OSSZ Středočeský kraj - chodí na kontrolu těhotných?

Anonymní
22.5.19 00:03

Ossz Středočeský kraj kontrola

Dobrý den/Ahoj nevíte zda-li chodí kontrolovat těhotné v Mladé Boleslavi, ohledně dodržování vycházek? Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1487
22.5.19 01:48
@Anonymní píše:
Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi :)

Tak na tu jsem zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 05:01
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj nevíte zda-li chodí kontrolovat těhotné v Mladé Boleslavi, ohledně dodržování vycházek? Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi :)

Já byla na rizikovem 9mesicu doma, kontrola ani jednou nepřišla. Mám dvě kamarádky a těm kontrola přišla(dokonce několikrát) toto se asi nedá určit. Raději buďte doma kdy nemáte vycházky, ono to pak za ty problémy nestojí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.19 05:02

Zapomněla jsem dodat že jsme všechny z MB

• Citovat
  • Upravit
537
22.5.19 06:18
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj nevíte zda-li chodí kontrolovat těhotné v Mladé Boleslavi, ohledně dodržování vycházek? Dekuji za příjemnou a nekonfliktní diskuzi :)

Ahoj, samozřejmě že chodí. Proto se tomu říká kontrola a ne ohlášena návštěva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 06:22

Ano, dokonce dvakrát, okres MB, nezahravala bych si s tím.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.5.19 07:15
@Anonymní píše:

Chodí, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 18:49

Kontroly

Vycházky dodržují, ale teď se mi stalo, že jsem od našich přijela o 7minut později, tak jsem byla docela vylekana :think: Jinak mi každý říká, že se na to mám vyprdnout, ale jsem zrovna ten zodpovědný typ… Tak jak vidím, není dobré si s tím zahravat.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.5.19 22:22
@Anonymní píše:
Vycházky dodržují, ale teď se mi stalo, že jsem od našich přijela o 7minut později, tak jsem byla docela vylekana :think: Jinak mi každý říká, že se na to mám vyprdnout, ale jsem zrovna ten zodpovědný typ… Tak jak vidím, není dobré si s tím zahravat.

Rady ostatních fakt neposlouchej. Oni průšvih mít nebudou, že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 22:56

Vychazky

To radši ne, za to krácení peněz mi to fakt nestojí. Spíše se bojim, abych nepřijela pozdě autem :,( Asi by netolerovali ani těch 5minut :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.19 23:13

Jsem taky doma na neschopence ve spádovém okolí OSSZ Mladé Boleslavi, jsem doma už dva měsíce a zatím nepřišli :nevim: ale to neznamená že nepřijdou :roll: všichni okolo mi říkají že na těhotné co mají neschopenku z gynekologie kontroly nechodí, že chodí jen na ty co mají neschopenku od obvodaka :nevim: ale riskovat to nehodlám, jednou jsem taky přijela o pár minut později a měla jsem velký bobky 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.19 21:04

Tehu vychazky

Je to blbý, každý si totiz mysli, ze jsou ty vycházky neomezené, ale oni to zrušili. Já jsem doma od března, ale chtěla jsem normálně pracovat a bohužel si mne nechali doma. Horší je, že v čas vycházek se mi chce po obědě nejvíce spat :think: Na jednu stranu je to spravedlivé, když marodis, tak hezky jako všichni, ale u těch tehulí nevím no. 8o Je to škoda, ale snažím se být venku a opravdu ty vycházky využít. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.19 21:05

Neschopenka

Neschopenku mám pro informaci také z gynekologie.

• Citovat
  • Upravit
1124
23.5.19 21:08

Obzvlast u tehotnych na neschopence kvuli “nevhodne praci”, coz neni diagnoza, by byl vrchol, aby jeste mela neomezene vychazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.19 21:14

Tehu vychazky

Ano dříve tomu tak doopravdy bylo… Byli pro všechny neomezené. Proto kdo to neví, tak nás tě hůlky zařazují ať si jdeme ven. Ale někdo chodí a nikdy ho nezkontroluji a někdo dodržuje a zkontroluji. I tak je to škoda, byla bych nejradši na vzduchu furt. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky