Osmiměsíční syn odmítá jídlo

897
5.8.14 20:16

Osmiměsíční syn odmítá jídlo

Milé maminky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Syn bude mít brzy 8 měsíců. Asi tak měsíc mám problém do něj dostat normální jídlo. Jediné, co sní, je dýně (jednodruhové pyré nebo s rýží a kuřecím masem). Kaši nechce. Ovoce bleeee, jen sem tam pár lžiček jablečné přesnídávky nebo kousíček banánu. Mám strach, aby měl dostatek živin a vitamínů, protože vlastně za celý den dostává (mimo dýňový oběd) jen UM, konkrétně Nutrilon Allergy Care, má ABKM. Jinak je to velký chlapeček, žádná chudinka, dřív baštil ukázkově. Teď mám pocit, že zoranžoví, naroste mu šťopka a budeme ho muset vydlabat a postavit na okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
5.8.14 20:43

@Peafowl a nerostou mu zuby?? Mě malá teď taky stávkuje, ne teda až takhle, ale taky sní třeba jen čtvrt porce, nebo odmítne úplně…jak kdy…byla jsi s ním u doktorky? Má nějaké příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
5.8.14 20:54

@Peafowl syn mi taky takhle stávkoval zhruba kolem toho osmého měsíce tak jsem ho nenutila, zhruba za měsíc se zase rozjedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
5.8.14 20:59

Zajimave je, ze tu dyni basti opravdu s chuti. To nestacim nabirat. Ostatniho si da lzicku a fuj. Pusu na zamek. Jinak je uplne v pohode, u doktorky jsem nebyla. Naposledy na ockovani pred dvema tydny mi rikala, ze oni obcas takhle stavkuji… tak nevim no. Stejne zacinam mit trochu nerva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
5.8.14 21:02

@Peafowl tak pokud je na um tak mu nic chybět nemůže, ten náš dostává taky um normální jídlo mu nenutím má den kdy jí krásně a den kdy hůř :nevim: dřív miloval večer kaši a ted jí nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.8.14 21:17

Můj syn měl rád mrkvičku, pak brambor a pak se zasekl a nechtěl nic. Nakonec mu zachutnaly až příkrmy Hipp. Po pár týdnech už si vzal zase i domácí příkrmy. A kaši jedině z lahve, jakmile ji dostane na lžičku, tak ji nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí