Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj dám určo,teď jsem začala špinit hodně
krev nic.Od večera jsem nešpinila,až teď se to ze mě vyplavilo.Před tím to bylo jen z pochvy-jak jsem byla prvně na gyndě s tím,že mi vyšel pozitivně testík,pak celou dobu nic,ted bych měla mít měsíčky… ![]()
ahoj, nechci tě strašit, ale být Tebou raději si zítra dojdi k doktorovi, já mám právě tu špatnou zkušenost, taky pobolívání v podbříšku jako na MS, špinění a nakonec krev, k doktorce jsem šla, když jsem začaka krvácet, dostala jsem Ultroš a Ascoritun a i když se zdálo, že je to lepší, druhý den jsem potratila, byla jsem na začátku 7tt
držím palce, ať je vše OK ![]()
zdravím, četla jsem diskusi a chtěla bych ještě s tím ultrazvukem. Když jsem byla poprvé těhotná tak jsem byla cca 4tt a doktor řikal že si není jist, zda to není mimoděložní. Ultrazvuk dělal normálně na bříško. a v 5 tt mě ujistil že je to normální těhotenství, v 7tt jsem už vyděla bít srdíčko, bohužel naposledy, ale stejně to je nezapomenutelný pocit
![]()
Denino píše:
zdravím, četla jsem diskusi a chtěla bych ještě s tím ultrazvukem. Když jsem byla poprvé těhotná tak jsem byla cca 4tt a doktor řikal že si není jist, zda to není mimoděložní. Ultrazvuk dělal normálně na bříško. a v 5 tt mě ujistil že je to normální těhotenství, v 7tt jsem už vyděla bít srdíčko, bohužel naposledy, ale stejně to je nezapomenutelný pocit![]()
ahoj,to mě mrzí,ale určitě se ještě zadaří.Já jsem bohužel odříznutá teď od světa,tak nemůžu ani k dr.Tak snad se zítra zadaří,ale už je to mnohem lepší.U tebe se taky určo zas podaří.Já jsem pesimista,tak si říkám,když teď bude něco špatně,příště to bude lepší.Ale naději neztrácím.Já jdu na srdíčko příští týden,tak snad to bude v pořádku ![]()
já jdu na kontrolu za 12 dní a srdíčko by také už mělo být vidět:)
Zdravím holky, já byla včera na gyn. a dr mi řekla, že špinění je normální jev, že když se vajíčko zavrtává do dělohy, tak tam trochu krve bude, ale nesmí nikdy být té krve tolik jako při menses…já zatím nemám na ultrazvuku nic vidět, dnes jdu na krev HCG a zítra na další ultrazvuk, tak snad už tam něco bude vidět ať se nemusím strachovat, ta doba čekání je strašná…podle všeho bych měla být zítra tak 4+5tt, tak snad to ještě není moc brzy na to, aby tam něco viděla…všem držím palečky ať se nám to povede!
A s tou bolestí: taky mě pobolívává na levé straně, lehce to tam píchne a pak zase mám klid a tak se to opakuje tak pětkrát za den…dr. říkala, že se nemám tímto nějak znepokojovat, že je to normální, pokud by však byla intenzivnější bolest třeba spojená s tím krvácením, tak okamžitě na gyndu - to bych šla i tak, to mi nemusela říkat, že.
sweetpretty píše:
Zdravím holky, já byla včera na gyn. a dr mi řekla, že špinění je normální jev, že když se vajíčko zavrtává do dělohy, tak tam trochu krve bude, ale nesmí nikdy být té krve tolik jako při menses…já zatím nemám na ultrazvuku nic vidět, dnes jdu na krev HCG a zítra na další ultrazvuk, tak snad už tam něco bude vidět ať se nemusím strachovat, ta doba čekání je strašná…podle všeho bych měla být zítra tak 4+5tt, tak snad to ještě není moc brzy na to, aby tam něco viděla…všem držím palečky ať se nám to povede!A s tou bolestí: taky mě pobolívává na levé straně, lehce to tam píchne a pak zase mám klid a tak se to opakuje tak pětkrát za den…dr. říkala, že se nemám tímto nějak znepokojovat, že je to normální, pokud by však byla intenzivnější bolest třeba spojená s tím krvácením, tak okamžitě na gyndu - to bych šla i tak, to mi nemusela říkat, že.
ahoj,já jsem měla ostré píchání a jeden den v kuse,pak špinění.Ale to už přešlo.Myslím,že je brzy něco vidět.Mě gyndr řekl,že až kolem 7tt,kdy tam jde vidět
jak bije.Každopádně držím palečky ![]()
Děkuji, no jsem nervózní hrůza:-( až kolem 7tt tak to si chvíli ještě počkám:-(
sweetpretty píše:
Děkuji, no jsem nervózní hrůza:-( až kolem 7tt tak to si chvíli ještě počkám:-(
jsme takové,že by jsme chtěly hned všechno
vidět a cítit prcka hnedka teďka okamžitě
![]()
Tak s tím naprosto souhlasím. Jsem teprve v 7tt a už bych nejradši rodila.
tak jsem si udělala test tento týden cca 3× a vyšly blbě.Čárka byla slabá,tak jsem se s tím smířila,že to není v pořádku.Dnes jsem měla jít na srdíčko,tak jsem to dr řekla a ejhle…vše je jak má být,viděla jsem fazulku a srdíčko…jsem v šoku…ještě mi to snad ani nedochází…ale spadl mi šutr ze srdce
podle všho bych měla být v 8tt ![]()