Otcovská dovolená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Markétka5 píše:
Ahoj. chtěla jsem se zeptat nemáte nějaké info o otcovské dovolené? neschválili něco nového?
Chtěla bych, aby manžel byl alespoň týden se mnou doma po porodu jde to nějak udělat, než aby si vzal dovolenou? děkuji
Muj byl na očr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo tak no. Nas se to bude tykat za par tydnu a partner si nahlasil normalni dovcu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markétka5 ne, nejde. Dovolenou nebo neplacené volno, jinak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
Muj byl na očr
ale s druhým dítkem, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markétka5 stále to nejde, žádná otcovská dovolená neexistuje. Musí si vzít dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
ale s druhým dítkem, ne?
Me napsala moje obvodni papir, tak myslim, ze je to jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
Me napsala moje obvodni papir, tak myslim, ze je to jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Tak někteří doktoři to napíší i na ženu, že ona potřebuje aby o ní někdo pečoval, i když to malinko postrádá logiku, to by ji z porodnice těžko pustili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
ja jsem hodne krvacela a mela nejaky potize, takze bezproblemu napsala papir pro manzela do prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Tak někteří doktoři to napíší i na ženu, že ona potřebuje aby o ní někdo pečoval, i když to malinko postrádá logiku, to by ji z porodnice těžko pustili
Jj, moznosti je nekolik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
však právě - vždyť ji nemají pustit, pokud není v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
ja jsem hodne krvacela a mela nejaky potize, takze bezproblemu napsala papir pro manzela do prace
twl.. to jsem měla vědět.. já ztratila 2 l krve a malý má vvv, přesto jsme neměli ani dovču, ani ošetřovačku, nic.. prostě když jsem šli dom, tak jsem musela fungovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
twl.. to jsem měla vědět.. já ztratila 2 l krve a malý má vvv, přesto jsme neměli ani dovču, ani ošetřovačku, nic.. prostě když jsem šli dom, tak jsem musela fungovat
To asi zalezi na dr. V porodnici jsem problemy nemela. To az pak a nejhorsi to bylo po sestinedeli, kdy jsew dostala bolesti a krvacela jsem furt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
To asi zalezi na dr. V porodnici jsem problemy nemela. To az pak a nejhorsi to bylo po sestinedeli, kdy jsew dostala bolesti a krvacela jsem furt
Tak pokud jsi mela problemy az po propusteni z porodnice, tak to smysl dava. Ovsem byl doma, aby pecoval o tebe, ne o dite. Takze bez vazneho duvodu( nemoc matky) zadny podobny narok neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit