Otevírání před porodem

Soňa Zacharová
8.9.14 16:32

Otevírání před porodem

Ahoj holky chtěla bych se zeptat dnes jsem ve 38+3 a byla jsem na kontrole paní doktorka mi zdělila že se pořád neotevírám a to mám příští týden TP. Je dost možný že se do TP neotevřu? Jsem totiž prvorodička tak nevím ani jak se to pozná když se začnu otevírat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
8.9.14 16:34

To se nepozna, proste se otevres a rodis. Klidne za hodinu nebo za tyden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.9.14 16:35

Pozná to dr. vnitřním vyšetřením. A pozná to až v průběhu, všechno to věštění „do týdne porodíte“ je jen věštění :lol:
U dcerky mi ještě v 8 ráno dr. tvrdil, že nic. O půl šesté večer byla na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
8.9.14 16:36

@soňa marhoulová Nepozná (resp. nemusí se to poznat) a hlavně to naprosto o ničem nevypovídá… mě tvrdili u prvního od nějakého 36tt že se začínám otvírat a do termínu to nevydží… a houby rodila jsem 40+6 a u druhého jsem byla jeden den v práci (už tedy na MD, ale měli jsme tam nějakou akci) a druhý den brzo ráno se dítko narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65347
8.9.14 17:00

Já byla zavřena jeste na přijmu v porodnici s kontrakcema po 3 minutách
A za 4 hodiny se maly nRodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 17:02

Mne tvrdili dokonce na sale, ze nerodim, kdyz jsem tam prijela a tvrdila, ze rodim :mrgreen: na monitoru nic, nalez zadny. A porodila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.14 22:16

Já se začala otevírat 3 dny před porodem. V tu chvíli jsem pochopila, co jsou to poslíčci a proč některé ženské jezdí do porodnice na několikrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
9.9.14 07:10

@warrat Tak to já už mám teď poslíčky :-) a taky už jsem jednou jela do porodnice měla jsem je po 10 minutách a pravidelně 2hodiny. :-)

• Citovat
  • Upravit
7
9.9.14 16:45

Já jsem přenášela skoro celé povolené 2 týdny. Museli mě hospitalizovat z důvodu vyvolávací pilulky. Kontrakce jsem měla po 3,5min skoro od začátku a ještě na sále jsem nebyla dostatečně otevřená. Pak jedna horká desetiminutová sprcha a malá byla venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
9.9.14 17:04

@Baraska jj jak tady čtu tak to má asi každá jinak. já jdu zítra na monitor tak uvidím možná si mě tam nechají

• Citovat
  • Upravit
18
9.9.14 17:07

@soňa marhoulová nám říkali na předporodnim, že mají být po 5-ti minutách dvě hodiny v kuse. Jela jsem po sedmi a při mírném krvácení v neděli večer (hlavně kvůli tomu krvácení) a malá se narodila až v pondělí po obědě:) v tu neděli mi řekli, ze můžu jet domu, ale taky být za hodinu zpátky ;) tak jsem radši zůstala a musím uznat, že jsem jako prvorodička byla klidnější :) neboj to zvládneš!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
9.9.14 18:38

@warrat jj já taky raději jela a pak byla v klidu když mi řekli že to jsou jen poslíčci.

• Citovat
  • Upravit
7
9.9.14 18:48

Byla bych naprosto v klidu. Málo prvorodiček má rychlý porod. Já jsem si celou dobu říkala, že až to přijde, že to určitě do porodnice nestihnu :-) Souhlasím, buď v pohodě, určitě to zvládneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.9.15 13:23

Otevírání ve 29tt?!

Ahoj holky oživuji diskuzi s dotazem který mi nezodpověděl doktor :D dneska jsem byla na kontrole a jsem 29+2 dny a CS mám jedna a napsáno poznámku otevřená na špičku prstu, on to komentoval slovy jako že to „ujde“ a mě teprve došlo teď s odstupem pár hodin co jako s tím mám dělat, klidový režim? A taky intimní otázku co sex? :D :oops: jestli to máme oželit nebo je to zatím ok.. :oops: děkujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.9.15 13:26

@dreadnuth1 byla jsem otevřená na špičku prstu už ve 24tt. nikdo mi nic nenařídil, dělala jsem vše stejně. Na špičku prstu jsem byla i v den vyvolávání porodu (40+3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí