Ovocná přesnídávka - s čím kombinovat jablka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ovocná přesnidávka
Holky, chtěla bych udělat domácí ovocnou přesnidávku z jablek a ještě bych k těm jablkům chtěla přidat nějaké ovoce.Ale nevím jaké. Poradítě mi s jakým ovocem kombinujete vy jablka. Váhám mezi švestkama a meruňkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dala bych klidně obojí, když se podíváš na složení toho, co je v obchodech, tak ve všech jsou jablka + jakékoliv jiné ovoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obojí je dobré, pokud má dítě rádo přesnídávky..Jablka se dají kombinovat s jakýmkoliv ovocem získaným ze zahrádky, kamarádka dělá kromě klasiky(švestky, meruňky, broskve) i jahodovou, malinovou, rybízovou, z josty a už si nevzpomenu..Její více než dvouleté dítě přesnídávky pořád miluje, i ty domácí..Jsou děti, které domácí přesnídávky nejí a jsou děti, které nejí přesnídávky vůbec - resp. jim přestanou chutnat třeba kolem roku..
Mě by to děti nejedly, i kdybych se zbláznila, dcery nechtěly přesnídávky od roku, ta prostřední ještě dřív a to jsem zkoušela víc receptů a taky jsem měla k dispozici spousty ovoce.
Musíš vyzkoušet, co bude chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delala jsem taky jablka +merunky ale bylo to kysele..moje vina no
nechtela jsem prislazovat.me chutnaji samotne jablickove s van, pudinkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš dát co chceš
U nás vedou jablka+hrušky
Dávala jsem i s banánem, meruňkami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obojí. já byla vždycky líná dělat několik druhů, tak jsem hodila do hrnce nastrouhaný jablka, 1 banán, pár jahod, asi 2 nektarinky, a pár švestek, a jak to bylo dobrý, myslím že ovoce se snese každý s každým, to nejde překombinovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělala bych z každého ovoce solo jednodruhovou a před podáváním míchala podle nálady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S čímkoli:-) švestky, třešně, jahody, banán, meruňky…
Dávám, co mám:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hajdi Můžeš to nakombinovat naprosto se vším. Skoro všechny kupované přesnídávky jsou tak minimálně z 80% tvořeny právě jablky (i když se honosí názvěm borůvková, meruňková…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit