Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@marcellia píše:
No, my dostali antibiotika, crp mela zvyseny, ale dala ji je pro jistotu.
Jinak zbytek samozrejme musel projit urcitym vyvojem..
Jo tak to jo, to jste fakt schytali extremne
Ale bezne nebyva duvod, proste viroza…vetsinou za par dni odezni.
@sabinahanz syn měl stejně osypané nohy, když mu rostly zuby a měl teplotu. Byla jsem s tím u lékaře, ten mi řekl, že to je z teplot. A je pravda, že to takto měl většinou u teplot pravidelně.
@sabinahanz
Ruce noha pusa. To prejde, mozna mu pak sleze par nehtu. Dr. netreba.
Do 38,5 to neni horecka, to je fakt zbytecny srazet.
Uz je to par dni co jsem to tu resila, doktorka ze to muze byt i 6ta nemoc, crp bylo nizke-12.. teploty stale neustupuji, jen na chvili..mame furt kolem 38,3 az 39,3..rano je to lepsi teplotu nema ale behem dne uz zas podavame paralen cipky a nekdy uz i po 3h musime kombinovat s nurofenem cipkama..zhorsili se pupinky (viz foto)jsou daleko vetsi a jsou po celych nohach a rukach, na brise..je vikend jeli by jste na pohotovost
?
@sabinahanz píše:
Uz je to par dni co jsem to tu resila, doktorka ze to muze byt i 6ta nemoc, crp bylo nizke-12.. teploty stale neustupuji, jen na chvili..mame furt kolem 38,3 az 39,3..rano je to lepsi teplotu nema ale behem dne uz zas podavame paralen cipky a nekdy uz i po 3h musime kombinovat s nurofenem cipkama..zhorsili se pupinky (viz foto)jsou daleko vetsi a jsou po celych nohach a rukach, na brise..je vikend jeli by jste na pohotovost?
Co presne by s nim na te pohotovosti podle tebe meli udelat…?
Neudelaji nic
. Jenom si uzijes petihodinovy vylet.
@sabinahanz hele, tady ti každý napíše jo, jeď nebo ne, nejezdi. Ale matka jsi ty a pro pohodu dítěte a jeho uzdravení je důležitá pohoda tvoje. Takže pokud se bojíš, nejsi v klidu, zařiď se jak potřebuješ. Proto jsou tyhle dotazy na webech nakonec vcelku k ničemu, každý ti odpoví podle sebe, což je pro tebe relevantní asi jako sousedovic svíčková k obědu.
Syn u toho přišel o nehty, ale jinak byl průběh celkem klidný. Čekala jsem vždy, až nehet sleze sám a v tu chvíli měl pod ním už půlku nového.
Dekuju vsem za odpovedi..moc sem asi plasila no vite jak..moje prvni dite
![]()