Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
potřebuju radu. Naše malá v nestřežené chvíli cosi pomačkala na klávesnici a otočila tak obrazovku. Ovládání myší nebo touchpadem je taky naopak. Jakou funkcí stav napravíme?
Děkuju za radu ![]()
ps. píšu z jiného noťasu
Znám to. k
kombinací kláves…
jen nevím přesně jakou… A přitel na telefonu nefunguje. zkusím ti to najít…
Haha, to znám, co kluci zvládli jedním úderem do klávesnice, a my pak špekulovali, jak to vrátit zpět (nevěděla jsem, že existuje taková kombinace kláves, my se tehdy nějak proklikávali několikerým menu
).
@Samamama píše:
Haha, to znám, co kluci zvládli jedním úderem do klávesnice, a my pak špekulovali, jak to vrátit zpět (nevěděla jsem, že existuje taková kombinace kláves, my se tehdy nějak proklikávali několikerým menu).
@pe-terka A pak že to tu je jen ztráta času. Prdlaj, naučné stránky to jsou. ![]()
@Samamama píše:
@pe-terka A pak že to tu je jen ztráta času. Prdlaj, naučné stránky to jsou.
já to tomu mýmu říkám pořád ![]()
Pokud si chcete ty klávesové zkratky vypnout, tak zkuste ctr alt F12 a v nastavení to jde vypnout. Mně děti otáčely obrazovku každou chvíli.
@Knihomyš píše:
@Elenloth dítě, které neotocilo nikdy obrazovku, je divný.
Možná by se to mělo zařadit do kritérií zralosti. ![]()
Pak budou diskuse „…je mu 1,5 roku a ještě neotočil obrazovku, mám chtít neurologické vyšetření?…“ ![]()
Jinak teda vřele doporučuji Kid-Key-Lock (http://www.slunecnice.cz/…id-key-lock/) jako prevenci.