Otec brigáda dcery
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Najdi si brigádu někde jinde a budeš mít klid. Patnáctiletá holka na stavbu nepatří. Vůbec se divím, že tě tam vzali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehledej si brigádu nikde. Rodiče mají zákonnou povinnost tě živit. Po takovém výstupu by mě ani nehlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15 letá dívka nepatří na stavbu navíc nemůžeš pracovat déle než 6 hodin denně. Respektive to může být 8 ale pak jen 4 dny v týdnu. Nemyslím si že by tato práce byla úplně v souladu s tím jak by to správně mělo být.
Měla sis najít brigádu podle svého uvážení.
- Citovat
- Upravit
A to sis teda našla ty nebo ti ji dohodil táta? Proč sis nehledala něco lehčího? Tady bych skončila a snažila se najít něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat je můj táta normální, protože našla jsem si brigádu je mi 15 a ta brigáda není lehká je to spíš pro chlapy jsou to stavbařské činnosti, no a byla jsem tam 1 den je to venku je horko bolí mě hlava zada všechno protože cely den jsem na nohou, lidé dělají horší práce a déle ale mě je 15 a je to moje první brigáda a takovou jsem si nepředstavovala vzala jsem to kvůli tátovi aby byl spokojený že něco dělám, přitom jsem měla plno možností jinde a to mi řekl že ne, no a dnes jsem měla jít do práce zas v 5 ráno, táta přišel a říká ty jako nejdeš do práce? a já že mě bolí všechno a on mě začal urážet že jsem blbá dcera k ničemu, že jsem srac*a a je na mě furt jen hnusný a máma bude na jeho straně, přitom na brigádě mi řekli že do práce každý den nemusím je to jen na me ale můj táta nic nechápe dělá ze mě nejhorší dceru na světě.
píšeš, že sis brigádu našla ty - proč proboha ve stavebnictví? proč ne třeba v obchodě, práce ve stavebnictví nebude asi nejvhodnější pro 15letou holku, a také se divím, že tě tam vzali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:Úžasný přístup
Nehledej si brigádu nikde. Rodiče mají zákonnou povinnost tě živit. Po takovém výstupu by mě ani nehlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty už máš ukončenou povinnou školní docházku? Jestli ne, na brigádu ani oficiálně nesmíš. Jestli ano, najdi si něco lehčího.
Příspěvek upraven 03.08.22 v 13:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat je můj táta normální, protože našla jsem si brigádu je mi 15 a ta brigáda není lehká je to spíš pro chlapy jsou to stavbařské činnosti, no a byla jsem tam 1 den je to venku je horko bolí mě hlava zada všechno protože cely den jsem na nohou, lidé dělají horší práce a déle ale mě je 15 a je to moje první brigáda a takovou jsem si nepředstavovala vzala jsem to kvůli tátovi aby byl spokojený že něco dělám, přitom jsem měla plno možností jinde a to mi řekl že ne, no a dnes jsem měla jít do práce zas v 5 ráno, táta přišel a říká ty jako nejdeš do práce? a já že mě bolí všechno a on mě začal urážet že jsem blbá dcera k ničemu, že jsem srac*a a je na mě furt jen hnusný a máma bude na jeho straně, přitom na brigádě mi řekli že do práce každý den nemusím je to jen na me ale můj táta nic nechápe dělá ze mě nejhorší dceru na světě.
tvůj otec to jednoznačně přehnal. předpokládám, že brigáda není jediný problém, který mezi sebou máte.
co se brigády týká, jak jsi to vyřešila se zaměstnavatelem? domluvila ses s ním včera na ukončení brigády a písemně jste si to podepsali, nebo jsi na to prostě hodila bobek a dneska nepřišla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit