Osvědčená autoškola v Brně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
17.6.14 13:10
@Kapaz píše:
Eda autoškola. Skvěle přizpůsobiví, dobré auta na zaučení, průměrná cena, závěrečné jízdy mimo Brno s vééélmi tolerantním komisařem a bonusová závěrečná jízda v Nissan 350Z nebo Hummeru. Za mě spokojenost. Měla jsem hotovo myslím za ten měsíc a půl, a to jsem na to nespěchala. Brácha to stihl do měsíce. ;)

Souhlasím. Teda jaký jsou závěrečky ještě nevím, ale jinak za mě zatím super… :-) Za měsíc, měsíc a půl se to podle mě v pohodě stihnout dá… Já měla první jízdu před 14 dnama a dneska 7. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.10.14 17:18

Nevíte holky, jestli se dá započatý kurz dokončit v jiné autoškole? Respektive: neudělala jsem první zkoušku z jízd, test mám, ale myslím si, že jinde by mě to naučili možná lépe. Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
4.10.14 17:34

@Ewule0712 ano, nechas si udelat vypis ze mas vse odjezdeno a prevedes se jinam, jde to i behem vyuky, u zkousek taky, treba kdyz te znervoznuje instruktor a radsi bys nekoho klidnejsiho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.10.14 17:37
@Meluzinecka píše:
@Ewule0712 ano, nechas si udelat vypis ze mas vse odjezdeno a prevedes se jinam, jde to i behem vyuky, u zkousek taky, treba kdyz te znervoznuje instruktor a radsi bys nekoho klidnejsiho :)

Super, uvažuju nad tím. Celkově se mi to teda pěkně prodraží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.14 16:18

Ahoj, před měsícem jsem si dodělala autoškolu u Eliášů. Je to manželský pár a jsou hrozně fajn, hlavně paní Eliášová je milá a vše vysvětlí. Jezdí poctivě a za velmi dobrou cenu. Jsou na Cejlu, hned u zastávek jak je Interspar, takže se tam dá snadno dostat tramvají.
PS. udělala jsem napoprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.16 15:47

Ahoj, obnovuji diskuzi a ráda bych dostala doporučení na nějakou dobrou autoškolu v Brně. Některou, která opravdu naučí a bude mít se mnou svatou trpělivost. :mrgreen: Řídit se bojím, trpím v autě i jako spolujezdec, nikdy jsem za volantem neseděla, ale vím, že pokud se do toho nedám teď, tak už nikdy. A teď babo raď. Od manžela z práce chválili kolegové Slona, ale dívala jsem se, že teorii mívají pouze ve všední dny v 16:30 a o sobotách v 10h.?, což časově nemohu, proto uvítám další zkušenosti. Díky všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.17 21:32

Tam se chystam jit kolik byla cena prosim? A na jak dlouho je ten kurz? A probiha u nej i teoreticka hodina? Dekuji za vsechny informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.17 21:39

@RyBANA chystam se ji tam delat a chtela bych se zeptat na naky info. Cena, jak dlouho se dela kurz a jestli je i teoreticka hodina? Dekuji za kazde informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.1.17 13:48

@Ada1999 Já dělala teď řidičák u Slona a byla jsem moc spokojená. Teorii mají jen jednorázově, pak už domácí samostudium, z čehož jsem měla trochu obavy, ale nakonec mi to naprosto vyhovovalo. Mám dvě malé děti, do toho studuji a času nebylo nazbyt… v polovině jízd mají povinné testy, takže to donutí se člověka na to opravdu podívat a potom ty testy na magistrátu už jsou jen třešnička na dortu a člověk to dá levou zadní. Pokud jsem něco potřebovala vědět nebo mi nebylo něco jasné, ptala jsem se na jízdách a vždycky jsem dostala odpověď. Instruktoři suproví, lidi na svém místě. Já se hrozně bála, na řidičák jsem je odhodlávala 10 let, strach byl silnější jak já. Oni mě toho strachu nejenom zbavili, ale naučili mě mít z toho řízení radost. Nikdy jsem nemyslela, že mě to nakonec bude bavit. Instruktoři trpěliví, úžasní… na závěrečkách velká podpora a pomoc, prostě jedničky. Budu na tu autoškolu ráda vzpomínat. Za řidičák jsem dávala 7000,– doplácela jsem si ještě kondičky před závěrečkami (400,– 90min.), protože jsem poslední jízdu odjela 6 dní před závěrečkami a nechtěla jsem být tolik dní bez jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.9.21 21:19

Autoškola v Brně

Ráda bych obnovila diskuzi.. Chtěla bych si udělat autoškolu v Brně a nemůžu se rozhodnout, kterou vybrat. Nejdůležitější pro mě je, aby instruktoři byli co k čemu, poradili, povzbudili, žádné hysterické řvaní a nadávání. Máte někdo čerstvou zkušenost s dobrou autoškolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.7.26 15:24

Osvědčená autoškola

Dobrý den,
pokud hledáte menší a bezproblémovou autoškolu mohu pouze doporučit autoškolu Pokorná na Václavské v Brně. Menší, ale férová, rychlá autoškola. Na všem se dá domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze