Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Zakladam diskusi pro snažilky s tím, že tento měsíc se prostě už musì zadařit
Jak dlouho se snažíte o miminko? Já vysadila HA v srpnu…a stále nic ![]()
Od Prosince 2016.. takže jenom chvíli. A teď čekáme na dvě //
@Gábinkaa9 myslis ze se zadarilo? Nejake priznaky? Ja tento mesic asi pokusim ovu testy. Chtela jsem to nechat na prirode…ale kdyz to nejde, pokusim se trochu pomoct.
Ahoj holky, my to tenhle měsíc zkusili poprvé
… Dnes jsem asi 3DPO, MS nečekám příští neděli
co Vy? ![]()
Ahojte my se nesnažila děti už máme ale stala se nám nehoda a teď čekáme zda ms cca 20-22 dojde jelikož mě od druhého dne co byl sex bolí břicho lehce na ms a o prsach už 8 dní ani nemluvím :/
Příznaky hledám každý měsíc…a vždy si už myslím, že se zadařilo. A mrcha vzdy dorazi
Musim se prestat tak pozorovat.
@Denji Já nevím jestli se zadařilo
doufám že jo. A příznaky…no tak dá se říct že jo. Jsem dost unavená bolí mě břicho atd
MS čekám koncem měsíce. Tak uvidíme
Snad budeš mít to štěstí a nebudeš mit takovou čekaci dobu jako ja…I kdyz jak jsem tak procitala, zadna dlouha doba to neni…ale pro me jo ![]()
Snad budeš mít to štěstí a nebudeš mit takovou čekaci dobu jako ja…I kdyz jak jsem tak procitala, zadna dlouha doba to neni…ale pro me jo ![]()
Tak jako dlouhá doba to není. Ale pokud to tom miminku toužíš strašně moc tak to pro tebe dlouhá doba je
vidíš my se snažíme jenom chvilku a mám chuť si dělat každý den test ![]()
Přeji ti ať se brzo zadaři ![]()
@Gábinkaa9 ja vim ze to dlouga doba neni…ale me to prijde jsko vecnost…vubec ty mesice neutikaj
dekuju a Tobe take hodne zdaru.Me to urcite potka tento mesic ![]()
@Gábinkaa9 vzdyt rikam…ted se zadari.Tak dej vedet jak to probiha.Budu drzet palecky
@Denji Doufám že se zadaři
určitě dám vědět
a děkuji
taky budu držet palečky a dej vědět.
Tak se hlasim holky my to zkusily 20.1 no uvidime berem to tak nejak plan-neplan uzivame si a neresime ovu atd az prijde tak prijde
ja ted teda cekam do 16.2 na kontrolu u doktora vezmu to tam vse pri jednom, za jak dlouho neco UTZ pozna?