Ovocná přesnídávka - s čím kombinovat jablka?

13
3.8.14 21:52

ovocná přesnidávka

Holky, chtěla bych udělat domácí ovocnou přesnidávku z jablek a ještě bych k těm jablkům chtěla přidat nějaké ovoce.Ale nevím jaké. Poradítě mi s jakým ovocem kombinujete vy jablka. Váhám mezi švestkama a meruňkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
3.8.14 21:55

Dala bych klidně obojí, když se podíváš na složení toho, co je v obchodech, tak ve všech jsou jablka + jakékoliv jiné ovoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.8.14 21:55

Merunky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.8.14 21:56

Obojí je dobré, pokud má dítě rádo přesnídávky..Jablka se dají kombinovat s jakýmkoliv ovocem získaným ze zahrádky, kamarádka dělá kromě klasiky(švestky, meruňky, broskve) i jahodovou, malinovou, rybízovou, z josty a už si nevzpomenu..Její více než dvouleté dítě přesnídávky pořád miluje, i ty domácí..Jsou děti, které domácí přesnídávky nejí a jsou děti, které nejí přesnídávky vůbec - resp. jim přestanou chutnat třeba kolem roku..
Mě by to děti nejedly, i kdybych se zbláznila, dcery nechtěly přesnídávky od roku, ta prostřední ještě dřív a to jsem zkoušela víc receptů a taky jsem měla k dispozici spousty ovoce.
Musíš vyzkoušet, co bude chutnat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.8.14 21:56

@Verca1989 přesně to jsem chtěla napsat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.8.14 21:57

Delala jsem taky jablka +merunky ale bylo to kysele..moje vina no :( nechtela jsem prislazovat.me chutnaji samotne jablickove s van, pudinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
3.8.14 22:00

Můžeš dát co chceš :-) U nás vedou jablka+hrušky :palec: Dávala jsem i s banánem, meruňkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.8.14 22:05

Ja delam skoro vse s bananem, ten to osladi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 22:37

Obojí. já byla vždycky líná dělat několik druhů, tak jsem hodila do hrnce nastrouhaný jablka, 1 banán, pár jahod, asi 2 nektarinky, a pár švestek, a jak to bylo dobrý, myslím že ovoce se snese každý s každým, to nejde překombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.8.14 22:48

Udělala bych z každého ovoce solo jednodruhovou a před podáváním míchala podle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.8.14 05:47

S čímkoli:-) švestky, třešně, jahody, banán, meruňky…
Dávám, co mám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.8.14 20:18

@Hajdi Můžeš to nakombinovat naprosto se vším. Skoro všechny kupované přesnídávky jsou tak minimálně z 80% tvořeny právě jablky (i když se honosí názvěm borůvková, meruňková…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí