Ostrá bolest 5tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
29.1.11 23:22

tak teď čtu na diskuzích,že váček tam být může,ale plod ne :cry: a že některá špinila a ten váček se začal odlučovat.Zas mám nad čím přemýšlet…Ale doufám,že to bude v pořádku no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.1.11 23:23

kazdopadne drzim palce.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.11 23:26

jsem Ti sem psala,o tom váčku,ale asi se mi to neodeslalo.Četla jsem tady na diskuzi,že ten váček tam může být,ale plod ne.Dokonce u jedné ji to našli až ve 13tt,že tam plod není a měla příznaky a dr ji ujišťovala,jak plod roste :-? a že u špinění ten váček může odcházet :-? Tak to mě moc neuklidnilo…Ale snad to bude v pořádku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.11 23:27

ha,chyba na mé straně,už to vidím,že se to odeslalo :lol: Díky,snad se zadaří :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
30.1.11 08:20

Ahojky, ani nevíš, jak tvé obavy chápu. Dneska jsem 5+5tt těhu a náš začátek nebyl zrovna nejrůžovější. Otěhotněla jsem totiž téměž zázrakem, když mi doktoři říkali, že přirozeně to asi nepůjde. Pomoct měla operace. Jenže před operací měla být MS se kterou jsem měla problémy. Po dvou měsících co se MS nedostavila jsem měla 2× vyvolávačku a podle ultrazvuku mi doktorka řekla, že na těhotenství to nevypadá. Ale pro jistotu mi nabrala krev na HCG. No a den před nástupem do nemocnice mi volali z gyndy, že mám HCG pozitivní, ale je jen 49,9. Což mohlo znamenat velice brzké těhu, zamlklý potrat nebo mimoděložní. Takže jsem ani né za týden měla přijít znovu na HCG a na ultrazvuk. HCG se zvýšilo na 826, ale doktorka na ultrazvkuku nic neviděla. Jen se jí něco nezdálo na levém vaječníku. Buď je to ta naše bublinka nebo cysta. Já byla na pokraji zhroucení, takže mě poslala ještě na další kontrolu do Motola, že tam mají lepší ultrazvuk. V nemocnici naštěstí pan doktor sice mimi taky neviděl, ale našel žluté tělísko a sliznice prý byla taky vysoká, takže se mu to na mimoděložní nezdálo. Byla jsem šťastná jak blecha. Znovu mi nabrali HCG a měla jsem přijít za 4 dny na kontrolu. Na další kontrole mi pan doktor oznámil, že podle HCG to vypadá dobře, za 1 den se zvýšilo na 1400. A na ultrazvuku už byla vidět malá tečka a já byla rázem v 5+0. No ale tím bohužel naše trápení nezkončilo. Odpoledne jsem byla znova v nemocnici s tím, že krvácím. Nebylo to žádné špinění, fakt jsem měla 2× na papíru červeno krev. Takže znova ultrazvuk a tentokrát i vyšetření. Bublinka se zatím držela, ale pan doktor nám doporučil klid a zůstat v posteli. Taky jsem dostala utrogestan na podporu děložní sliznice, ale od té doby už jsem ani nešpinila.
A k tomu píchání. Mám to taky. Bříško bolí jako na MS, někdy i víc a píchá mě po obou stranách břicha. Navíc se mi tak trochu motá hlava, bolí mě prsa, že už nevím jak bych si lehla, nezvracím, ale pocit na zvracení mám téměř celý den.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale snad tě aspoň trochu uklidní, že v tom nejsi sama. Držím palečky ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
30.1.11 08:22
Evelinda píše:
Monny,ta bolest je podobná jako u slepáku.Včera to trvalo několik hodin v kuse.Dnes je to sice lepší,ale pořád to bodá.Tak polehávám,odpočívám.Ale bojím se.Snad to bude v pořádku,ale radši se ptám na názor i někoho jiného.Okolí se mě snaží uklidnit.Sestra prodělala mimoděložní,tak říkala,že bych měla bolesti už od začátku a ty by se nedaly vydržet.Tohle je ostrá bolest,ale nic,co by se vydržet nedalo.Každopádně díky :-)

Ahoj,neboj se.výborný je Vitamarín,je to rybí olej v kapslích,bere se jak před těhotenství i v něm.je na správný vývoj plodu a na udržení těhotenství,mají v lékárně.mrkni na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.11 09:25

tak držím palce.Taky mi říkali,že to jen tak nepůjde-otěhotnět,kvůli štítné.Navíc poslední rok byl ve uznamení tolika smůly,že jsem byla překvapená,že se to povedlo a snad to bude v pořádku.Za 14dní jdu na UZ jesli tam bije srdíčko,tak doufám…Díky za příspěvěk a opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.11 09:26

to fikina:díky za radu,hned v týdnu zajdu do lékárny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
30.1.11 09:37
Evelinda píše:
tak držím palce.Taky mi říkali,že to jen tak nepůjde-otěhotnět,kvůli štítné.Navíc poslední rok byl ve uznamení tolika smůly,že jsem byla překvapená,že se to povedlo a snad to bude v pořádku.Za 14dní jdu na UZ jesli tam bije srdíčko,tak doufám…Díky za příspěvěk a opatruj se :kytka:

jo štítnou žlázu mám taky, beru euthyrox 75. My jdeme na kontrolu srdíčka za týden. Tak snad tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.11 09:48
bonduell píše:
jo štítnou žlázu mám taky, beru euthyrox 75. My jdeme na kontrolu srdíčka za týden. Tak snad tam bude.

tak pak dej vědět,jak jste dopadli.Já beru Eut 50,už Ti zvýšili dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
30.1.11 10:04
Evelinda píše:
bonduell píše:
jo štítnou žlázu mám taky, beru euthyrox 75. My jdeme na kontrolu srdíčka za týden. Tak snad tam bude.
tak pak dej vědět,jak jste dopadli.Já beru Eut 50,už Ti zvýšili dávky?

Zatím jsem pořád na 75, byla jsem na krvi v pondělí a podle doktorky to zatím stačí. Další kontrola v půlce února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
30.1.11 10:47
Evelinda píše:
to fikina:díky za radu,hned v týdnu zajdu do lékárny :-)

tak hlavně aby ti to pomohlo,já to teď zobu taky a ve středu očekávám // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.11 10:57
fikina píše:
Evelinda píše:
to fikina:díky za radu,hned v týdnu zajdu do lékárny :-)
tak hlavně aby ti to pomohlo,já to teď zobu taky a ve středu očekávám // :-D

no vyzkouším vše.Zas mě bodá nalevo,tak z toho nejsem nadšená :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.11 10:59

já čekám jak dopadnu na gyndě,pak zavolám a objednám se.Zatím to asi nemá smysl.Dokud mi neřeknou,že tam kulihrášek je a vše je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 11:05

tak dej pak kazdopadne vedet, jak jsi dopadla.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie