Otcovská dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
4.11.14 18:53

@martina.se Kamardádka byla po císaři, chlapovi na poslední chvíli zrušili v práci dovolenou a nebyla s nima řeč, tak si vzal OČR na ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 19:28
@MilijonDolarBejby píše:
To asi zalezi na dr. V porodnici jsem problemy nemela. To az pak a nejhorsi to bylo po sestinedeli, kdy jsew dostala bolesti a krvacela jsem furt

tak po šestinedělí jo. Já myslela, že po propuštění z nemocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.14 19:36
@Svistice píše:
@martina.se Kamardádka byla po císaři, chlapovi na poslední chvíli zrušili v práci dovolenou a nebyla s nima řeč, tak si vzal OČR na ní. :nevim:

po císaři to snad aji pochopim. I když je fakt, že prostě by správně ženskou neměli z nemocnice pustit, když není schopna se postarat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.11.14 19:42

@martina.se Tak ona docela byla, ale znáš to, jeden den jí bylo líp, další hůř, takže doma se někdo určitě šiknul.

Jinak samozřejmě nejlepší je, když si chlap vezme normoš dovolenou. Jak tak tady ale někde čtu, tak někteří zaměstnavatelé jsou h. ovada a dělá jim radost házet lidem klacky pod nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 06:43
@mroe píše:
Tak pokud jsi mela problemy az po propusteni z porodnice, tak to smysl dava. Ovsem byl doma, aby pecoval o tebe, ne o dite. Takze bez vazneho duvodu( nemoc matky) zadny podobny narok neni.

Klidne mi to mohla napsat detska dr, to je jedno. On mel napsanyho neco ve stylu, ze pro nemoc matky musi pmdcovat o dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 06:47
@martina.se píše:
tak po šestinedělí jo. Já myslela, že po propuštění z nemocnice..
To jsem spatne napsala blbe asi. Sice mam potize doted, ale chlap mel ocr hned dalsi den po propusteni z porodnice. Divim se, ze tobe to dr nenapsal, urcite jsi na to mela narok. Ale jak rikam, asi zalezi na doktorovi
@Svistice píše:
@martina.se Tak ona docela byla, ale znáš to, jeden den jí bylo líp, další hůř, takže doma se někdo určitě šiknul.Jinak samozřejmě nejlepší je, když si chlap vezme normoš dovolenou. Jak tak tady ale někde čtu, tak někteří zaměstnavatelé jsou h. ovada a dělá jim radost házet lidem klacky pod nohy.

jo, nekteri jsou kreteni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
5.11.14 22:45
@MilijonDolarBejby píše:
Klidne mi to mohla napsat detska dr, to je jedno. On mel napsanyho neco ve stylu, ze pro nemoc matky musi pmdcovat o dite

Ne, detska to napsat nemuze, protoze o dite ma pecovat matka, ktera jse s nim na MD a dite je zdrave. Otec o nej muze pecoavt( a mit to omluvene), kdyz neni matka schopna, takze je to vazano na nemoc matky( a tedy to ma vystavit obvodak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.14 07:00
@mroe píše:
Ne, detska to napsat nemuze, protoze o dite ma pecovat matka, ktera jse s nim na MD a dite je zdrave. Otec o nej muze pecoavt( a mit to omluvene), kdyz neni matka schopna, takze je to vazano na nemoc matky( a tedy to ma vystavit obvodak).

My mame deti 2, takze klidne to napsat mohla :-) nevim, jak to ma zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat