Oteklé nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
8.7.10 15:56

oteklé nohy

Zdravím jsem těhotná a docela dost mi otíkaj nohy nemáte někdo nějaký recept nebo radu jak trochu nohám ulevit?
předem moc děkuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
8.7.10 16:09

Ahoj Renééé,
na otoky pomáhá ananas, syrovátka, koňská mast nebo Lioton (obojí na mazání), sprchovat studenou vodou, podkládat nohy, moc nesolit, kofeinové nápoje (ne po litrech, sklenička coly stačí a bacha na vysoký TK) :wink: V těhle teplech se ani není čemu divit, obzvlášť, jestli jsi před porodem? :wink:
Ale jinak na oteklé nohy spolehlivě zabírá jen porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.7.10 16:23

No právě jsem teprv 4 měsíc :lol: zkusíme uvidíme snad něco pomůže :lol: děkuji za radu.
No jo chtělo by to být trocha v klidu ale v tom krásným počasí to nejde být v klidečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.7.10 16:29

A hlavně hodně pij :wink: Já bych řekla, pokud máš v poradně vše OK (tlak, bílkovina v moči) , že to bude fakt tím horkem… Třeba, až se ochladí, splaskneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
8.7.10 17:01

Taky mi teď šíleně otýkaj nohy.Včera jsme lítali po doktorech a odpo jsem myslela že už ani domu nedojdu.Takže i já se přidávám s velkým díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 17:32

Já je mám hodně oteklé cca od 18tt a zatím dodržuju spíš klid a nohy nahoru. Ale jinak jsem slyšela, že dobrá je třezalková mast, nemám vyzkoušeno, ale chystám se na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.7.10 17:52

no uvidíme děvčata :mrgreen: takhle mi právě nic není jen ty nohy otíkaj a to ještě nejsou zas ty šílené horka!!!To teprv příjde:) 8-o jinak skočila jsem si pro konskou mast tak uvidím jestli pomůže ted budu jen odpočívat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí