Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
jak rikas, ze u nas zenskych je mozne vsechno, tak to samozrejme sedi
Ale takhle bych rekla, ze tehotenstvi v tomto pripade je temer nemozne.. ale to ti nikdy nikdo takhle nerekne. ![]()
Takhle…pokud MS přišla tech 6 dní po styku(jestli teda dobře počítám) tak k otěhotnění na 99%nedoslo protože už bylo po ovulaci (ta bývá cca 14 dní před MS) k otěhotnění těsně před termínem očekávané MS dojde proto, že je opožděná ovulace oproti normálu a ta MS pak nedorazí nebo přijde jen nějaké slabé špinění které ale už právě souvisí s počínajícím těhotenstvím…
Dobrý den děvčata, vím že se to tu už řešilo, ale vše je staršího data, tak to zkusím obnovit 😊 můžu se zeptat, kolik z vás otěhotnělo těsně před ms, která se následně i dostavila? Cykly myvam poslední rok rozházené, někdy 28 dní, někdy 34. Když se to jeden měsíc hodí do normálu na těch 30,co mám celý život, tak další měsíc to buď přijde dřív nebo o dost později. 3 dny před ms jsem měla nechráněný styk se vším všudy s tím, že se přece nemůže nic stát. Ms měla 3 dny zpoždění (beru podle cyklu 30,ovu nehlidam). No a teď to ve mě hloda, když tu čtu, že tu je plno mamin, které opravdu před tou MS otěhotněly 🙈 dvě děti už mám a jedno tehu nedopadlo, vím že se zadarilo vždy hned těsně po ms, ale už to je pár let. Je to 10 dní od toho styku, takže nějaký testování by teď nemělo smysl, celkově vím, že je šance opravdu minimální, ale fakt to ve mě začalo hlodat co když 🙈 😅 jinak třeba zrovna včera jsem četla na fb, paní 39 šla na gyndu na preventivku a odcházela ve velkým šoku s těhotenskou průkazkou a je ve 21 tt a to má tělísko mirena. U nás ženských je možný fakt úplně všechno 😂