Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
mam docela intimní problém pro mě.
Trápí mě krev z konečníku. Trápila me i driv a letos jsem byla v květnu na kolonoskopii,kde nic nenašly,ale to byla krev jednou za čas.
Ale ted je to jiné, pobolívalo me parkat kolem pupíku a od minulého tydne od středy vzdy rano jsem mela nervy, že jsem sla nekolikrat na wc a jednou az dvakrat tam byla krev a ne malo:-( zadne problemy s tou potrebou nemam a tak sem pouzivala ty cipky ale nic,tak mam jen strach, je to i neprijmeny a zítra jdu k doktorce. Ta krev byla vzdy,kdyz jsem dostala nervy ze skoly atd..
Nemela jste nekdo tohle a co to bylo? Me je uz takovy blby chodit k doktorovi s tim.
netrim a ono me to tam vevnitr nic neboli , jen ta krev nevim odkud je
No já měla tenhle problém po porodu - brala jsem železo - sto dní to bylo
ale to je jasné, jde to ztuha, i když každý den, podle mě ti praskne cévka a je to z toho
jinak pak hemeroidy, ale to píšeš, že ne ![]()
kozisek jako doufam,ze to nic hrozneho nebude,ale jako driv jsem takove problemy nemela a kdz to trva uz par dni tak tam radsi zajdu…
jako jinak ja jako mam problemy s timhle - vetsinou to bud nejde nebo jde ,tak snazim se jist vic mléčnych vyrobku,activie a tak a vynechavam sladkosti atd..
Krev z konečníku mám když se mi rozjedou hemeroidy(ale to si myslím, že by na kolonoskopii bylo vidět) Manžel měl píštěl,ale to by asi taky bylo na kolonoskopii poznat. Nemáš náhodou nějakou potravinovou alergii-třeba na bílkovinu, ve střevech může kvasit a naleptávat stěnu-potom by tam ta krev mohla být.(u nás s tím má problém půl roční dcera,ale alergie může postihnout i dospěláka) ![]()
uju prave ze by to byo na te kolonoskopii videt a tam rekli,ze je vse v poradku…a jak se pozna ta alergie?
Ahoj ja mela stejny problem… sestricka mi rikala, ze pokud je krev jasne cervena byva to z praskle cevky a nebo z vnitrniho hemeroidu… taky jsem byla na vysetreni a nenasli mi nic jen popraskane zilky a z nich jsem krvacela…
Ja jsem zacala na doporuceni hodne pit a dost se mi to zlepsilo… nebo zkus laktobacily…
luci ja praveze hodne piju tak 3-4 litry denne…jako doufam,ze mi aspon veme krev a udela krev, minule to neudelala, rovnou me poslla tam ,tam ot udelali a dobry…
tak uvidis, ale myslim, ze to urcite nic nebude, moje mamka na to trpi kazdy mesic a taky ji nic nenasli…