Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím.
Prosím o radu.Osypala som sa na zádech v dolnej polovičke a strašne to svědí.Myslím,že alergia to nieje,pretože som nejedla nič nové,žiadna nová chuť
Myslíte si,že to može byť zo stresu?Može dospelý dostať atopický ekzém?A čo by ste nato použili?Mám z lekárne pantenol a zodac ale akosi mi to nepomáha.Zrejme mi ostáva zájsť na kožné
Ďakujem
Stazina1 píše:
Zdravím.
Prosím o radu.Osypala som sa na zádech v dolnej polovičke a strašne to svědí.Myslím,že alergia to nieje,pretože som nejedla nič nové,žiadna nová chuťMyslíte si,že to može byť zo stresu?Može dospelý dostať atopický ekzém?A čo by ste nato použili?Mám z lekárne pantenol a zodac ale akosi mi to nepomáha.Zrejme mi ostáva zájsť na kožné
Ďakujem
atopák dostat můžeš mě se objevil po 25 letech ale začínalo to strašně pomalu vylejzat nejdřív jako suchá kůže potom puchýřky a teď mam popraskanou celou ruku, zodac je na alergii..nemůže to být třeba s aviváže?
myslím,že nie.Na kožné sa mi velmi nechce.musela by som so sebou tahať aj naše mimi a nato fakt nemám chuť
ale ak mi to nezmizne tak budem musieť
ahoj a nebolí to trošinku nebo jen svědí?Může to být počínající pásový opar,ale to by opravdu i bolelo.V dolních partiích zad je to typické.Ale jak říkám,i by to bolelo a nemohla by sis pomalu ani sáhnout na kůži.samozřejmě to může být i ten atop.ekzém,mám ho také,ale od malička nebo nějaká reakce na prací prášek,aviváž,oblečení.Takhle těžko radit ![]()
Neměnila jsi prací prášek nebo aviváž? Nebo třeba šaptně vymáchané prádlo ![]()