OV Vítkovice - stop stav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1535
24.8.08 10:05

Ahojky,
přidávám svůj názor na Vítkovice,rodila jsem tam v květnu,měla jsem plánovaný CŘ.
Přístup personálu na porodních sálech,byl skvělý.i když ten den bylo opravdu hodně porodů.
Na šestinedělí je vše staré,wc a koupelna společná pro dva pokoje a přístup personálu nic moc.
Je pravda,že sestřičky toho mají moc,tak nestihají,vše vysvětlit a ukázat,to je můj názor a dost maminek mi to potvrdilo.Měla jsem problémy s kojením,bylo nás víc takových a sestřičky se nám nestihaly věnovat.Jinak jsem tam byla 5 dnů a dá se to vydržet.Ted je babybom tak určité problémy budou asi ve všech porodnicích.Ty peníze bych určitě neplatila,možná je fajn si připlatit jen za nadstandart,já byla na normálním pokoji,bylo fajn si s někým pokecat,tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
24.8.08 10:14

Ahoj mám čerstou zkušenost v pondělí jsem rodila ve vítkovicích a stop stav opravdu byl,ale měla jsem štěstí pan doktor na příjmu mě poslal na horu.sice se tam dost divili,ale odrodila jsem tam. ten den rodilo 11 mamin a byla to fakt síla jak je všechny umístit,ale na konec se to zvládlo.

no a kartu měla spolubydlící a dva dny byla na normálním pokoji,ale díky kaartě se dostala na první místo až se uvolní nadstandart tak si ho užila dva dny.

jinak hygiena na šestinedělí je hrozná na záchoděš jsem měla strach že fakt něco chytnu,ale na přístup sestřiček a doktorů si nemůžu stěžovat ani trošku.

propouští 4-tý den po porodu a to se dá vydržet.

já osobně bych 2.500,– za kartu nedala.

rychlý porod přeje Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková