Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky jsem tady dnes poprvé možná proto že už jsem dost na dně a potřebuji se s někým poradit. S manželem jsme dvakrát přišli o miminko jednou v 10tt zamlklé těhu., a podruhé 8tt hematom a krvácení. Teď mi akorát bude končit šestinedělí. Přirozeně bych chtěla otěhotnět co nejdříve. Ale problém je že manžel marodí se zádama byl na operaci plotýnek a nyní bere spoustu prášků. Nemáte s tím některá zkušenost? kdyby jsme otěhotněli mohli by ty prášky ohrozit miminko? Hrozně bych chtěla být máma. A děkuji za každou reakci.
Když přítel bral léky, které ovlivňují plodnost, bylo to napsáno v příbalovém letáku.
Takže pročíst příbaláky, jestli tam něco nebude…
Jinak asi obecně milion léků nebude nejzdravějších, nevím, jaký vliv by to mohlo mít na spermie - ale poškozená spermie by vajíčko neoplodnila
![]()
Přeju, aby už to vyšlo… ![]()
Ahojky moc děkuji za reakci. V tom letáku je jen že lék není vhodný pro těhotné a kojící ženy, ale o plodnosti nic. Taky už bych si přála aby to vyšlo ![]()
Pipet píše:
Když přítel bral léky, které ovlivňují plodnost, bylo to napsáno v příbalovém letáku.
Takže pročíst příbaláky, jestli tam něco nebude…
Jinak asi obecně milion léků nebude nejzdravějších, nevím, jaký vliv by to mohlo mít na spermie - ale poškozená spermie by vajíčko neoplodnila![]()
Přeju, aby už to vyšlo…
No nevím, ale u spousty zamlklých těhu doktoři říkají, že vajíčko mohla oplodnit špatná spermie, tak né že né! Ale jinak si myslím, že když léky bere chlap, tak nějak by to vadit nemělo.