Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@AnonymniAnon píše:… takže co bys čekala, že teda tady všechny svorně budeme nadávat a hanit tvého ex jen proto, že jsi nám vylíčila vaši situaci z tvého úhlu pohledu??? Každá mince má dvě strany a věř, že vím, jaké to je řešit styk s otcem dítěte v situaci, kdy to prostě nefunguje… to, že teď je to v klidu je u nás výsledek 7dmi leté práce… a víš, proč to funguje,? Protože jsem kolem sebe nekopala jak malá, uražená holka, protože jsem se musela povznést a neřešit žabomyší války a protože holt jsem musela udělat více ústupků než ex…
ANo jiste ze mam.Je videt ze hledate chybu tak proc sem vůbec pisete, kdyz nevite jaka je situace a jak se matka muze citit když jeji dite není v bezpeci, ono se lehce všechno napise.
to, že více ustupuji je proto, že manžel je beran, který prostě neuhne a já měla dvě možnosti--- buď budu kopat a nebo udělám vše proto, abych měla klid… co chceš ty???… pokud tvé dítě nechce k otci chodit, tak to zkus s ex probrat…pokud cítíš, že dítěti hrozí nebezpečí, tak se obrať na soud… nicméně… nic víc jsi nám moc neřekla, napsala jsi kusé informace, nemůžeš čekat, že tady umíme číst mezi řádky…