Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi
Tak na tu jsem zvědavá. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj nevíte zda-li chodí kontrolovat těhotné v Mladé Boleslavi, ohledně dodržování vycházek? Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi
Já byla na rizikovem 9mesicu doma, kontrola ani jednou nepřišla. Mám dvě kamarádky a těm kontrola přišla(dokonce několikrát) toto se asi nedá určit. Raději buďte doma kdy nemáte vycházky, ono to pak za ty problémy nestojí. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj nevíte zda-li chodí kontrolovat těhotné v Mladé Boleslavi, ohledně dodržování vycházek? Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi
Ahoj, samozřejmě že chodí. Proto se tomu říká kontrola a ne ohlášena návštěva ![]()
@Anonymní píše:
Chodí, neboj.
Vycházky dodržují, ale teď se mi stalo, že jsem od našich přijela o 7minut později, tak jsem byla docela vylekana
Jinak mi každý říká, že se na to mám vyprdnout, ale jsem zrovna ten zodpovědný typ… Tak jak vidím, není dobré si s tím zahravat.
@Anonymní píše:
Vycházky dodržují, ale teď se mi stalo, že jsem od našich přijela o 7minut později, tak jsem byla docela vylekanaJinak mi každý říká, že se na to mám vyprdnout, ale jsem zrovna ten zodpovědný typ… Tak jak vidím, není dobré si s tím zahravat.
Rady ostatních fakt neposlouchej. Oni průšvih mít nebudou, že?!
To radši ne, za to krácení peněz mi to fakt nestojí. Spíše se bojim, abych nepřijela pozdě autem
Asi by netolerovali ani těch 5minut ![]()
Jsem taky doma na neschopence ve spádovém okolí OSSZ Mladé Boleslavi, jsem doma už dva měsíce a zatím nepřišli
ale to neznamená že nepřijdou
všichni okolo mi říkají že na těhotné co mají neschopenku z gynekologie kontroly nechodí, že chodí jen na ty co mají neschopenku od obvodaka
ale riskovat to nehodlám, jednou jsem taky přijela o pár minut později a měla jsem velký bobky
![]()
Je to blbý, každý si totiz mysli, ze jsou ty vycházky neomezené, ale oni to zrušili. Já jsem doma od března, ale chtěla jsem normálně pracovat a bohužel si mne nechali doma. Horší je, že v čas vycházek se mi chce po obědě nejvíce spat
Na jednu stranu je to spravedlivé, když marodis, tak hezky jako všichni, ale u těch tehulí nevím no.
Je to škoda, ale snažím se být venku a opravdu ty vycházky využít. ![]()
Neschopenku mám pro informaci také z gynekologie.
Obzvlast u tehotnych na neschopence kvuli “nevhodne praci”, coz neni diagnoza, by byl vrchol, aby jeste mela neomezene vychazky.
Ano dříve tomu tak doopravdy bylo… Byli pro všechny neomezené. Proto kdo to neví, tak nás tě hůlky zařazují ať si jdeme ven. Ale někdo chodí a nikdy ho nezkontroluji a někdo dodržuje a zkontroluji. I tak je to škoda, byla bych nejradši na vzduchu furt. ![]()