Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nebyla bych hystericka a dceru mu dala. Pokud jsou ti lide v karantene, tak s nimi byl tezko na kaficku.
Myslím, že pro tyto situace už je guidline. Optej se na patřičných úřadech.
@elinka90 hystericka nejsem, ale dcera trpí silným astmatem, je pochopitelné že se o ní bojím
@Anonymní píše:
@Pruhovaný_mýval děkuji, to jsem nevěděla
Nicméně pokud není sám nakažený nebo v karanténě, nejsou tvé šance velké.
Myslim ze karanteny z Italie uz musi o vikendu skoncit, vzdyt uz jsou dlouho zavrene hranice.
Jestli je normalni, dej mu ji, jestli neni, tak je to blbe ![]()
Myslím že pokud není otec úplné mačo tak kdyby byla nějaká možnost že by se dcera nakazila tak by to s tebou snad konzultoval.
@Anonymní píše:
S otcem mé dcery nežiji, každý máme své životy, vždy jsme se shodli, ale teď je to mezi náma strašné. Žije v Praze, každých 14 dní na víkend si bere dceru, následující víkend by ji měl mít zase, ovšem řekla jsem že počkáme až se situace uklidní..a ejhlehned jsem ta která mu háže klacky pod nohy a kdesi cos. Vím že pár jeho blízkých bylo v Itálii kdy to tam vypuklo, bohužel, vím že lidi kteří jsou kolem něj jsou v karanténě.. pochopitelně se bojím tam dceru odvést. Prosím jak tuto situaci vyřešit?
dceru mu dát. Vždyt to může být na měsíce. zkus se vžít do situace obráceně - uvízla by u otce - byla by jsi ochotná se kvuli karanténě smířit s tím, že jí 2 měsíce neuvidíš?
Nebo navrhni náhradu - každý víkend po ukončení karantény?
@Anonymní píše:
S otcem mé dcery nežiji, každý máme své životy, vždy jsme se shodli, ale teď je to mezi náma strašné. Žije v Praze, každých 14 dní na víkend si bere dceru, následující víkend by ji měl mít zase, ovšem řekla jsem že počkáme až se situace uklidní..a ejhlehned jsem ta která mu háže klacky pod nohy a kdesi cos. Vím že pár jeho blízkých bylo v Itálii kdy to tam vypuklo, bohužel, vím že lidi kteří jsou kolem něj jsou v karanténě.. pochopitelně se bojím tam dceru odvést. Prosím jak tuto situaci vyřešit?
No tak hlavně si to vyřeš sama ve své hlavě. Dítě není zboží k půjčování. Otázkou zůstává, jestli je to mezi vámi tak strašné, nebo jsi ženská, co má dítě v péči a sama je jak megera. Dohoda, nebo tvůj příkaz bývalému?
S otcem mé dcery nežiji, každý máme své životy, vždy jsme se shodli, ale teď je to mezi náma strašné. Žije v Praze, každých 14 dní na víkend si bere dceru, následující víkend by ji měl mít zase, ovšem řekla jsem že počkáme až se situace uklidní..a ejhle
hned jsem ta která mu háže klacky pod nohy a kdesi cos. Vím že pár jeho blízkých bylo v Itálii kdy to tam vypuklo, bohužel, vím že lidi kteří jsou kolem něj jsou v karanténě.. pochopitelně se bojím tam dceru odvést. Prosím jak tuto situaci vyřešit?