Velmi krátký cyklus?

973
28.4.11 19:18

Velmi krátký cyklus ??

Ahojky, chtěla bych Vás poprosit o radu, máte-li některá stejný problém …
Dlouhá léta mám cyklus 26 dnů, jak před porodem, tak po porodu, poslední cyklus byl 28 dnů a teď po 13ti dnech jsem dostala měsíčky zase… s manželem se začínáme snažit o miminko, nikdy se mi to takhle nestalo (antikoncepci neberu cca dva a půl roku), tak tím se mi to rozhodit nemohlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
28.4.11 19:33

Může to být jen nějaká nerovnováha v hormonech. Uvidíš jak dlouho budeš krvácet. Když tak k dr. Vůbec, kdyby se to opakovalo…

A krvácíš nebo špiníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
28.4.11 20:14

To bude nějaký úlet, pokud se to nebude opakovat, hodila bych to za hlavu. Pokud by to bylo častěji, tak to samozřejmě moc OK není, zmatek v hormonech a šance na otěhotnění nic moc, o tom by měl doktor vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
28.4.11 20:21
kamiŠ píše:
Může to být jen nějaká nerovnováha v hormonech. Uvidíš jak dlouho budeš krvácet. Když tak k dr. Vůbec, kdyby se to opakovalo…A krvácíš nebo špiníš?

Krvácím … normálně ms, jak vždycky, akorát o tolik dřív … a je to teda dnes první den …
Počkám tenhle měsíc, jestli to bude jen úlet …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.4.11 21:14

to mas zahnizdovani mimiska ja jsme to mela taky tak uplne stejne.mam taky cyklus 25dni a jednou se mi mrcha zpozdila dva dny a kdyz po dvou dnech zpozdeni prisla tak trvala jen tri dny coz bylo u me divny a tak jsme zkusila testnout a byl tam slaboukej duch-bylo to 18den po ovulaci jinak 31den cyklus ale bouzel u me to skoncilo nezdarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.4.11 10:50

To mě mrzí :-(. No u sebe nemyslím, že by tam mimísek byl, protože jsou normálně silně jako každé jiné, uvidím, jak dlouho budou trvat, ale spíš se mi asi nějak splašily hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.4.11 13:32

ja byt tebou zajdusi za doktorkou at mi udela krevni rozbor na hormony a mineraly.muze se stat ze mas nadbytek progesteronu.progesteron se za normalni situace vyplavuje od poloviny cyklus a zpusobuje rust sliznice a popripade udrzeni těhu,a pokud nedojde k oplodneni nasleduje červena mrcha.pokud ho mas nadbytek muze zpusobyt krvaceni mimo cyklus.doktorka ti da leky na upraveni cyklu a uvidis sama ze jak zazrakem budes těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí