Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth @Hanka1 @Sofierules jasně, uznávám, píšu jen, že se to tak říká. V karlíně se moc nepohybuju, za to v Libni dost často a někdy to kolem Palmovky za tmy není úplně příjemné.
@pomme píše:
@Prof. Farnsworth @Hanka1 @Sofierules jasně, uznávám, píšu jen, že se to tak říká. V karlíně se moc nepohybuju, za to v Libni dost často a někdy to kolem Palmovky za tmy není úplně příjemné.
Kolem Palmovky a byvaleho autobusaku je to hnusné i za světla…
Hloubětín je v pohode, kolem hlavi jsou tam nizsi cinzaky, neni to nic zajímavého, spis obyc. V hotelu si muzes požádat o pokoj na druhou stranu, pokudbudou mit volne, tak ti vyhovi
Jestli budete delší dobu, kupte si vicedenni jízdenku.
@ivašot.
Hotel Pivovar jsem objevila jako první, protože je vlastně asi nejblíž areny,,,trošku mě odradily opakované recenze o celonočním hluku z nonstop baru, že je velká část ubytovací kapacity přímo nad ním. Vím, že na to se nedá úplně hledět, mohly to být náhody, navíc my nejedeme v sezoně, navíc jedeme v pracovním týdnu,,,ale přesto mě hotel Bella zaujal víc, i když je o něco dál. NIcméně Pivovar si nechávám v záloze, kdyby to v Belle neklaplo, díky za tip.
@Sofierules píše:
Tak to asi nejsi z Prahy… Karlín je v soucasne době velmi zajímavá a žádaná čtvrt…
V Praze je zadanej kdejakej kekel
tim chci rict, ze Praha je hnusna, ale je tam par lokalit co stoji za to
@Sofierules píše:
@Komsomol nejsi z Brna?
Ne nejsem. Ale kdybych mel porovnat Prahu a Brno, tak Brno je o neco lepsi lokalita. Jen je proste Praha hnusna a nerozumim tomu proc se tvarit, ze to tak neni
nic vzhledove krasneho na ni nevidim
@Komsomol píše:
Ne nejsem. Ale kdybych mel porovnat Prahu a Brno, tak Brno je o neco lepsi lokalita. Jen je proste Praha hnusna a nerozumim tomu proc se tvarit, ze to tak neninic vzhledove krasneho na ni nevidim
Tak urcite:-)
@Komsomol píše:
V Praze je zadanej kdejakej kekeltim chci rict, ze Praha je hnusna, ale je tam par lokalit co stoji za to
Děláš jak kdybys měl vilku na Ořechovce…
![]()
@Hanka1 píše:
Děláš jak kdybys měl vilku na Ořechovce…![]()
![]()
Co ma s nazorem na estetiku mesta spolecneho Orechovka? Proste a jednoduse Praha neni moc krasne mesto. Co je na tom sloziteho? ![]()
@Komsomol píše:
Co ma s nazorem na estetiku mesta spolecneho Orechovka? Proste a jednoduse Praha neni moc krasne mesto. Co je na tom sloziteho?
To je otázka vkusu každého soudruha.
Mne treba prijde krasna…ale proti gustu…
Kdo mi změnil název diskuse? takhle bych se nikdy nezeptala
))))
Je mi jedno, jestli to je nebo není v Hloubětíně hezké, jsme tam jen na přespání, na to hezké si sjedeme do centra, takovou poznávačku. Šlo mi o bezpečnost a klid - nepřizpůsobiví občané a různé jiné živly a pod.
Takže ještě jednou díky, máme zamluven hotel v Hloubětíně a těšíme se ![]()
@Anik píše:
Kdo mi změnil název diskuse? takhle bych se nikdy nezeptala))))
Je mi jedno, jestli to je nebo není v Hloubětíně hezké, jsme tam jen na přespání, na to hezké si sjedeme do centra, takovou poznávačku. Šlo mi o bezpečnost a klid - nepřizpůsobiví občané a různé jiné živly a pod.
Takže ještě jednou díky, máme zamluven hotel v Hloubětíně a těšíme se
Koukam zas nejaky aktivni admin ![]()
Zakladatelko uzijte si to a na co vubec do O2 jdete?
@Hanka1 píše:
To je otázka vkusu každého soudruha.Mne treba prijde krasna…ale proti gustu…
Tak to by me zajimalo co konkretne ti na ni prijde krasneho? ![]()
@Hanka1
Nějakej Harry Styles, klouček z anglické kapely One Direction,,,jde 14-letá dcera s kamoškama, já jenom jako doprovod na trase Brno-Praha, no a využijeme to k třídenní poznávačce Prahy ![]()