Tři týdny před porodem mi začaly otékat nohy - co na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
30.11.15 11:51

@martina.se ja jsem byla v patek u doktora a tlak jsem mela dobry ani bilkoviny v moci…ale vcera jsem si vsimla ze mam otekle nohy.Asi mi nuic jineho nezbyva teda nez vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.8.16 14:10

:mavam: Co vám pomáhá na oteklé nohy? Mě se začne motat hlava a končím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.8.16 14:41

@chipsa Hodit nohy nahoru a chladit mokrým ručníkem, pokud máš tu možnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.8.16 14:58
@chipsa píše: :mavam: Co vám pomáhá na oteklé nohy? Mě se začne motat hlava a končím..

Vadí na to dlouhé stání a dlouhé sezení, nejlepší je opravdu hodit si nohy nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.8.16 16:05
@Enmamma píše:
Vadí na to dlouhé stání a dlouhé sezení, nejlepší je opravdu hodit si nohy nahoru.

No já mám příčiny těchto problémů ze stání na nohách v zaměstnaní. Snášela jsem to pár let a zdraví se mě odměnilo, včetně bolestí v zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.8.16 16:31

@chipsa pokaždé když jdete na záchod, udělejte pár dřepů. Pokud zrovna nesedíte za kasou a nesmíte odcházet, tak každou hodinu si udělejte pauzu a choďte. Alespoň část cesty z práce do práce choďte pěšky. Plus začněte chodit na lymfodrenáž a cvičit na záda podle návodu fyzioterapeuta.

Samo od sebe se to nebude lepšit, jen budete dál chátrat. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.8.16 18:54

@chipsa Mohla bys taky použít nějaké ty kompresní punčochy :think: A už máš miminko v sobě? :) Jako těhotná to budeš muset pořešit s lékařem a v práci se občas projít, na chvilku sednout a dát nohy nahoru. I když chápu, že někde to fakt není možné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí