Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:![]()
predstav si, ze se to da.
jo? Třeba při očkování proti tetanu?
![]()
@xjuklickova píše:
@Taao to se asi nikomu nepovedlo. Predstav si, ze jsou potreba vajicka a spermie
No ty jsi důležitá ![]()
@Regina Hero píše:
jo? Třeba při očkování proti tetanu?![]()
Tak samozrejme musi byt ve strikacce ta spravna tekutina a musi se vstriknout do toho spravneho mista
. Predpokladam, ze zakladatelka nechce otehotnet „protitetanovkou“ pichlou do zadku ( nebo kam se to picha)
a se zaklady lidskeho roznmnozovani je srozumena ( tedy, ze je potreba vajicka a spermii).
@xjuklickova píše:
@Taao to se asi nikomu nepovedlo. Predstav si, ze jsou potreba vajicka a spermie
Představ si, že tou stříkačkou se sperma vstříkne do pochvy ![]()
@Taao My to tak doma zažijem
Zkus se vetřít do skupinky k lesbickým rodičům, ty maj otěhotnění skrz injekční stříkačku vychytané do detailu.
@Taao Je to tady uzavřená skupina. Možná zkus první něco vygooglovat, na netu jsou k tomu i veřejné diskuse a veřejně sdílené tipy.
@Anonymní píše:
Veliká gratulace!Na kolikátý pokus? Použila jsi gel na podporu početí?
Ne, naprosto nic. Soupla jsem to tam celkem 2×, kazdy mesic jednou ![]()
Taky jsem to vyzkousela v dobe ovulace ale ted jsem zacla krvacet o 5dni drive ale jen lehce myslite ze to je MS? U prvniho ditete jsem mela menstruaci i kdyz jsem byla uz tehotna
![]()
První pokus
Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády
ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?
Ciste ze zvedavosti.. v cem je to strikackou lepsi nez prirozene? ![]()
Absolutně to není problém v tom, ze by sex nebyl lepší to rozhodne je, ale je v tom te partner ma trošičku problémy, ale nechci to rozvádět ![]()