Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Nic. S otcem nic resit nemusite. Vyreste si bydleni a vztah atd. se svym pritelem.
Proč si dcera musí vždy brát za muže stejný typ muže, jako je její otec?
Na sociálku si zajděte sama požádat o svěření do péče. Klidně zajděte na ospod se poradit. To násilí máte nějaký důkaz? Hlásila jste to někdy?
@Božislava píše:
Nemusí. Já mám pravý opak mého otce. Jak se někdo projevil jako on tak byl konec. Jinak bych na tom byla podobně jako zakladatelka a jako bonus ještě nějakou pohlavní nemoc.
Svereni do pece mam podane, chlap he odtehovany, od nedele, mamu nemam, zemrela.
@Anonymní píše:
Svereni do pece mam podane, chlap he odtehovany, od nedele, mamu nemam, zemrela.
Se svym otcem nemusis resit nic. Vyrid so svereni deti do pece, alimenty pripadne bydleni s otcem svych deti.
Socialka a soud jiste radi podpori svereni deti do pece alkoholickemu otci ci dedeckovi a ti dva vejlupkove se o deticky jiste radi postaraji. ![]()
@Božislava píše:
Protoze ma tu svou povestnou intuici preci
@Anonymní píše:
Prerusila bych s otcem kontakt, maximalne bych mu napsala, ze nic resit nebudu, ze to neni jeho vec. ![]()
@Mika.ella1 ano, to bych nejraději udelala, nicméně, neni to tak jednoduché, kdyby bylo, udelam to.
Ahojky holky
Jsem vyřízená
Rozesla jsem se s pritelem, po 8letem vztahu, ze ktereho mame 2syny, 2a4roky.
Nebylo to unahlene rozhodnuti, je to dlouhodoby problém, alkohol, domaci nasili????
S mym otcem mam tez slozity vztah, tez alkol
navic, on je ten, kterej ma vzdycky pravdu a tecka. Na zensky ma nazor, sluzka a do postele. ????Jenze bydlime ve stejne vesnici. A pn si mysli ze muze vsechno. Takze, o víkendu si byl chlap stezovat, ze se s ním rozechazim, udelal tam ze me blbku a protoze drzi pri nem, dnes mi volal otec, kdy budu doma ze to chce resit!!! Ze me uda socialce, ze mi vezmou deti, ze jsem pi.. Aa tak, proste hnus.
Uplne se desim co bude,
Co by jste dělali na mem miste?
Nemam vubec zadnou podporu