Ostuda na procházce - řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65411
29.12.10 13:54

Jééé to je normální…
Mates si včera sedl do sněhu a že nikam dál nejde…
ale taky ted začal dělat to,že se po mě ožene a chce mě bít…
Nechám ho vyvztekat,ovšem ve sněhu jsem ho nechat nechtěla,tak jsem ho čapla a nesla.....kroutící se a vztekající se dítě…
mluvila jsem na něj a mluvila dokud ho to nepřešlo.
Kočárek????ten už ven nebreme,do něj nechce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.12.10 22:34

U nás normál.Máme hodně vztekací dítě a vůbec teď.Lehne si kope nohama a je mu jedno kde.Samozřejmě pohledy mi vadí,ale taky měli děti tak to nad pochopí.Čapnu ho a jdu ať si řve.Dneska se vztekal v herně,protože mu náhodou někdo vlezl na skluzavku a chtěl se sklouznout,takže tak 20krát pokaždé pištěl na celé kolo a já 20krát mu vysvětlovala,že to není jen jeho.Je to někdy těžký a vyrostou z toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.12.10 16:48
Karllicka píše:
Namotivovat ho zase na neco jineho.

Motivovat jsem se snažila. Ale to, že doma čeká jablíčko, ho zjevně nenadchlo :) Včera jsem to teda pozměnila - řekla, že jdeme domů papat. A on celou cestu od tramvají hlásil „papa“ a šel. Když si potom přece jen lehl na zem, že chce zpátky, řekla jsem mu, že uvidí ještě autobusek, to taky zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.12.10 17:44
Iruška píše:
Karllicka píše:
Namotivovat ho zase na neco jineho.
Motivovat jsem se snažila. Ale to, že doma čeká jablíčko, ho zjevně nenadchlo :) Včera jsem to teda pozměnila - řekla, že jdeme domů papat. A on celou cestu od tramvají hlásil „papa“ a šel. Když si potom přece jen lehl na zem, že chce zpátky, řekla jsem mu, že uvidí ještě autobusek, to taky zabralo :)

No dato zabrat vymyslet neco co by to male stvoreni uspokojilo :lol: Ja to znam :wink: Na jablicko by nas nezabral :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 10:49

Dcerka (20 m) nechce být v kočárku

Poslední dobou se potýkám s problémem, že moje dcerka, když jsme venku na procházce, nechce sedět v kočárku. Už v pohodě chodí, no ale vydrží jen pár minut a pak se chce nosit… to naopak nechci já. Za prvé ji nechci učit na nošení a za druhé ji dlouho neunesu. Jak řešíte takovou situaci?..Zkoušela jsem ji prostě nechat v kočáře a jejího křiku si nevšímat.. Jenže mi pak visí z kočáru a vzteká se. Přemýšlela jsem o jiné variantě, než kočárek. Na motorce mi ale jezdit nechce.. to ji nebaví. A tak mě napadla tříkolka s vodící tyčí.. ale to nevím. Máte někdo podobnou zkušenost? Je mi líto na procházky nechodit.. a jen kolem domu to není ono :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
21.3.12 10:56
MaminkaRomanka píše:
Poslední dobou se potýkám s problémem, že moje dcerka, když jsme venku na procházce, nechce sedět v kočárku. Už v pohodě chodí, no ale vydrží jen pár minut a pak se chce nosit… to naopak nechci já. Za prvé ji nechci učit na nošení a za druhé ji dlouho neunesu. Jak řešíte takovou situaci?..Zkoušela jsem ji prostě nechat v kočáře a jejího křiku si nevšímat.. Jenže mi pak visí z kočáru a vzteká se. Přemýšlela jsem o jiné variantě, než kočárek. Na motorce mi ale jezdit nechce.. to ji nebaví. A tak mě napadla tříkolka s vodící tyčí.. ale to nevím. Máte někdo podobnou zkušenost? Je mi líto na procházky nechodit.. a jen kolem domu to není ono :?

přizpůsobit procházky dítěti. Tak aby to zvládlo. Zbytek trávit na hřišti, v parku, v lese.
ToU nás tedy motorka frčela. Nebránila jsem se ani nosit, nosila jsem v šátku. Mě přijde, že čím víc se bráníš,tím víc to vyžaduje. Syn se od těch 20-22 měsíců nechal nést jen za úplatu. Naopak v kočáru by jezdil, ale ten jsem nechtěla zas já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.6.12 16:55

Maminko Romano, máme to podobné s dcerkou (13 m), která se v golfáči sama odšíruje a stoupne si. To se jí moc líbí, jenže to zase není moc bezpečné - už taky vypadla. Ale asi bych taky vyzkoušela, jesti Vaší dceři nebude vyhovovat něco líp - chození, ježdění na motorce s madlem… Na nošení bych ji moc neučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí