled kolik toho vypije za den? Jinak bych zasla na zubni hygienu. Je dobre ze to resite, prichazi do veku kdy si deti vsimaj takovych veci, aby se nestala tercem posmechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.17 09:51

No a ty vlasy ji vysousis nejak? Nechodi spat s mokrymi? Moje dcera ma tak huste vlasy, ze kdyby sla spat s mokrymi, tak rano ma porad mokre a smrdi jak zmokla slepice. Zapach z ust muze znamenat i problem s nosni mandli. Dycha vic pusou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
28.11.17 09:56

Já bych to řešila hlavně kvůli zdravotnímu hledisku, asi bych zašla za doktorkou…ona může mít holčička klidně v krku čep, on jí nic dělat nemusí, ale páchne. Nedávno jsem šla na ORL, né tedy kvůli páchnoucímu dechu :lol: ale právě s čepem, který se mi vrací. Je prej to bohužel normální, stěr mi dělat nechtěla…u mě to souvisí s poruchou imunity. JInak moje děti voní…dceři zásmrádají vlasy jen z bazénu, chodí na trénink a když si zapomenem šampon a ty vlasy jsou jen prosycené chlorem a nijak dál neumyté, tak jí pak po vyfénování pěkně čmoudí :mrgreen: Ale jinak po umytí šamponem, je má dlouho krásně voňavé.
Pokud má tedy vaše dcerka husté vlasy, jako ta naše, tak je problém umýt při mytí i tu pokožku a ta smrdí nejvíc. Naše dítě má vlasy už skoro do pasu a to se meje pěkně blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.11.17 09:57

Manžel začne být cítit z pusy i vlasy mu smrdí, když má v jídelníčku moc cukru. Jakmile klesne na normální mez, je po problému. A ohledně zápachu z úst mu pomohla změna zubaře, jeho stará zubařka ho vždycky zkoukla a že všechno je ok, pak ho bolel zub a jeho zubařka měla dovolenou tak jsem ho objednala k mému zubaři na velkou kliniku. Udělali mu rentgen a skoro všude mezizubní kazy mizerná technika čištění zubů, špatně provedené plomby (amalgám co vyplnil víc než 2/3 zubu). Po dentální hygieně a opravě nejhorších problémů se dech výrazně zlepšil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.11.17 10:02

Podívejte se do krku, většinou za zápach z úst muzou čepy na mandlich. Dcera to tsky mela, ihned po vyčištění a kdyz jsem je odstranila vatovou tyčinkou, bylo po problému. Pokud se na to necítíte, s odstraněním pomůže ORL. Čepy se tvoří v „kapsách“ mandli, ikdyz nemusí byt bolesti v krku, většinou po infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.17 10:05
@Heivka
@Heivka píše:
Manžel začne být cítit z pusy i vlasy mu smrdí, když má v jídelníčku moc cukru. Jakmile klesne na normální mez, je po problému. A ohledně zápachu z úst mu pomohla změna zubaře, jeho stará zubařka ho vždycky zkoukla a že všechno je ok, pak ho bolel zub a jeho zubařka měla dovolenou tak jsem ho objednala k mému zubaři na velkou kliniku. Udělali mu rentgen a skoro všude mezizubní kazy mizerná technika čištění zubů, špatně provedené plomby (amalgám co vyplnil víc než 2/3 zubu). Po dentální hygieně a opravě nejhorších problémů se dech výrazně zlepšil.

můj partner měl to podobné, přesně jak říkáš, špatná technika čištění, po hygieně se to zlepšilo a rovněž špatná plomba…takže bych vzala dcerku na čištění a kontrolovala co jí, u mého přítele to je třeba kávou, ale to asi u tvé dcery nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
236
28.11.17 10:07

S těma vláskama - možná se víc potí na hlavě. Syn (6) to má podobně, skoro denně měníme pyžámko, protože přes noc se hodně potí kolem krku /prostě se dost přikrývá, mívá polštářek přes hlavu… Bývaly cítit i vlásky/hlava, mívá dost lupy, ale co používáme občas Lupisan od Aromahádek, pocení hlavy skoro vymizelo - resp. nic není cítit z vlásků, tak jen to pocení kolem krku, ale to je jednoduše řešitelné ráno omytím a výměnou pyžámka.
Určitě bych nešla cestou hodně voňavých šamponů, spíš bylinky, oplachy hlavy po umytí, co třeba obyč březová voda? Pečuje o pokožku hlavy, je proti lupům, příjemně voní a odpuzuje vši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
28.11.17 10:39

Zašla bych určitě k doktorce. Zápach z pusy může mít několik různých příčin. Já sama trpím na čepy v krku (na mandlích), fakt mě to otravuje a přemýšlím o operaci. Může za to prý slabá imunita. Zajít na dent. hygienu taky doporučuju. S těma vláskama neporadím, snad častěji mít - přírodní šampony, pohledat na netu nebo se zeptat přímo v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí