Krev z konečníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucie46
26.9.11 17:10

Clovek se lekne to je jasny. A nemas vubec zac :palec:

• Citovat
  • Upravit
2404
26.9.11 17:18

Luci ale mam, zitra tam nepujdu tak vynervovana:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 18:11

Ahojky :kytka:
oživuji tuto diskuzi protože mám podobný problém jako zakladatelka…už skorem měsíc pozoruji krev ve stolici :oops: celkově se necítím nic moc, mám bolesti břicha ale ne pořád. Vypadá to asi takto, nejprve mě nečekaně rozbolí prudce břicho a zachvilku musím jít na toaletu kde pak po stolici krvácím z konečníku :oops: nejhorší je, že ta bolest břicha před stolicí mě chytne nečekaně kdekoliv a v tu chvíli jdu bolestí uplně do kolen :oops: :zed: nejhorší je, když to rozbolí někde v krámně atd. :( naštěstí ta prudká bolest zachvilku pomine a pak už je dobře..také jsem začala hubnout a to nechutenstvím netrpím a docela baštím na co mám chut' tak tomu nerozumím.
Neměla jste některá podobný problém? :nevim: já mám hrozný strach jít k doktorovi, vím, že mě to asi stejně nemine ale mám hrozný strach kdyby mě chtěl poslat na koloskopii nebo tak něco a také se stydím :oops:
Nemáte nějakou radu, co zkusit jíst, pít popřípadě nějaké čípky..děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16219
13.12.14 18:22

Kup v lékárně čípku Preparation H, pokud to jsou hemoroidy, zaberou ihned. Jestli je krev jasně červená, ukazuje to spíšna hemoroidy, jestli je krev tmavá, je už natrávená a odkazuje to k hlubšímu problému dále ve střevech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 18:26
@zrcadlo píše:
Kup v lékárně čípku Preparation H, pokud to jsou hemoroidy, zaberou ihned. Jestli je krev jasně červená, ukazuje to spíšna hemoroidy, jestli je krev tmavá, je už natrávená a odkazuje to k hlubšímu problému dále ve střevech.

Děkuji moc :hug: ty čípky zkusím. Krev je tmavé barvy :oops: ale třeba zaberou ty čípky…doufám

• Citovat
  • Upravit
746
13.12.14 18:29

Nekdy mam po stolici taky par kapek na toaletaku, ale zlobi me vnejsi hemeroid. I podle jasne cervene krve vim ze je to z toho. Cipky urcite zkus.
Ale asi bych neotalela s navstevou lekare, nikdy nevis. Vim ze to je neprijemny odhodlat se, ale bez. Dnes je vse diskretni.
Drzim palce at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
13.12.14 18:45
@Anonymní píše:
Děkuji moc :hug: ty čípky zkusím. Krev je tmavé barvy :oops: ale třeba zaberou ty čípky…doufám

No, budu držet palce, ale v souvislosti těch křečí v břiše a tmavší krve mě spíš napadá nějaká potravinová intolerance způsobující zánět střev. Z hemoroidů člověk nehubne :(, když čípky nezaberou do dvou dní, určitě běž k lékaři, čím dřív se případná nemoc potvrdí, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
13.12.14 18:52

Pokud je kev tmava, tak bych nevahala a sla k doktorovi, to je problem nekde vys zaludek a tak a nebo jak tu bylo receno, mohla by to byt fakt treba celiakie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 19:06

Asi budu opravdu muset jít k doktorovi :,( ale mám opravdu šílený strach :(
mám 5měsíční miminko a tak to budu muset nějak časově rozmezit kvůli hlídání(jsem na miminko sama, manžel odešel za milenkou).Stačí když skočím na gynekologii nebo musím rovnou k obvodnímu doktrorovi? Obvodáka mám 50km daleko…
pořád doufám, že je to jen stresového původu atak.
Děkuji za Váš čas a mějte se hezky. Krásný adventní čas :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
863
13.12.14 19:10

Na gynde ti neporadi, budes muset k obvodakovi. Nebo si zkus nasadit prisnou dietu, kde vysadis vsechen lepek a uvidis, jestli to pomuze, ale doktora neodkladej, vim ze ten strach je strasnej, ale ci driv se neco podchyti, tim je to lepsi a treba je to jen alergie na nejakou potravinu a bude to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.12.14 19:45
@Anonymní píše:
Ahojky :kytka:
oživuji tuto diskuzi protože mám podobný problém jako zakladatelka…už skorem měsíc pozoruji krev ve stolici :oops: celkově se necítím nic moc, mám bolesti břicha ale ne pořád. Vypadá to asi takto, nejprve mě nečekaně rozbolí prudce břicho a zachvilku musím jít na toaletu kde pak po stolici krvácím z konečníku :oops: nejhorší je, že ta bolest břicha před stolicí mě chytne nečekaně kdekoliv a v tu chvíli jdu bolestí uplně do kolen :oops: :zed: nejhorší je, když to rozbolí někde v krámně atd. :( naštěstí ta prudká bolest zachvilku pomine a pak už je dobře..také jsem začala hubnout a to nechutenstvím netrpím a docela baštím na co mám chut' tak tomu nerozumím.
Neměla jste některá podobný problém? :nevim: já mám hrozný strach jít k doktorovi, vím, že mě to asi stejně nemine ale mám hrozný strach kdyby mě chtěl poslat na koloskopii nebo tak něco a také se stydím :oops:
Nemáte nějakou radu, co zkusit jíst, pít popřípadě nějaké čípky..děkuji moc :kytka:

Ahojky, mám dost podobný problém :kytka:, trpím chronickými záněty střev. Někdy mám lepší týden, kdy mě ty bolestivé průjmy trápí třeba jen co druhý nebo třetí den, někdy je to ale mnohem horší, kdy brečím na záchodě třikrát denně.
Probíhá to tak, že najednou začnu cítit šílené křeče, které se bolestivě stupňují a dokud si to neodsedím na záchodě, nedá mi to pokoj. Kolikrát jsem to už málem nestihla. Jen doufám, že třeba ve svatební den by mi to mohlo dát pokoj. Po té hodině na záchodě se vždycky musím znovu nalíčit, ty bolesti jsou docela silné, tak mi v jednom kuse tečou slzy. Po těch průjmech často mívám i horečky, většinou tak hodinu nebo dvě po tom sezení na záchodě. Jednou jsem i omdlela z vyčerpání.
Je to dost limitující i v práci :|
Krev ve stolici jsem měla občas, ale ne pravidelně. Jsem i silný alergik, tak myslím že ty střeva jsou špatná i kvůli tomu. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
13.12.14 19:52

@majki.r OT: co tak čtu tvoje příspěvky, ty jsi „zdravá jako řípa“. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.12.14 19:53

@kve-tinka Jsem, mám bezvadnou karmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
13.12.14 19:55

@majki.r já jsem taky karmě něco udělala, bo jsem dneska zhučela ze schodů a mám výron jako kráva. Ještě že jsem neměla v rukách malého, ale jenom cukroví. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.12.14 19:57

@kve-tinka Ježkovy voči to musíš na sebe dávat pozor! :hug: Tak máš nohu v sádře, chuděrko? Na Vánoce, to je fakt špatná karma… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí