Osypání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
16.12.10 10:28

Osypání

Ahoj, mám 16.m starou holčičku, přibližně před týdnem jsme byli na očkování proti zarděnkám na první vakcíně. Asi před dvěmi dny se mi celá osypala, všude po celém těle i v obličeji. Teploty nemá jen malé červené tečky, jako by krupičku, ale velmi suchou… Může to mít po tom očkování? nebo to je z něčeho jiného a raději navštívit lékaře? Mám to něčím mazat? Po 6.nemoci jsme měli krém lipobase, tak mažu tím, ale příjde mi že nepomáhá…
Poraďte prosím… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21524
16.12.10 10:34

osobně bych to tipla ne reakci na očkování. ale radši si zavolej k doktorce a poraď se. emimino není vševědoucí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.12.10 10:57

reakce v podobě teplot a osypání se může objevit 7-15den po očkování. Tipuji na reakci

Co s tím netuším:) První holka po očkování neměla žádnou takovou reakci, druhá zatím nebyla, čeká jí to na jaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.7.13 16:10

Prosím o radu
právě jsem prckovi - 3m objevila na bříšku takové červené malinké skvrnky, jakoby osypanej, ale nevystupuje to, jak třeba potničky
je to jen na bříšku. co by to mohlo být? mám to nějak rychle řešit s dr. nebo „to počká“? horečku nemá…kojím, dietní chybu jsem myslím neudělala (jen 2 dny zpět broskev :nevim: )a před 4dny byl na očkování synlorixu - tk že by to mělo souvislost? poraďte histerické prvomatce
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek