Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím jsem těhotná a docela dost mi otíkaj nohy nemáte někdo nějaký recept nebo radu jak trochu nohám ulevit?
předem moc děkuju ![]()
Ahoj Renééé,
na otoky pomáhá ananas, syrovátka, koňská mast nebo Lioton (obojí na mazání), sprchovat studenou vodou, podkládat nohy, moc nesolit, kofeinové nápoje (ne po litrech, sklenička coly stačí a bacha na vysoký TK)
V těhle teplech se ani není čemu divit, obzvlášť, jestli jsi před porodem? ![]()
Ale jinak na oteklé nohy spolehlivě zabírá jen porod ![]()
No právě jsem teprv 4 měsíc
zkusíme uvidíme snad něco pomůže
děkuji za radu.
No jo chtělo by to být trocha v klidu ale v tom krásným počasí to nejde být v klidečku ![]()
A hlavně hodně pij
Já bych řekla, pokud máš v poradně vše OK (tlak, bílkovina v moči) , že to bude fakt tím horkem… Třeba, až se ochladí, splaskneš ![]()
Taky mi teď šíleně otýkaj nohy.Včera jsme lítali po doktorech a odpo jsem myslela že už ani domu nedojdu.Takže i já se přidávám s velkým díky za rady.
Já je mám hodně oteklé cca od 18tt a zatím dodržuju spíš klid a nohy nahoru. Ale jinak jsem slyšela, že dobrá je třezalková mast, nemám vyzkoušeno, ale chystám se na ní.
no uvidíme děvčata
takhle mi právě nic není jen ty nohy otíkaj a to ještě nejsou zas ty šílené horka!!!To teprv příjde:)
jinak skočila jsem si pro konskou mast tak uvidím jestli pomůže ted budu jen odpočívat ![]()