Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pettulle píše:kacerval píše:
Ahoj,me bylo 17,kdyz jsem rodila ale za 6dnu mi bylo 18,mela jsem ho tam a my jsme platili 750kcNo jo, jenže ten tvuj už byl plnoletej a ona se ptá na toho svýho. Tebe musej vzít v porodnici s jakymkoli věkem.
Příspěvek upraven 20.04.11 v 13:41
ne asi
jakožeby tě nepustili rodit kvůli tomu, že nejsi plnoletá
myslim, že s tim klukem to bdue ale podobný…
Lamiia píše:Pettulle píše:ne asikacerval píše:
Ahoj,me bylo 17,kdyz jsem rodila ale za 6dnu mi bylo 18,mela jsem ho tam a my jsme platili 750kcNo jo, jenže ten tvuj už byl plnoletej a ona se ptá na toho svýho. Tebe musej vzít v porodnici s jakymkoli věkem.
Příspěvek upraven 20.04.11 v 13:41jakožeby tě nepustili rodit kvůli tomu, že nejsi plnoletá
ne ja to myslela jinak,ze jako nezletila jsem tam mohla mit chlapa chapes to?Jelikoz co jsem slysela,tak kamoska tam mit kluka nemohla,ted uz plnoletej ale ona ne,jsem si to blbe precetla
kacerval píše:Lamiia píše:ne ja to myslela jinak,ze jako nezletila jsem tam mohla mit chlapa chapes to?Jelikoz co jsem slysela,tak kamoska tam mit kluka nemohla,ted uz plnoletej ale ona ne,jsem si to blbe precetlaPettulle píše:ne asikacerval píše:
Příspěvek upraven 20.04.11 v 13:41jakožeby tě nepustili rodit kvůli tomu, že nejsi plnoletá
aha.. fakt jo? Tak to je nářez… to nechápu proč to nedovolej.. :/
Lamiia píše:kacerval píše:aha.. fakt jo? Tak to je nářez… to nechápu proč to nedovolej.. :/Lamiia píše:ne ja to myslela jinak,ze jako nezletila jsem tam mohla mit chlapa chapes to?Jelikoz co jsem slysela,tak kamoska tam mit kluka nemohla,ted uz plnoletej ale ona ne,jsem si to blbe precetlaPettulle píše:ne asikacerval píše:
jj,tak ja to taky nechapu
Verca182 píše:
My v Příbrami neplatili za přítomnost otce nic.
S tím věkem nevím, vzhledem k tomu, že bys měla odevzdat prohlášení o jménu dítěte, kde jsou psaní oba rodiče s rodnými čísly atd, tak jeho věk vědět budou.. Ale pokud není pod zákonemtak nevidím žádný problém. Je přece tvoje věc, koho chceš mít u porodu
Tak ale zas pokud se vezmou, tak budou zplnoletnění a pokud ne, tak nemusí otce v porodnici uvádět a přesto může být u porodu.
Lily007 píše:
Dobrý den, chtěla sem zeptat, zda může být otec u porodu když mu ještě nebylo 18 let. A kolik se platí?Předem děkuji za odpověď
otec u porodu muze byt i kdyz neni plnolety ja budu platit 200kc za doprovod a jdu rodit do prerova:)