Otázka pro Pražačky – je to hezké v Hloubětíně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
5.1.20 16:42

@Prof. Farnsworth @Hanka1 @Sofierules jasně, uznávám, píšu jen, že se to tak říká. V karlíně se moc nepohybuju, za to v Libni dost často a někdy to kolem Palmovky za tmy není úplně příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.1.20 17:11
@pomme píše:
@Prof. Farnsworth @Hanka1 @Sofierules jasně, uznávám, píšu jen, že se to tak říká. V karlíně se moc nepohybuju, za to v Libni dost často a někdy to kolem Palmovky za tmy není úplně příjemné.

Kolem Palmovky a byvaleho autobusaku je to hnusné i za světla…

• Citovat
  • Upravit
1641
5.1.20 19:15

Hloubětín je v pohode, kolem hlavi jsou tam nizsi cinzaky, neni to nic zajímavého, spis obyc. V hotelu si muzes požádat o pokoj na druhou stranu, pokudbudou mit volne, tak ti vyhovi :) Jestli budete delší dobu, kupte si vicedenni jízdenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
5.1.20 20:23

@ivašot.
Hotel Pivovar jsem objevila jako první, protože je vlastně asi nejblíž areny,,,trošku mě odradily opakované recenze o celonočním hluku z nonstop baru, že je velká část ubytovací kapacity přímo nad ním. Vím, že na to se nedá úplně hledět, mohly to být náhody, navíc my nejedeme v sezoně, navíc jedeme v pracovním týdnu,,,ale přesto mě hotel Bella zaujal víc, i když je o něco dál. NIcméně Pivovar si nechávám v záloze, kdyby to v Belle neklaplo, díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
6.1.20 08:25
@Sofierules píše:
Tak to asi nejsi z Prahy… Karlín je v soucasne době velmi zajímavá a žádaná čtvrt…

V Praze je zadanej kdejakej kekel ;) tim chci rict, ze Praha je hnusna, ale je tam par lokalit co stoji za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.1.20 08:46

@Komsomol nejsi z Brna? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
6.1.20 08:51
@Sofierules píše:
@Komsomol nejsi z Brna? ;)

Ne nejsem. Ale kdybych mel porovnat Prahu a Brno, tak Brno je o neco lepsi lokalita. Jen je proste Praha hnusna a nerozumim tomu proc se tvarit, ze to tak neni :nevim: nic vzhledove krasneho na ni nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.1.20 08:54
@Komsomol píše:
Ne nejsem. Ale kdybych mel porovnat Prahu a Brno, tak Brno je o neco lepsi lokalita. Jen je proste Praha hnusna a nerozumim tomu proc se tvarit, ze to tak neni :nevim: nic vzhledove krasneho na ni nevidim

Tak urcite:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.1.20 10:17
@Komsomol píše:
V Praze je zadanej kdejakej kekel ;) tim chci rict, ze Praha je hnusna, ale je tam par lokalit co stoji za to

Děláš jak kdybys měl vilku na Ořechovce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3781
6.1.20 10:23
@Hanka1 píše:
Děláš jak kdybys měl vilku na Ořechovce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co ma s nazorem na estetiku mesta spolecneho Orechovka? Proste a jednoduse Praha neni moc krasne mesto. Co je na tom sloziteho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.1.20 11:06
@Komsomol píše:
Co ma s nazorem na estetiku mesta spolecneho Orechovka? Proste a jednoduse Praha neni moc krasne mesto. Co je na tom sloziteho? :nevim:

To je otázka vkusu každého soudruha. :P Mne treba prijde krasna…ale proti gustu…

• Citovat
  • Upravit
3585
6.1.20 11:09

Kdo mi změnil název diskuse? takhle bych se nikdy nezeptala :())))

Je mi jedno, jestli to je nebo není v Hloubětíně hezké, jsme tam jen na přespání, na to hezké si sjedeme do centra, takovou poznávačku. Šlo mi o bezpečnost a klid - nepřizpůsobiví občané a různé jiné živly a pod.

Takže ještě jednou díky, máme zamluven hotel v Hloubětíně a těšíme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.1.20 11:41
@Anik píše:
Kdo mi změnil název diskuse? takhle bych se nikdy nezeptala :())))

Je mi jedno, jestli to je nebo není v Hloubětíně hezké, jsme tam jen na přespání, na to hezké si sjedeme do centra, takovou poznávačku. Šlo mi o bezpečnost a klid - nepřizpůsobiví občané a různé jiné živly a pod.

Takže ještě jednou díky, máme zamluven hotel v Hloubětíně a těšíme se :)

Koukam zas nejaky aktivni admin :roll:

Zakladatelko uzijte si to a na co vubec do O2 jdete?

• Citovat
  • Upravit
3781
6.1.20 12:47
@Hanka1 píše:
To je otázka vkusu každého soudruha. :P Mne treba prijde krasna…ale proti gustu…

Tak to by me zajimalo co konkretne ti na ni prijde krasneho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
6.1.20 12:48

@Hanka1
Nějakej Harry Styles, klouček z anglické kapely One Direction,,,jde 14-letá dcera s kamoškama, já jenom jako doprovod na trase Brno-Praha, no a využijeme to k třídenní poznávačce Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová