Otec u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
20.4.11 16:29
Pettulle píše:
kacerval píše:
Ahoj,me bylo 17,kdyz jsem rodila ale za 6dnu mi bylo 18,mela jsem ho tam a my jsme platili 750kc

No jo, jenže ten tvuj už byl plnoletej a ona se ptá na toho svýho. Tebe musej vzít v porodnici s jakymkoli věkem. :wink:

Příspěvek upraven 20.04.11 v 13:41

ne asi :mrgreen: jakožeby tě nepustili rodit kvůli tomu, že nejsi plnoletá :DDD myslim, že s tim klukem to bdue ale podobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.4.11 16:32
Lamiia píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Ahoj,me bylo 17,kdyz jsem rodila ale za 6dnu mi bylo 18,mela jsem ho tam a my jsme platili 750kc

No jo, jenže ten tvuj už byl plnoletej a ona se ptá na toho svýho. Tebe musej vzít v porodnici s jakymkoli věkem. :wink:

ne asi :mrgreen: jakožeby tě nepustili rodit kvůli tomu, že nejsi plnoletá :DDD myslim, že s tim klukem to bdue ale podobný…

ne ja to myslela jinak,ze jako nezletila jsem tam mohla mit chlapa chapes to?Jelikoz co jsem slysela,tak kamoska tam mit kluka nemohla,ted uz plnoletej ale ona ne,jsem si to blbe precetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.4.11 16:48
kacerval píše:
Lamiia píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:

ne ja to myslela jinak,ze jako nezletila jsem tam mohla mit chlapa chapes to?Jelikoz co jsem slysela,tak kamoska tam mit kluka nemohla,ted uz plnoletej ale ona ne,jsem si to blbe precetla

aha.. fakt jo? Tak to je nářez… to nechápu proč to nedovolej.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.4.11 17:06
Lamiia píše:
kacerval píše:
Lamiia píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:

aha.. fakt jo? Tak to je nářez… to nechápu proč to nedovolej.. :/

jj,tak ja to taky nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
20.4.11 20:57
Verca182 píše:
My v Příbrami neplatili za přítomnost otce nic.
S tím věkem nevím, vzhledem k tomu, že bys měla odevzdat prohlášení o jménu dítěte, kde jsou psaní oba rodiče s rodnými čísly atd, tak jeho věk vědět budou.. Ale pokud není pod zákonem :pankac: tak nevidím žádný problém. Je přece tvoje věc, koho chceš mít u porodu :palec:

Tak ale zas pokud se vezmou, tak budou zplnoletnění a pokud ne, tak nemusí otce v porodnici uvádět a přesto může být u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.4.11 12:31
Lily007 píše:
Dobrý den, chtěla sem zeptat, zda může být otec u porodu když mu ještě nebylo 18 let. A kolik se platí?Předem děkuji za odpověď

otec u porodu muze byt i kdyz neni plnolety ja budu platit 200kc za doprovod a jdu rodit do prerova:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí