Otočená děloha!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
30.10.13 19:53
@GP píše:
Ahoj, mate nekdo zkušenosti z otočení delohy s dvojcatama?? Jsem v 11tydnu a čekám dvojčata, bylo mi řečeno ze bude doktor muset nejak dělohu otocit, ptala jsem se i jineho doktora a rekl, at hlavně nic neotaceji. Vubec nevim. :nevim:

lež hodně na břiše a mimčo jí pak překlopí samo :palec: já to měla stejně

• Citovat
  • Upravit
GP
30.10.13 20:00

Příští týden jdu na kontrolu, tak snad nic nebude chtit otáčet. Je to divny pocit kdyz vam vice doktoru rekne neco jineho a vy musite vybrat co je nejlepší, když tomu nerozumim..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 20:05

Já jsem se dozvedela, že mám zakloněnou dělohu teprve minulý týden a to je mi 44let a mám 3 děti, tak fakt klííííd. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3244
30.10.13 20:07
@GP píše:
Ahoj, mate nekdo zkušenosti z otočení delohy s dvojcatama?? Jsem v 11tydnu a čekám dvojčata, bylo mi řečeno ze bude doktor muset nejak dělohu otocit, ptala jsem se i jineho doktora a rekl, at hlavně nic neotaceji. Vubec nevim. :nevim:

kdo ti řekl takový nesmysl? Doufám, že nějaká ‚chytrá‘ kamarádka a ne doktor s diplomem. Je to zakloněná děloha a nic se otáčet nemusí. Já jsem ji měla taky, řekla mi to doktorka jen tak mimochodem v 9. týdnu a pak ve 13. týdnu už to ani nekomentovala, vše bylo ok. Jediné, v čem je to trošku komplikace, je, že se často musí na začátku dělat vnitřní ultrazvuk namísto vnějšího, ale to je maličkost a mně osobně to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.10.13 20:08
@GP píše:

rvf mám taky a nic neotáčeli to bych je hnala, myslím, že u dvojčat to bude stejné ;), ničemu to nevadí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GP
30.10.13 20:12

Rekl mi to muj gynekolog. Proto se rada dozvim vice tady..

• Citovat
  • Upravit
14871
30.10.13 20:14
@GP píše:
Rekl mi to muj gynekolog. Proto se rada dozvim vice tady..

a řekl ti tak jak to chce otáčet? :lol: to snad ani není proveditelný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GP
30.10.13 20:24

Fakt mi rekl ze mi to otočí a ze me posle do špitálu..

• Citovat
  • Upravit
3244
30.10.13 20:27
@Boudice23 píše:
a řekl ti tak jak to chce otáčet? :lol: to snad ani není proveditelný ne?

ale jo, ono se to dělá, ale je to vyloženě rarita, v 99,9 % případů se děloha v průběhu prvního trimestru sama uvede do správné pozice, často o tom ani maminky neví. Moje gynekoložka mě tím dokonce ani neděsila a nic mi neříkala, dozvěděla jsem se to jen tak mimochodem na placeném ultrazvuku v brněnském Prenatalu, kde mi doktorka říkala, že musí udělat vnitřní ultrazvuk, protože mám zakloněnou dělohu a není nic vidět, tak aby se manžel neděsil. Dál to nekomentovala, prý o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí