Co pije 10měsíční mimi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
co pije 10mesicni mimi?
Co kupujete 10mesicnim prckum za stavy? Ja kupuju ovocne stavy od Hamanku.Muzu mu dat treba 100% dzus? Neni moc sladky? Samozrejmne bych ho redila.Nebo delate domaci ovocne stavy a jak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pije jen vodu nebo neslazený ovocný čaj. Proč do něj zbytečně rvát tolik cukru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam sice 9m, pije slaby granulovaný caj ci koj.vodu. Stavy jen vyjmecne, myslim si, že to na běžné kazdodenni piti neni vhodne. A dzus bych dala taky jen vyjmecne kvalitni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala vodu a neslazený vhodný čaj. Až pár měsíců roce jsem dala občas do čaje med nebo zředěný 100% džus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodu pit nechce, jen kdyz je jo vedro a caj mu asi nechutna.Rano ho uvarim a vecer vylejvam. A v granulovanym caji neni cukr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomto věku dcera pila jen obyčejnou vodu nebo neslazený čaj. Není dobré dítě zvykat na sladké pití. Teď má dcera skoro 2,5 roku a pije vodu, občas čaj, občas domácí sirup ale jen malinko a stačí ji to. Džus má ráda jablečný ale ten jí ředím 1:1 s vodou a taky ho má jen občas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj syn bohuzel vodu taky neeee, takze davam caj s glukopurem, bohuzel i gran.caj a bohuzel i stavu, ale je mu 15.mesicu, nicmene vodu opravdu vezme do pusy jen v totalni agonii ![]()
Příspěvek upraven 31.07.14 v 14:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Granulovaný čaj a do sáčkového přidávám cukr hroznový. Jr to trooošku sladké, ale hlavně ne kyselé.
Toho by se nenapil vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milaculinečka píše:
Vodu pit nechce, jen kdyz je jo vedro a caj mu asi nechutna.Rano ho uvarim a vecer vylejvam. A v granulovanym caji neni cukr?
granulovaný čaj je hlavně pěkné svinstvo, to bych nedávala vůbec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milaculinečka dcera pila jen mm, synovi je 8m ale pije taky jen mm. jinak dcera po roce pila vodu a slab granul. čaj.
džusy a štávy až olem 2let a to výjimečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
@milaculinečka dcera pila jen mm, synovi je 8m ale pije taky jen mm. jinak dcera po roce pila vodu a slab granul. čaj.džusy a štávy až olem 2let a to výjimečně.
Treba neni kojenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka já odpovídám na otázku, tam o kojení NIC nní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
@ne-silenamatka já odpovídám na otázku, tam o kojení NIC nní
Vzdyt pisu „treba“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej ve 13m pije vodu se šťávou, někdy dětské šťávy, ale kupuju jenom ty bez přidaného cukru. Kapu jí tam jenom na barvu, vodu nechce. Na noc mu dávám do postýlky šípkový čaj od Hipp (sáčkový).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit