Otcovská dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
4.11.14 17:48

No neplacene volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 17:48
@Markétka5 píše:
Ahoj. chtěla jsem se zeptat nemáte nějaké info o otcovské dovolené? neschválili něco nového?
Chtěla bych, aby manžel byl alespoň týden se mnou doma po porodu jde to nějak udělat, než aby si vzal dovolenou? děkuji

Muj byl na očr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.11.14 17:52

Nebo tak no. Nas se to bude tykat za par tydnu a partner si nahlasil normalni dovcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 17:57

@Markétka5 ne, nejde. Dovolenou nebo neplacené volno, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 17:57
@MilijonDolarBejby píše:
Muj byl na očr

ale s druhým dítkem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
4.11.14 18:01

@Markétka5 stále to nejde, žádná otcovská dovolená neexistuje. Musí si vzít dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 18:07
@martina.se píše:
ale s druhým dítkem, ne?

Me napsala moje obvodni papir, tak myslim, ze je to jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 18:11
@MilijonDolarBejby píše:
Me napsala moje obvodni papir, tak myslim, ze je to jedno :D
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
4.11.14 18:13

@martina.se Tak někteří doktoři to napíší i na ženu, že ona potřebuje aby o ní někdo pečoval, i když to malinko postrádá logiku, to by ji z porodnice těžko pustili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 18:15
@martina.se píše:
8o

ja jsem hodne krvacela a mela nejaky potize, takze bezproblemu napsala papir pro manzela do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 18:17
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Tak někteří doktoři to napíší i na ženu, že ona potřebuje aby o ní někdo pečoval, i když to malinko postrádá logiku, to by ji z porodnice těžko pustili

Jj, moznosti je nekolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 18:17
@j.a.n.i1 píše:

však právě - vždyť ji nemají pustit, pokud není v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 18:18
@MilijonDolarBejby píše:
ja jsem hodne krvacela a mela nejaky potize, takze bezproblemu napsala papir pro manzela do prace

twl.. to jsem měla vědět.. já ztratila 2 l krve a malý má vvv, přesto jsme neměli ani dovču, ani ošetřovačku, nic.. prostě když jsem šli dom, tak jsem musela fungovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 18:20
@martina.se píše:
twl.. to jsem měla vědět.. já ztratila 2 l krve a malý má vvv, přesto jsme neměli ani dovču, ani ošetřovačku, nic.. prostě když jsem šli dom, tak jsem musela fungovat :think:

To asi zalezi na dr. V porodnici jsem problemy nemela. To az pak a nejhorsi to bylo po sestinedeli, kdy jsew dostala bolesti a krvacela jsem furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
4.11.14 18:45
@MilijonDolarBejby píše:
To asi zalezi na dr. V porodnici jsem problemy nemela. To az pak a nejhorsi to bylo po sestinedeli, kdy jsew dostala bolesti a krvacela jsem furt

Tak pokud jsi mela problemy az po propusteni z porodnice, tak to smysl dava. Ovsem byl doma, aby pecoval o tebe, ne o dite. Takze bez vazneho duvodu( nemoc matky) zadny podobny narok neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat