Osypání na zádech

423
29.9.11 11:40

Osypání na zádech

Zdravím.
Prosím o radu.Osypala som sa na zádech v dolnej polovičke a strašne to svědí.Myslím,že alergia to nieje,pretože som nejedla nič nové,žiadna nová chuť :-) Myslíte si,že to može byť zo stresu?Može dospelý dostať atopický ekzém?A čo by ste nato použili?Mám z lekárne pantenol a zodac ale akosi mi to nepomáha.Zrejme mi ostáva zájsť na kožné :-) Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
29.9.11 11:44
Stazina1 píše:
Zdravím.
Prosím o radu.Osypala som sa na zádech v dolnej polovičke a strašne to svědí.Myslím,že alergia to nieje,pretože som nejedla nič nové,žiadna nová chuť :-) Myslíte si,že to može byť zo stresu?Može dospelý dostať atopický ekzém?A čo by ste nato použili?Mám z lekárne pantenol a zodac ale akosi mi to nepomáha.Zrejme mi ostáva zájsť na kožné :-) Ďakujem

atopák dostat můžeš mě se objevil po 25 letech ale začínalo to strašně pomalu vylejzat nejdřív jako suchá kůže potom puchýřky a teď mam popraskanou celou ruku, zodac je na alergii..nemůže to být třeba s aviváže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.9.11 11:55

myslím,že nie.Na kožné sa mi velmi nechce.musela by som so sebou tahať aj naše mimi a nato fakt nemám chuť :-) ale ak mi to nezmizne tak budem musieť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
29.9.11 12:32

ahoj a nebolí to trošinku nebo jen svědí?Může to být počínající pásový opar,ale to by opravdu i bolelo.V dolních partiích zad je to typické.Ale jak říkám,i by to bolelo a nemohla by sis pomalu ani sáhnout na kůži.samozřejmě to může být i ten atop.ekzém,mám ho také,ale od malička nebo nějaká reakce na prací prášek,aviváž,oblečení.Takhle těžko radit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.9.11 12:36

Neměnila jsi prací prášek nebo aviváž? Nebo třeba šaptně vymáchané prádlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí